שלום לכולם,
לפני זמן מה קיבלתי מחו"ל מתנה טלוויזית LCD של HITACI בגודל 55 אינטש. שיחררתי אותה מהמכס והיא כבר אצלי... הצרה היא שהטלוויזיה אינה MULTI SYSTEM אלא תומכת אך ורק ב-NTSC. עכשיו, קראתי פה בימים האחרונים מספר שירשורים בנושא, אך לא מצאתי שום פתרון שהוכח כיעיל.
ניסיתי שני ממירים PAL TO NTSC (די יקרים, 2500 ש"ח) אך התוצאה היתה ממש לא איכותית.
לטלוויזיה יש כניסת HDMI ולפי מה שקראתי כאן בפורום בכניסה הדיגיטלית אין משמעות ל-PAL או NTSC, כלומר אם אני קונה UPSCALER עם כניסה אנאלוגית PAL ויציאה דיגיטלית, זה אמור לפתור את הבעיה (?) - אך בשיחה עם מספר חנויות נאמר לי שיש משמעות ועוד איך לשיטת השידור של הכניסה על היציאה הדיגיטלית.
בקיצור, אני בבעיה רצינית, מצד אחד יש לי מותקנת על הקיר טלוויזיה 55" שנראית מצויין, מצד שני, אין לי איך לעבוד איתה... כמובן שאני מחפש פתרון קבוע, יציב ואיכותי שיאפשר לי להנות ממנה.
דבר נוסף... יש לי מחשב פנוי שאוכל להקצות כ-HTPC.... זה יכול אולי לעזור במשהו? יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית שיוציא NTSC, ועוד כרטיס טלוויזיה עם כניסה אנאלוגית שיתמוך ב-PAL ? איך האיכות צפויה להיות?
אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...
בברכת חג שמח,
אייל