@moshikantebi
ערב טוב לך חג חנוכה שמח.
בתור אחד שרכש את ה-LG E7 רציתי לדעת מה הרשמים שלך מימנו עד כה... מבחינת תפעול, תמונה, ממשק וכו.. ואם אתה מרוצה מהמכשיר הנ״ל וממליץ עליו בחום .. ?
כמו כן אם אין לך מצב רגעי שאתה מתחרט על הרכישה והיית מעדיף לדוגמא את הסוני A1 על ה-E7.. אולי מבחינת תמונה בסוני, מעבד, ממשק, וכו ...
שניהם סכ״ה מסכים מאד טובים, ואני די מתלבט בינהם..
ואתה פה יכול לתת לי עצות והרגעה במידה ואלך כמוך על ה-LG E7 מה שמסתמן כרגע לכיוון הזה..
תודה רבה
ביטול מיסי הקנייה והרכישה.
- moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
חברלתחום
היום ימלאו שבועיים מההתקנה, המסך עבר כבר כ 140 שעות (ז"א ממוצע של כ 10ש' ביום
).
מרחק המסך מהצופה הוא כ 3.60מ' שזה מעולה (אפשר כבר לחשוב על ה "77), בוודאות ה "55 הייתה קטנה מדי.
איכות התמונה עם תכני UHD גם מיוטיוב וגם מנטפליקס מהממת, החדות, נותנת תחושת תלת ממד.
ראיתי את הסרט גריז בנטפליקס, שהוא ב HD, אף פעם לא ראיתי אותו חד ובצורה יפה שכזו.
והשחורים, זה רמה אחרת.
המסך תלוי על הקיר כך שהעיצוב עם מסגרת הזכוכית והסאונד בר מלמטה מביא עיצוב יפיפה לסלון.
הייתי צריך לתלות אותו 5 ס"מ נמוך יותר (בגלל הסאונד בר).
הסאונד בר נותן סאונד עשיר ולא צריך לפתוח את המגבר בכל פעם שרואים איזה סדרה.
יש לסאונד בר יכולות Atmos ו Surround - אפשר לשמוע הבדל בסאונד כשמכבים את התמיכה ב Atmos.
אני לא יכול להגיד שאני שומע צלילים מלמעלה, אבל כן יש תחושה מסויימת של Surround, לא ברמה של רמקולים אמיתיים מאחורה.
מבחינת איכות הסאונד, אני לא יכול להשוות למסכים בלי הסאונד בר, אבל תחום האודיו במסך בהחלט עונה על הציפיות.
השלט רחוק מעוצב הרבה יותר יפה מדגמי ה B וה C.
חבל שאי אפשר לתכנת אותו שהמספרים למעלה יבצעו פונקציות יעודיות (הפעלה/כיבוי ה Atmos, מעבר בין מודי הצפייה וכד').
יש לי בעיה מדי פעם בהנחיות קוליות של השלט (אפשר לדבר לשלט, והוא יחפש, ישנה ווליום וכד'). פעם עובד, 10 פעמים לא עובד, שולחים אותך למרכזי שירות של מוטורולה - מעצבן כי כבר בהתקנה המתקין לא הצליח להפעיל את זה!
ולטענתם יש אחריות רק לשנה אחת לשלט, אף עפ"י שעשיתי הרחבת האחריות ל VIP!!!
סוני הרבה יותר יקרה, ואני לא בטוח שאפשר לתלות אותה על הקיר, וגם אם כן אפשר, הסאב האחורי ירחיק את המסך מהקיר (מה שיפריע לי אישית להוריד את מסך המקרן מלפני הטלוויזיה).
לדעתי, היא תוכננה לשבת על המזנון, שזה נמוך מדי.
בדקתי את ה 5% Gray Uniformity, וכן גם לי יש פס די עבה באמצע שעכשיו אחרי הבדיקה, אפשר להבחין בו מדי פעם גם בצפייה רגילה בחדר חשוך (כן עשיתי Refresh למסך) - ראה תמונה מצורפת.
היום ימלאו שבועיים מההתקנה, המסך עבר כבר כ 140 שעות (ז"א ממוצע של כ 10ש' ביום
מרחק המסך מהצופה הוא כ 3.60מ' שזה מעולה (אפשר כבר לחשוב על ה "77), בוודאות ה "55 הייתה קטנה מדי.
איכות התמונה עם תכני UHD גם מיוטיוב וגם מנטפליקס מהממת, החדות, נותנת תחושת תלת ממד.
ראיתי את הסרט גריז בנטפליקס, שהוא ב HD, אף פעם לא ראיתי אותו חד ובצורה יפה שכזו.
והשחורים, זה רמה אחרת.
המסך תלוי על הקיר כך שהעיצוב עם מסגרת הזכוכית והסאונד בר מלמטה מביא עיצוב יפיפה לסלון.
הייתי צריך לתלות אותו 5 ס"מ נמוך יותר (בגלל הסאונד בר).
הסאונד בר נותן סאונד עשיר ולא צריך לפתוח את המגבר בכל פעם שרואים איזה סדרה.
יש לסאונד בר יכולות Atmos ו Surround - אפשר לשמוע הבדל בסאונד כשמכבים את התמיכה ב Atmos.
אני לא יכול להגיד שאני שומע צלילים מלמעלה, אבל כן יש תחושה מסויימת של Surround, לא ברמה של רמקולים אמיתיים מאחורה.
מבחינת איכות הסאונד, אני לא יכול להשוות למסכים בלי הסאונד בר, אבל תחום האודיו במסך בהחלט עונה על הציפיות.
השלט רחוק מעוצב הרבה יותר יפה מדגמי ה B וה C.
חבל שאי אפשר לתכנת אותו שהמספרים למעלה יבצעו פונקציות יעודיות (הפעלה/כיבוי ה Atmos, מעבר בין מודי הצפייה וכד').
יש לי בעיה מדי פעם בהנחיות קוליות של השלט (אפשר לדבר לשלט, והוא יחפש, ישנה ווליום וכד'). פעם עובד, 10 פעמים לא עובד, שולחים אותך למרכזי שירות של מוטורולה - מעצבן כי כבר בהתקנה המתקין לא הצליח להפעיל את זה!
ולטענתם יש אחריות רק לשנה אחת לשלט, אף עפ"י שעשיתי הרחבת האחריות ל VIP!!!
סוני הרבה יותר יקרה, ואני לא בטוח שאפשר לתלות אותה על הקיר, וגם אם כן אפשר, הסאב האחורי ירחיק את המסך מהקיר (מה שיפריע לי אישית להוריד את מסך המקרן מלפני הטלוויזיה).
לדעתי, היא תוכננה לשבת על המזנון, שזה נמוך מדי.
בדקתי את ה 5% Gray Uniformity, וכן גם לי יש פס די עבה באמצע שעכשיו אחרי הבדיקה, אפשר להבחין בו מדי פעם גם בצפייה רגילה בחדר חשוך (כן עשיתי Refresh למסך) - ראה תמונה מצורפת.