שאלה על הפאנל של ה B7
ברשותי B7 65 ושמתי לב למשהו היום בפאנל,
כשהמסך כבוי הוא מן מראה , שעברתי ליד הטלוויזיה כשהיא כבויה הסתכלתי דרכה על חפץ בסלון ותוך כדי שאני הולך החפץ לפעמים מתעוות כאילו ההחזר לפעמים "גלי" כזה..כמו המראות הקעורות אבל יותר עדין,שמתי לב שיש את זה בכמה נקודות במסך.
מעניין אותי לבדוק האם זה פוגע באיכות התמונה/צבעים, אנסה היום עם תמונה סטטית ואעדכן.
למה זה נוצר בעצם? האם איכות הפאנל יחסית ירוד כי אין צורך להשקיע בו כי הכל טמון ב OLED?
כשהמסך כבוי הוא מן מראה , שעברתי ליד הטלוויזיה כשהיא כבויה הסתכלתי דרכה על חפץ בסלון ותוך כדי שאני הולך החפץ לפעמים מתעוות כאילו ההחזר לפעמים "גלי" כזה..כמו המראות הקעורות אבל יותר עדין,שמתי לב שיש את זה בכמה נקודות במסך.
מעניין אותי לבדוק האם זה פוגע באיכות התמונה/צבעים, אנסה היום עם תמונה סטטית ואעדכן.
למה זה נוצר בעצם? האם איכות הפאנל יחסית ירוד כי אין צורך להשקיע בו כי הכל טמון ב OLED?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@BeN-T
״עיוותים גאומטריים״ מהשתקפות מקורות אור. אתה לא תבחין בתופעה אם תעמוד מול המסך (גם בשעות היום) ובודאי שלא תראה זאת בשעות הלילה.
הפאנל לא ״נחות״ ואין איתו שום בעייה
כל עוד אתה לא מתכוון להשתמש בו (גם) בתור ״מראה״ אזי הכל כשורה
״עיוותים גאומטריים״ מהשתקפות מקורות אור. אתה לא תבחין בתופעה אם תעמוד מול המסך (גם בשעות היום) ובודאי שלא תראה זאת בשעות הלילה.
הפאנל לא ״נחות״ ואין איתו שום בעייה
כל עוד אתה לא מתכוון להשתמש בו (גם) בתור ״מראה״ אזי הכל כשורה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
העיוותים האלה הם בגלל הציפוי נגד השתקפות.
גם אצלי הקלקרים של B6
וזה לא מה שמפריע לי.
אתה יודע בתחום הרכבים,במיוחד באופנועים אלפי חלקים משותפים בין דגמים ושנתונים אז הדברים האלה לא יוצרים אצלי נקודה להתלונן האם הביאו לי משהו בתחפושת.
שואל שאלה טכנית שתאמת עדיין לא יצא לי לבדוק בפועל אם זה משפיע.
אני באמת רואה מן ציפוי כזה כמו "לקה" אם נגדיר את זה,להבדיל באמת ממסך אחר אצלי בבית שהוא מאוד אחיד בזכוכית שלו ,ולא מתקבל עיוות.
סתם היתה שאלה לדעת,לא בא בתלונות ואני מאוד מבסוט מהטלוויזיה
אתה יודע בתחום הרכבים,במיוחד באופנועים אלפי חלקים משותפים בין דגמים ושנתונים אז הדברים האלה לא יוצרים אצלי נקודה להתלונן האם הביאו לי משהו בתחפושת.
שואל שאלה טכנית שתאמת עדיין לא יצא לי לבדוק בפועל אם זה משפיע.
אני באמת רואה מן ציפוי כזה כמו "לקה" אם נגדיר את זה,להבדיל באמת ממסך אחר אצלי בבית שהוא מאוד אחיד בזכוכית שלו ,ולא מתקבל עיוות.
סתם היתה שאלה לדעת,לא בא בתלונות ואני מאוד מבסוט מהטלוויזיה
עדכון:
רואים את העיוות גם מהספה של הדו (צפיה צידית) את הסורג של הדל מתעוות וגם את הפס האמצעי של הדלת זכוכית ממול אפשר לראות את כל המסגרת של התמונה עקומה, נשבע שהיא ישרה
מצ"ב תמונות.
אעדכן בהמשך עם תמונה סטטית, האם זה באמת מעוות.
רואים את העיוות גם מהספה של הדו (צפיה צידית) את הסורג של הדל מתעוות וגם את הפס האמצעי של הדלת זכוכית ממול אפשר לראות את כל המסגרת של התמונה עקומה, נשבע שהיא ישרה
מצ"ב תמונות.
אעדכן בהמשך עם תמונה סטטית, האם זה באמת מעוות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@BeN-T
·

·
·TheCoolest כתב:העיוותים האלה הם בגלל הציפוי נגד השתקפות....
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·TheCoolest כתב:@BeN-T
··......
...
כמו שאמרו לך. זה נגד השתקפות וזה לא מחובר לפנל אבל המרחק ביניהם קטן ביותר לכן אין לו השפעה על האור העובר בצורה ישירה מכיוון ספציפי.
בלי קשר, מה יש לאנשים עם הפנל הזה? אם כולם היום מסתכלים כך על הבתים שהם קונים על מכוניות במאות אלפי שקלים או שאר המוצרים שיש לכם כמו שמסתכלים על כל חלק של המסך הזה, אולי היתם שמים לב שכל המוצרים כיום הם *** מודבק שלא ניתן לתקן, לשנות או להתאים אישית והוא נעוד לעבוד מספר מסויים של שדעות ולמות.
F18
פאנל ישן ? אם הם החליטו שהפנל של B6 יחלוק גם בB7 אז זה מה שיהיה. כל עוד זה לא מפריע בצפיה אין לי מה לפתוח קריאת שרות.
BUGY
תודה על המידע.
בנושא השני,
תראה אין מה לעשות זה מוצר שכל מהותו זה להסתכל עליו ומה שהוא מוציא כמוצר סופי=תמונה,לכן נשים לב לכל פרט, וזה הפרט שהיה מוזר לי כי אני לא רגיל לציפוי כזה...היה עד כה פלזמה ולד של סוני, ולא היה את העיוות הזה., לכן זה תפס לי את העין,מצידי שיהיה רשום על כל חלק בטלוויזיה חברה אחרת זה לא מה שמעניין אותי.
וזאת היתה השאלה- האם סהכ זה מצב תקין.
ואין מה לעשות שטלוויזיה זה המוצר היחיד שבא חדש מהניילון ועדיין יש לו "דפקות" למרות שיא הטכנולוגיה-חוסר אחידות עננות וכו' במקרים מסויימים.
זה כמו שתקנה רכב חדש והוא יקרטע לך או ייקח לך יותר מדי ימינה או במקום 20 קמש יראה לך 40 קמש וכו'.
פאנל ישן ? אם הם החליטו שהפנל של B6 יחלוק גם בB7 אז זה מה שיהיה. כל עוד זה לא מפריע בצפיה אין לי מה לפתוח קריאת שרות.
BUGY
תודה על המידע.
בנושא השני,
תראה אין מה לעשות זה מוצר שכל מהותו זה להסתכל עליו ומה שהוא מוציא כמוצר סופי=תמונה,לכן נשים לב לכל פרט, וזה הפרט שהיה מוזר לי כי אני לא רגיל לציפוי כזה...היה עד כה פלזמה ולד של סוני, ולא היה את העיוות הזה., לכן זה תפס לי את העין,מצידי שיהיה רשום על כל חלק בטלוויזיה חברה אחרת זה לא מה שמעניין אותי.
וזאת היתה השאלה- האם סהכ זה מצב תקין.
ואין מה לעשות שטלוויזיה זה המוצר היחיד שבא חדש מהניילון ועדיין יש לו "דפקות" למרות שיא הטכנולוגיה-חוסר אחידות עננות וכו' במקרים מסויימים.
זה כמו שתקנה רכב חדש והוא יקרטע לך או ייקח לך יותר מדי ימינה או במקום 20 קמש יראה לך 40 קמש וכו'.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@BeN-T
אני מניח שכוונתו היתה שתקרא את הפוסט שלך ותנסה להבין לבד.
נטפלים לכל פרט קטן ולא רלוונטי.
אני מניח שכוונתו היתה שתקרא את הפוסט שלך ותנסה להבין לבד.
נטפלים לכל פרט קטן ולא רלוונטי.
נטפלים לכל פרט קטן? לא חושב- הרי הפורום נועד לדבר על הנושאים האלה,וכמו פה ניתן למצוא + - אותן שיחות ברחבי הפורמים בעולם.
זה הרי נראה לכם כי אנחנו מדברים על כך.
השאלה מה זה פרט לא רלוונטי?
אם תשים לב לא נטפלי,שאלתי מה והאם זה יכול לפגוע באיכות הצפיה,עוד לפני שבדקתי בכלל-משמע להבין בכלל מה זה קודם כל.
כמו שציינתי לא מעניין אותי רכיבים חלקים קלקר קרטון וכו',מענין אותי דבר אחד התוצאה הסופית=תמונה של המסך. כי על זה שילמנו כסף לא?
ואני חושב שאין טעם לגלוש לנושא אחר, קיבלתי תשובה ממה נגרם העיוותים וזה מה שחשוב
צפיה מהנה לכולם
זה הרי נראה לכם כי אנחנו מדברים על כך.
השאלה מה זה פרט לא רלוונטי?
אם תשים לב לא נטפלי,שאלתי מה והאם זה יכול לפגוע באיכות הצפיה,עוד לפני שבדקתי בכלל-משמע להבין בכלל מה זה קודם כל.
כמו שציינתי לא מעניין אותי רכיבים חלקים קלקר קרטון וכו',מענין אותי דבר אחד התוצאה הסופית=תמונה של המסך. כי על זה שילמנו כסף לא?
ואני חושב שאין טעם לגלוש לנושא אחר, קיבלתי תשובה ממה נגרם העיוותים וזה מה שחשוב
צפיה מהנה לכולם

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@BeN-T
·
אולי קצת מיהרתי עם המסקנות.
הכוונה שלי היתה שכך המסך נראה בגלל הציפוי של LG נגד השתקפויות, ובסה"כ לדעתי הוא עושה עבודה טובה מאד.
רוב הסיכויים שתראה את ה"בעייתיות" איתו רק במצבים מאד מסויימים, ובעיקרון אין הרבה מה לעשות עם זה. זה לא אומר שיש בעיה במסך.
אני חושב שבפלסמות לא היו ציפויים מהסוג הזה, והמסך באמת נראה כמו מראה. אני לא חושב שזה ייתרון.
·
אולי קצת מיהרתי עם המסקנות.
הכוונה שלי היתה שכך המסך נראה בגלל הציפוי של LG נגד השתקפויות, ובסה"כ לדעתי הוא עושה עבודה טובה מאד.
רוב הסיכויים שתראה את ה"בעייתיות" איתו רק במצבים מאד מסויימים, ובעיקרון אין הרבה מה לעשות עם זה. זה לא אומר שיש בעיה במסך.
אני חושב שבפלסמות לא היו ציפויים מהסוג הזה, והמסך באמת נראה כמו מראה. אני לא חושב שזה ייתרון.