התקנת ערוצים בb7.
טוב, משהו מוזר קרה, פתאום התחילה לפעול הטלוויזיה. יש מצב שהכבלhdmi היה רופף…
בכל מקרה, ערוצי עידן פלוס אני קולטת דרך ממיר הסלקום טיוי.
השאלה אם יש אפשרות לקלוט הערוצים ללא ממיר הסלקום , הרי בטלוויזיה הזו יש עידן פלוס מובנה
בכל מקרה, ערוצי עידן פלוס אני קולטת דרך ממיר הסלקום טיוי.
השאלה אם יש אפשרות לקלוט הערוצים ללא ממיר הסלקום , הרי בטלוויזיה הזו יש עידן פלוס מובנה
אם יש לך סלקום, הם מעבירים עידן פלוס דרך האינטרנט.
כדי לצפות בעידן פלוס דרך האוויר את צריכה אנטנה וגם להיות באיזור עם קליטה נורמלית.
האפליקציה של סלקום כבר קיימת במסך, (רק לעדכן ולהפעיל), וצריך שם משתמש וסיסמא משירות סלקום דברי איתם והם יעזרו לך לעשות setup.
כדי לצפות בעידן פלוס דרך האוויר את צריכה אנטנה וגם להיות באיזור עם קליטה נורמלית.
האפליקציה של סלקום כבר קיימת במסך, (רק לעדכן ולהפעיל), וצריך שם משתמש וסיסמא משירות סלקום דברי איתם והם יעזרו לך לעשות setup.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
·איך האנטנה יש בה ערוצים? היא צריכה להיות מחוברת לממיר.מייקי73 כתב:אמ… חשבתי שיש לי אנטנה מובנית עכשיו בטלוויזיה😬😬😬
רגע… אז למה הם מכניסים ערוצי עידן פלוס לטלוויזיה כשקונים אנטנה ויש את כל הערוצים עם האנטנה?...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
בכל מקרה עדיף להשתמש באפליקציית סלקום המובנה במסך. ממיר סלקום לא יעביר את ערוצי הטלוויזיה הישראלים ב HD (בהנחה והוא משתמש באנטנות עידן) בעוד אפליקציית סלקום דווקא כן …מייקי73 כתב:אמ… חשבתי שיש לי אנטנה מובנית עכשיו בטלוויזיה😬😬😬
רגע… אז למה הם מכניסים ערוצי עידן פלוס לטלוויזיה כשקונים אנטנה ויש את כל הערוצים עם האנטנה?...
תתחדשי על המסך. כיף גדול
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@מייקי73
בהחלט ·
לחצי על מקש הבית בשלט של ה B7, מצאי את האייקון של סלקום טי וי, ומשם הדרך פשוטה.
ד״א - המסך צריך להיות מחובר לאינטרנט אבל ציינת קודם שיש נטפליקס אז מן הסתם זה המקרה…
בהצלחה !
בהחלט ·
לחצי על מקש הבית בשלט של ה B7, מצאי את האייקון של סלקום טי וי, ומשם הדרך פשוטה.
ד״א - המסך צריך להיות מחובר לאינטרנט אבל ציינת קודם שיש נטפליקס אז מן הסתם זה המקרה…
בהצלחה !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !