תכניס טוב טוב לראש שלך! ז זה מה שאשתך המכוערת אוהבת לקבל מגברים אחרים
הקלקר באריזת הקרטון של מסך B7 מוטבע עליו בכל מקום שהוא B6.
·למען האמת כן נפגעתי מתגובותיך גם אישית וגם פומבית,keyser כתב:@sky1sky10
אם נפגעת מתגובתי, אני מתנצל. זו לא היתה הכוונה.
אני חבר פורום כמעט מיום הקמתו, כמוך, ויש כאן המון חברים אישיים. אני מרגיש כאן בית, ומרגיש בנוח להתבטא בצורה "לא פוליטיקלי קורקט". כך היה הפעם, ואם נפגעת אני מתנצל #2 .
הדגם שרכשת הוא B7, וזה מה שקיבלת.
אם אתה לא שלם עם הרכישה, אני אעזור ואדאג שיאספו ממך את המסך ותקבל זיכוי מלא....
בשרשורים אחרים פרגנתי לכם (ח.י.) ועובדה ראה שרשור הפרגון על המתקין ששלחתי לך שמו.
לא נורא, וכמובן כעת הדברים מאחורינו
בקשר לשרשור שנפתח לא יודע איך הוסקה המסקנה שאני מעוניין להחזיר את המסך?
לא היה אזכור לא בצורה ישירה ולא בצורה מרומזת שאני מעוניין להחזיר את המסך.
אם חלק מהחברים הבינו כך אז צר לי על כך.
בנוסף,
כלקוח שראה (ראייה סובייקטיבית או לא) משהו שנראה לי הזוי מטעם LG העולמית (ועדיין לטעמי זה הזוי על גבול ההתרשלות),
מחובתי הייתה להציף את הנושא בפורום הזה המכובד והאהוב עלי. פורום שאני מעריך את חבריו וחברי ההנהלה.
מי שבשבילו הקלקר הוא שטויות זו זכותו, ומי שרואה זאת בצורה אחרת לחלוטין - גם זו זכותו.
ואין זו זכות של האחרים להחליט מה ואיך האחר יראה את הדברים מנקודת מבטו.
גם לא הבנתי את ההתלהמות של חלק מחברי הפורום אם כי בצורה ישירה או בקריצה בגלל ששאלתי
שאלה שבאמת מנקודת מבטי תמימה לחלוטין וקיבלה כאן פירוש הזוי מעבר לכל הגיון.
אני מעריך מאוד החברים שהפגינו תמיכה בסוגייה שהעליתי, יישר כח.
ומילה אחת לפני סיום - כן הייתי מצפה לצעד כגון:
"נכון, יש בזה משהו, נדאג להעביר את זה ל LG העולמית כהצעת שיפור".
ושוב מני, הנושא מאחורינו.
acker16 כתב:·......
אני לא מתחבר להיסטריה בשרשור הזה אבל מותח את הקו בלטעון שאמאזון הם משהו פחות ממושלם.
אמאזון דבר ראשון היו מתנצלים על גבי ארבע פסקאות ואז מציעים לשלוח אליך שליח עד הבית שיאסוף את המוצר על חשבונם ואם זה לא היה מספיק נוח אז היו מציעים שתשאיר את המוצר אצלכך והם פשוט יזכו אותך.
פעם קניתי רמקולים באמאזון ביותר מ5000 שקל ואחד קיבל מכה קוסמטית, פניתי אליהם ושאלתי אם הם רוצים תמונה של הנזק כדי לחשוב והם אמרו שלא נדרש ושאלו האם זיכוי של 25% מערך הרכישה מספיק לי עבור עוגמת הנפש.
אסור לשכוח ששינאת חינם של אמאזון גורמת לרעידות אדמה...
לא הבנת את מה שאמרתי. מישהו אמר שבאמאזון בטוח היה מקבל הסברים.
לא.
לא היה מקבל שום הסבר. היה מקבל התנצלות והצעה לשלוח את המוצר חזרה ולקבל זיכוי.
אמאזון מעולים, אבל כל מה שחורג מהשטאנץ - קשה לקבל תשובות. הכלי היחיד שעומד לרשותם זה לשלוח מוצר חדש או לקבל החזר כספי.
@sky1sky10
אני בטוח שאם כותרת השרשור לא היתה "מודאג מאוד!!", ולא היית "נדהם" בצורה כל כך תיאטרלית, אלא פשוט שואל - מדוע יש קלקרים עם הטבעה של B6 ולא B7, היית גם מקבל תשובה באותה פשטות.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·הם לא אמורים לפנות אותה, לפי מה שהם אומרים, אתה אמור לשמור את האריזה לפחות 14היום למקרה ותקבל מסך חלופי או תרצה להחזיר...Jayush כתב:גם אצלי הקלקלרים של B6.
הסיבה היחידה שאני יכול להשתתף בפסטיבל היא כי המתקינים לא דאגו לפנות את האריזה...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אתמול קיבלתי מוצר עם פגם קטן, קוסמתי, שלחתי מכתב ושאלתי איך יכול להיות דבר כזה והדבר הראשון שכתבתי זה שאני לא רוצה להחזיר, לא מתאים לי, לא נוח לי. קיבלתי התייחסות מהירה לזה שאני לא רוצה להחזיר והציעו לי מספר דברים, החזר חלקי, קופונים, שובר...בסוף קיבלתי הנחה של 20% על כל הקניה, כולל מחיר המשלוח וזה על מוצר שכבר היה ב50% הנחה...כן, שרות גרוע ועל הפנים.Nemesis כתב:לא הבנת את מה שאמרתי. מישהו אמר שבאמאזון בטוח היה מקבל הסברים.......
לא.
לא היה מקבל שום הסבר. היה מקבל התנצלות והצעה לשלוח את המוצר חזרה ולקבל זיכוי.
אמאזון מעולים, אבל כל מה שחורג מהשטאנץ - קשה לקבל תשובות. הכלי היחיד שעומד לרשותם זה לשלוח מוצר חדש או לקבל החזר כספי.
@sky1sky10
אני בטוח שאם כותרת השרשור לא היתה "מודאג מאוד!!", ולא היית "נדהם" בצורה כל כך תיאטרלית, אלא פשוט שואל - מדוע יש קלקרים עם הטבעה של B6 ולא B7, היית גם מקבל תשובה באותה פשטות....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·Nemesis כתב:שוב, מי אמר שהשירות שלהם על הפנים? השירות שלהם מעולה.
אבל תשובות כמו למה הקלקר עם סימון B6 לא תקבל. אם תקבל אקסבוקס שבטעות חסר לו שלט בקופסה, לא ישלחו לך רק שלט אחר.
תוכל להחזיר הכל או לקבל זיכוי חלקי....
תשמע, זה נכון, אבל אל תשקח מול מי אתה עובד. זאת חברה ענקית איך אתה רוצה שהנציג ההודי שיושב בצד השני של העולם ידע למה הקלרק הוא של 6 ולא 7 כשפה בארץ היבואן לא יודע?
זה פשוט סוג אחר של שרות, אל תשקח שיש להם מאות דגמים שהם מוכרים ויש עוד שהם רק מספקים ממוכרים צצד ג וזה מתוך המליוני הפריטים שהם מוכרים, פשוט לא הגיוני לקבל מהם כאלה תשובות.
בכל מקרה, עדיין לא היה שקניתי ולא היתי מרוצה גם כשיש בעיות ועדיין לא החזרתי להם כלום. פשוט תמיד תגיד שזאת לא אופציה בשבילך. הם, האמריקאים מחזירים הכל, זה הנוהל...
@sky1sky10
·
אספר לך מקרה שקרה לי לאחרונה.
רכשתי אוזניות חדשות של jbl דגם E55BT.
על הקופסא רשום את שם הדגם אך על האוזניות לא רשום שם הדגם בשום מקום.
כאשר חיפשתי בכל זאת אזכור לשם הדגם מצאתי על אחת הזרועות בצד הפנימי, בכתב הכי קטן שניתן לדמיין, את הכיתוב E45BT (זה דגם פשוט וזול יותר).
הייתי מופתע וישר חיפשתי סירטונים ביוטיוב שם ראיתי בבירור שהדגם שיש לי הוא אכן ה-55 ולא ה-45 (יש הבדל חזותי ברור).
שוב חיפשתי על האוזניות ובזרוע השניה אכן ראיתי את הכיתוב E55BT ולידו כיתוב model.
עכשיו כבר הייתי מבולבל והסתכלתי שוב על הזרוע השניה וראיתי שהכיתוב E45BT מופיע ליד FCC ID.
כלומר לצורכי תקינה אמריקאית הם השתמשו באותו השם של האוזניות הפשוטות מאחר וככל הנראה זה אותו מודול BT בשתיהן.
אז קודם כל לא צריך לקפוץ למסקנות מהר מידי.
דבר שני, זה מאוד מקובל בתעשיה להשתמש בחלקים משותפים ולפעמים יש אזכור לשם דגם אחר על גבי החלק וזה בסדר.
במקרה הזה הסימול על הקלקר הוא לשימוש פנימי של LG בלבד בכדי להבדיל בין דיגמי האריזות בקו האריזה במפעל.
אין לזה שום פאן שיווקי ולכן אני מניח שהם לא טרחו לשנות זאת.
אתה לא אמור לחפש את שם הדגם על הקרטון, אך גם אם מצאת אותו לגמרי במקרה, זה לא ממש צריך לשנות לך דבר.
לכן אין שום סיבה ״לידע״ את חברת LG על התקלה הזו.
·
אספר לך מקרה שקרה לי לאחרונה.
רכשתי אוזניות חדשות של jbl דגם E55BT.
על הקופסא רשום את שם הדגם אך על האוזניות לא רשום שם הדגם בשום מקום.
כאשר חיפשתי בכל זאת אזכור לשם הדגם מצאתי על אחת הזרועות בצד הפנימי, בכתב הכי קטן שניתן לדמיין, את הכיתוב E45BT (זה דגם פשוט וזול יותר).
הייתי מופתע וישר חיפשתי סירטונים ביוטיוב שם ראיתי בבירור שהדגם שיש לי הוא אכן ה-55 ולא ה-45 (יש הבדל חזותי ברור).
שוב חיפשתי על האוזניות ובזרוע השניה אכן ראיתי את הכיתוב E55BT ולידו כיתוב model.
עכשיו כבר הייתי מבולבל והסתכלתי שוב על הזרוע השניה וראיתי שהכיתוב E45BT מופיע ליד FCC ID.
כלומר לצורכי תקינה אמריקאית הם השתמשו באותו השם של האוזניות הפשוטות מאחר וככל הנראה זה אותו מודול BT בשתיהן.
אז קודם כל לא צריך לקפוץ למסקנות מהר מידי.
דבר שני, זה מאוד מקובל בתעשיה להשתמש בחלקים משותפים ולפעמים יש אזכור לשם דגם אחר על גבי החלק וזה בסדר.
במקרה הזה הסימול על הקלקר הוא לשימוש פנימי של LG בלבד בכדי להבדיל בין דיגמי האריזות בקו האריזה במפעל.
אין לזה שום פאן שיווקי ולכן אני מניח שהם לא טרחו לשנות זאת.
אתה לא אמור לחפש את שם הדגם על הקרטון, אך גם אם מצאת אותו לגמרי במקרה, זה לא ממש צריך לשנות לך דבר.
לכן אין שום סיבה ״לידע״ את חברת LG על התקלה הזו.
שוב, העובדה שקלקר מסומן עי דגם המסך, כבר מראה על לקות אסטרטגית של החברה הזו. לא יודע מי הסיני, קוריאני או הודי שחשב על זה. גם בקלקרים ואריזות של סוני יש סימונים, אבל הם עושים שימוש בקודים פנימיים שקשורים לאיזה מס' קטלוגי ולא מרמזים על דגם המוצר, פרט כמובן למדבקה חיצונית על הקרטון עם מספר סיראלי ודגם המכשיר, וכיתוב לוגו וסדרה כללית לרבות גודל המסך. מעבר לזה לא תמצא סממנים שמייכים פרטי אריזה למוצר עצמו. ברור כי גם סוני עושים שימוש בפרטי אריזה משותפים למספר מסכים, אבל הם לא ישאירו מקום לרושם מוטעה כלפי הצרכן. בהחלט יש הבדל גדול בצורת חשיבה בין יפנים לבין שאר ירקות מוקפצים...
·ww3 כתב:@Rekcuf
אם היה לך איזו סוני כמו zd9 או 940 אני עוד יכול להבין, אבל לעוף כמו שאתה עף על גרוטאת סוני בת 5-6 שנים כמו שיש לך ולזלזל ולהתנשא מעל כל השאר... הייתי אומר קצת לא תקין....
הסוני שלי מסוף 2016. בלי קשר, בו נספור תוך כמה זמן תתעופף מכאן הפעם... (כל הכבוד על הנחישות אגב...)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 416 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
@Rekcuf
שים לב מה ה"ירקות המוקפצים" עושים למגלגלי הסושי העילאיים שלך בעשרת השנים עד וכולל 2016. מעניין מתי יתעופפו מהשוק.
https://www.statista.com/statistics/267 ... facturers/
·
שים לב מה ה"ירקות המוקפצים" עושים למגלגלי הסושי העילאיים שלך בעשרת השנים עד וכולל 2016. מעניין מתי יתעופפו מהשוק.
https://www.statista.com/statistics/267 ... facturers/
·
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
גב שחור (B6)sagico כתב:C6 של שנה שעברה היה מסך קעור בשונה מ
C7 של השנה. זה כבר הבדל חזותי בולט.
B6 ו B7 נראים חזותית אותו דבר (אולי יש הבדל בחלק האחורי לא בדקתי)...
גב לבן (B7)
גב עקום (C6)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
לא הבנתי מה אתה אומר כאן?BUGY כתב:בכל מקרה, עדיין לא היה שקניתי ולא היתי מרוצה גם כשיש בעיות ועדיין לא החזרתי להם כלום. פשוט תמיד תגיד שזאת לא אופציה בשבילך. הם, האמריקאים מחזירים הכל, זה הנוהל......
מה זאת אומרת לא החזרתי להם כלום? אתה מתכוון שתמיד בחרת בזיכוי (חלקי)?
מה לא אופציה?
- BUGY
- חבר מכור קשה

·קונה אמריקאי מחזיר חבילה שאפילו נראתה פתוחה לכן הברירת מחדל של אמזון זה שתחזיר את המשלוח. אבל עם תסביר להם שזה לא מתאים לך, לא נוח, מבזבז זמן ופשוט לא משתלם ותגיד במפורש שאתה מעדיף פתרון אחר ולא להחזיר.acker16 כתב:לא הבנתי מה אתה אומר כאן?......
מה זאת אומרת לא החזרתי להם כלום? אתה מתכוון שתמיד בחרת בזיכוי (חלקי)?
מה לא אופציה?...
לרוב הם נותנים פיצוי סביר ביותר במקרה של נזק קל ודברים דומים. אותי לא מעניינות תשובה למה הקלרק שונה, אני רוצה את המוצר אז קצת סריטות קוסמטיות לרוב לא מפריעות לי.
במקרה של חוסרים, בלבולים, גם אז, אתה צריך להסברים להם שזה לא פשוט ושזה לא נוח לך. היו פעמים שקיבלתי מוצר חדש ופשוט לא התייחסו למוצר שנשאר אצלי. היו מקרים שמוצרים הגיעו באיחור והבעיה לא בארץ, אז הם שלחו לי, שוב, את המוצר במשלוח אקספרס אשר עוקף את המשלוח תקוע ואני פשוט מסרב לקבל את המשלוח האיטי... אני קונה כמעט הכל מהם והרבה אז יש הרבה סיפורים...