שיחות על גבי ה wifi ברשת פרטנר
-
orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום,
היום אני מנוי בחברת פלאפון ומשתמש באפליקציית Pconnect הלא יציבה (בעיה בקבלת והוצאת השיחות ואין בעיה ברשת האלחוטית)
ברצוני לעבור לפרטנר בגלל השרות של הוצאת וקבל שיחות על גבי הwifi ללא אפליקציה.
היום הייתי באחד ממרכזי השרות שלהם ונאמר לי כי שלא אוכל לקבל את השרות היות והמכשיר לא נקנה בפרטנר
האם הדבר נכון או חוסר ידע של הנציגה בשרות הלקוחות.
תדה לעונים
היום אני מנוי בחברת פלאפון ומשתמש באפליקציית Pconnect הלא יציבה (בעיה בקבלת והוצאת השיחות ואין בעיה ברשת האלחוטית)
ברצוני לעבור לפרטנר בגלל השרות של הוצאת וקבל שיחות על גבי הwifi ללא אפליקציה.
היום הייתי באחד ממרכזי השרות שלהם ונאמר לי כי שלא אוכל לקבל את השרות היות והמכשיר לא נקנה בפרטנר
האם הדבר נכון או חוסר ידע של הנציגה בשרות הלקוחות.
תדה לעונים
@orental5
·
קשקוש - יש לי טלפון שנקנה בחו"ל וזה עובד.
שני דברים לדעת:
אחת, צריך לוודא שהמכשיר שלך תומך בתכונה הזו (אייפונים חדשים למשל תומכים, לפחות 6S ומעלה, סביר להניח שגם לפני, תראה ברשימה שבלינק)
שתיים, זה יכול לגרום לפעמים לניתוקים, למשל אם יוצאים מהטווח של ה-WIFI, הוא לא יודע להעביר את השיחה מה-WIFI לרשת הרגילה
ותראה עוד פרטים כאן - ההרשמה היא עצמאית לחלוטין
https://www.partner.co.il/-2/appspartner/wifi-calling
·
קשקוש - יש לי טלפון שנקנה בחו"ל וזה עובד.
שני דברים לדעת:
אחת, צריך לוודא שהמכשיר שלך תומך בתכונה הזו (אייפונים חדשים למשל תומכים, לפחות 6S ומעלה, סביר להניח שגם לפני, תראה ברשימה שבלינק)
שתיים, זה יכול לגרום לפעמים לניתוקים, למשל אם יוצאים מהטווח של ה-WIFI, הוא לא יודע להעביר את השיחה מה-WIFI לרשת הרגילה
ותראה עוד פרטים כאן - ההרשמה היא עצמאית לחלוטין
https://www.partner.co.il/-2/appspartner/wifi-calling
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@nadavya
בהינתן כיסוי WiFi יציב, שיחות יועברו אל / מ הספק (פרטנר וכד׳) על גבי האינטרנט ולא על תשתית הרשת הסלולרית.
אצלי בבית למשל קיימת קליטה די עלובה של פרטנר כך שהפיצ׳ר האמור בהחלט משפר את ״איכות החיים״.
על הדרך אני מניח שגם השפעת הקרינה פוחתת במקצת שהרי בעיקרון עוצמת השידור עולה ביחס הפוך לאיכות הקליטה הסלולרית.
בהינתן כיסוי WiFi יציב, שיחות יועברו אל / מ הספק (פרטנר וכד׳) על גבי האינטרנט ולא על תשתית הרשת הסלולרית.
אצלי בבית למשל קיימת קליטה די עלובה של פרטנר כך שהפיצ׳ר האמור בהחלט משפר את ״איכות החיים״.
על הדרך אני מניח שגם השפעת הקרינה פוחתת במקצת שהרי בעיקרון עוצמת השידור עולה ביחס הפוך לאיכות הקליטה הסלולרית.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !