לא נפלתי מהכיסא מ OLED - עדכנתי דוגמה וידאו מהרשת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
@gorila2
·אני רומז לך בעדינות שאם תמשיך בדרך זו אז נאלץ להפרד כידידים.
·אני רומז לך בעדינות שאם תמשיך בדרך זו אז נאלץ להפרד כידידים.
קונטראסט וצבע
הייתי שמח מאד לקרוא הסבר שכתוב טוב ומפי משהו שבאמת מבין לעניין קונטרסט וצבע של מסכים שונים - למול היכולת של העין האנושית.
אני מעודד תגובה כזו (אולי בניגוד לתגובות של "אל תחפור").
זה צריך להיות כתוב בבהירות וללא שימוש מיותר ב"פתגמים" או ז'ארגון שרק מוסיף נופך חשיבות ולא מבהיר.
להתרשמותי התגובות עד עכשו אינן עונות על כך , או לחילופין הסבר אינו טוב מספיק.
אני מעיר כך בהסתמך על הידע האישי המקצועי שלי בפיסיקה של האור, אבל בהעדר ידע מספיק במבנה החיישנים בעין ובספציפיות של המסכים השונים.
משהו נענה לאתגר ?
אני מעודד תגובה כזו (אולי בניגוד לתגובות של "אל תחפור").
זה צריך להיות כתוב בבהירות וללא שימוש מיותר ב"פתגמים" או ז'ארגון שרק מוסיף נופך חשיבות ולא מבהיר.
להתרשמותי התגובות עד עכשו אינן עונות על כך , או לחילופין הסבר אינו טוב מספיק.
אני מעיר כך בהסתמך על הידע האישי המקצועי שלי בפיסיקה של האור, אבל בהעדר ידע מספיק במבנה החיישנים בעין ובספציפיות של המסכים השונים.
משהו נענה לאתגר ?
הכל צפוי? והרשות נתונה?
Re: קונטראסט וצבע
@מתי
שלום מתי, אני מאוד שמח לדעת שיש לפחות אדם אחד נוסף בפורום שכמוני מתעניין ורוצה לדעת איך כל הדברים שאתה
כתבת עליהם פועלים באמת. כפי שאתה אולי יכול לראות מהשרשור הזה, שהוא דוגמא מאוד טובה למה קורה כשאני
כן מנסה לדבר על הדברים הללו, יש לא מעט בעיות שמונעות ממני להיכנס לדיון רציני על הנושאים הללו.
הבעיה הראשונה היא שיש אולי כמה אנשים בודדים בפורום שבאמת מעוניינים לנסות ולהבין יותר לעומק את הנושאים
הללו, אבל אם זו היתה הבעיה היחידה זה לא היה מונע ממני לנסות וכן לכתוב על הנושא לעומק כמו שאני עושה כבר
כמה שנים, ואם תעשה חיפוש על כמה מאמרים שכתבתי ועל שירשורים שהשתתפתי בהם, בעיקר בשנתיים האחרונות,
אתה תוכל למצוא הרבה דברים שכתבתי בנושא.
הבעיה העיקרית היא שעל נסיון כן לבדוק ללמוד ולכתוב על הדברים יותר לעומק בפורום התגובה בדרך כלל תנוע
בין נסיון עדין לעודד אותי שלא לכתוב על הנושא בצורה כזו ועד להתנכלויות לדברי, כדי למנוע ממני לכתוב על הדברים,
שגם לא פעם מגיעות לקללות וגידופים, כמו שאתה בבירור עוד יכול לקרוא באחת התגובות האחרונות.
בכל זאת אני הייתי שמח לדבר ולנסות לשטף את הידע שלי בנושא, אך אני הייתי מבקש אותך, אם אתה באמת מעוניין
בזה, לעשות את זה בצורת דיון בשירשור חדש שמוקדש לנושא.
שלום מתי, אני מאוד שמח לדעת שיש לפחות אדם אחד נוסף בפורום שכמוני מתעניין ורוצה לדעת איך כל הדברים שאתה
כתבת עליהם פועלים באמת. כפי שאתה אולי יכול לראות מהשרשור הזה, שהוא דוגמא מאוד טובה למה קורה כשאני
כן מנסה לדבר על הדברים הללו, יש לא מעט בעיות שמונעות ממני להיכנס לדיון רציני על הנושאים הללו.
הבעיה הראשונה היא שיש אולי כמה אנשים בודדים בפורום שבאמת מעוניינים לנסות ולהבין יותר לעומק את הנושאים
הללו, אבל אם זו היתה הבעיה היחידה זה לא היה מונע ממני לנסות וכן לכתוב על הנושא לעומק כמו שאני עושה כבר
כמה שנים, ואם תעשה חיפוש על כמה מאמרים שכתבתי ועל שירשורים שהשתתפתי בהם, בעיקר בשנתיים האחרונות,
אתה תוכל למצוא הרבה דברים שכתבתי בנושא.
הבעיה העיקרית היא שעל נסיון כן לבדוק ללמוד ולכתוב על הדברים יותר לעומק בפורום התגובה בדרך כלל תנוע
בין נסיון עדין לעודד אותי שלא לכתוב על הנושא בצורה כזו ועד להתנכלויות לדברי, כדי למנוע ממני לכתוב על הדברים,
שגם לא פעם מגיעות לקללות וגידופים, כמו שאתה בבירור עוד יכול לקרוא באחת התגובות האחרונות.
בכל זאת אני הייתי שמח לדבר ולנסות לשטף את הידע שלי בנושא, אך אני הייתי מבקש אותך, אם אתה באמת מעוניין
בזה, לעשות את זה בצורת דיון בשירשור חדש שמוקדש לנושא.
rwg1
דבקה תתפלא אני אישית חושב שהדברים שאתה מוסיף מאוד חשובים
יש כמה שאלות מאוד חשובות
אתה מאוד מתרכז על העין וזה בסדר גמור אני חושב שצריך גם לחקור יותר לעומק את הקשר בין העין למוח
לדעתי יותר משהעין רואה המוח מפרש לנו את הנתונים
סתם דוגמא מפגרת עיגול כתום שהעין רואה המוח מחליט תפוז שמש או כדור רגל
דבר נוסף גם היום אנחנו לא לגמרי מבינים את כלל מורכבות המוח ואת כל מקורות האינפורמציה שהוא מקבל
לדוגמה
צליל של כינור אמיתי יכול לגרום לי לבכות
הקלטה הרבה פחות גם יש את כל הצלילים חסר משהו שאני לא יכול לשחזר
רק יכול להיות שישנם צלילים בתדרים שהאוזן לא שומעת אבל המוח כן מבין
בנימה אישית אומר לך שכן הייתי שמח לקרוא יותר
ויש מקום וזמן לכל דבר אולי הפורום בנוי פחות
אתה יותר ממוזמן וגם רצוי לפרסם מאמרים
דבקה תתפלא אני אישית חושב שהדברים שאתה מוסיף מאוד חשובים
יש כמה שאלות מאוד חשובות
אתה מאוד מתרכז על העין וזה בסדר גמור אני חושב שצריך גם לחקור יותר לעומק את הקשר בין העין למוח
לדעתי יותר משהעין רואה המוח מפרש לנו את הנתונים
סתם דוגמא מפגרת עיגול כתום שהעין רואה המוח מחליט תפוז שמש או כדור רגל
דבר נוסף גם היום אנחנו לא לגמרי מבינים את כלל מורכבות המוח ואת כל מקורות האינפורמציה שהוא מקבל
לדוגמה
צליל של כינור אמיתי יכול לגרום לי לבכות
הקלטה הרבה פחות גם יש את כל הצלילים חסר משהו שאני לא יכול לשחזר
רק יכול להיות שישנם צלילים בתדרים שהאוזן לא שומעת אבל המוח כן מבין
בנימה אישית אומר לך שכן הייתי שמח לקרוא יותר
ויש מקום וזמן לכל דבר אולי הפורום בנוי פחות
אתה יותר ממוזמן וגם רצוי לפרסם מאמרים