משהו מוזר ב Rtings LG OLED C7 VS B7
תופעה מוזרה!!! OLED 65B7Y
שלום רב,
אתמול בערב לאחר שבועיים של צפייה הופיעה תופעה מוזרה על גבי המסך בטלויזיה LG OLED 65B7Y. כתם שחור מצד שמאל בחלק התחתון של המסך, ללא שום תמונה סטטית וללא שום שימוש במחשב. אודה לעזרתכם
אתמול בערב לאחר שבועיים של צפייה הופיעה תופעה מוזרה על גבי המסך בטלויזיה LG OLED 65B7Y. כתם שחור מצד שמאל בחלק התחתון של המסך, ללא שום תמונה סטטית וללא שום שימוש במחשב. אודה לעזרתכם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
נסה לכבות את המסך, ולנתק מהחשמל לכמה דקות. אם זה לא פותר את הבעיה, אפשר לנסות איפוס להגדרות יצרן.
בכל אופן, לי זה נראה כמו בעיה בפאנל עצמו. הייתי פותח קריאת שירות בח.י.
בכל אופן, לי זה נראה כמו בעיה בפאנל עצמו. הייתי פותח קריאת שירות בח.י.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@SHAYSNAKE
·
אם זה נעלם אז לא הייתי דואג יותר מדי כרגע (כן הייתי בודק שוב על רקעים בצבע אחיד, אבל צבעים שונים, כדי לוודא שאין "שאריות" של הכתם).
במידה והתופעה תחזור על עצמה, אז כבר הייתי מעדכן את ח.י. בבקשה לטיפול. כמובן תשמור את התמונות שהוספת היום ליתר ביטחון. אני פשוט לא חושב שיש להם הרבה מה לעשות במידה וזה נעלם.
זאת לא נראית כמו בעיית מגעים בפאנל, יותר כמו צבירה. יכול להיות שהושאר משהו על המסך לאורך זמן עם סמל בצורה של הכתם הזה לאורך זמן? יכול להיות שמנגנון הניקוי של המסך סידר את זה כשכיבית אותו.
·
אם זה נעלם אז לא הייתי דואג יותר מדי כרגע (כן הייתי בודק שוב על רקעים בצבע אחיד, אבל צבעים שונים, כדי לוודא שאין "שאריות" של הכתם).
במידה והתופעה תחזור על עצמה, אז כבר הייתי מעדכן את ח.י. בבקשה לטיפול. כמובן תשמור את התמונות שהוספת היום ליתר ביטחון. אני פשוט לא חושב שיש להם הרבה מה לעשות במידה וזה נעלם.
זאת לא נראית כמו בעיית מגעים בפאנל, יותר כמו צבירה. יכול להיות שהושאר משהו על המסך לאורך זמן עם סמל בצורה של הכתם הזה לאורך זמן? יכול להיות שמנגנון הניקוי של המסך סידר את זה כשכיבית אותו.
האם מדובר בצריבה של הטלוויזיה? אדגיש ואומר שלא היה שום תמונה סטטית, לא רואה הרבה טלוויזיה (אחרי רענון פיקסלים שנמשך שעה הדבר עזר לעת עתה)
לא נראה לי שזה צריבה - כי היא לא חלפה אחרי גם חצי שעה......
האם צריכים לדרוש להחליף את המסך?
לא נראה לי שזה צריבה - כי היא לא חלפה אחרי גם חצי שעה......
האם צריכים לדרוש להחליף את המסך?