XIAOMI וסוללה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46327
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
קנה סוללה חיצונית ב- $20, זה יאפשר לך לקנות איזה מכשיר טלפון שתרצה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46327
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
השיקול הזה לא נכון, כיצד תשווה טלפון כמו ה- Xiaomi Mi Max 2 בעל סוללה של 5300mAh עם מסך של "6.44 מול טלפון כמו ה- Xiaomi Redmi Note 4 בעל סוללה של 4100mAh אבל מסך של "5.5? שניהם אגב עם Snapdragon 625.
ומה לגבי טלפון חדש יותר שמבוסס על Snapdragon 835 שנחשב SoC הרבה יותר חזק ויעיל מבחינת שימוש בסוללה, אבל מגיע עם סוללה קטנה יותר מהדגמים הקודמים?
אם אתה מחפש את הטלפון של Xiaomi עם הסוללה הכי גדולה, הוא מוזכר בפסקה הקודמת, אבל אני מקווה כי ברור עכשיו שזה לא שיקול נכון.
ומה לגבי טלפון חדש יותר שמבוסס על Snapdragon 835 שנחשב SoC הרבה יותר חזק ויעיל מבחינת שימוש בסוללה, אבל מגיע עם סוללה קטנה יותר מהדגמים הקודמים?
אם אתה מחפש את הטלפון של Xiaomi עם הסוללה הכי גדולה, הוא מוזכר בפסקה הקודמת, אבל אני מקווה כי ברור עכשיו שזה לא שיקול נכון.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני עם זיו
לא משנה איזה מכשיר תרכוש,היום כמעט כל הסוללות בנפחים הקטנים (5\10 אמפר) גם קטנות משמעותית ונכנסות לכיס בלי בעיה (או לתיק..)
נדמה לי אפילו שראיתי סוללה של שיומי או חברה סינית אחרת,שבעובי כרטיס אשראי (!)
לא משנה איזה מכשיר תרכוש,היום כמעט כל הסוללות בנפחים הקטנים (5\10 אמפר) גם קטנות משמעותית ונכנסות לכיס בלי בעיה (או לתיק..)
נדמה לי אפילו שראיתי סוללה של שיומי או חברה סינית אחרת,שבעובי כרטיס אשראי (!)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתה צודק יחסית
אבל למרות זאת למי מקס 2 יש סוללה חזקה יותר מלכל מכשיר דגל נוכחי, לאמא שלי יש אותו, סוללה מטורפת.
לדעתי כדאי לחכות עוד איזה חודש-חודשיים.
הרדמי נוט 5 ככל הנראה כבר יגיע בינואר או סוף דצמבר עם מעבד סנפדרגון 636.
הרדמי 5 ו5 פלוס יוכרזו היום, 7 בדצמבר, עם טרנד "המסך המלא"
יש כבר פרסומות בסינית לאיך שזה נראה
http://www.miaopai.com/show/erc0wr4QEer ... AXnQ__.htm
אבל למרות זאת למי מקס 2 יש סוללה חזקה יותר מלכל מכשיר דגל נוכחי, לאמא שלי יש אותו, סוללה מטורפת.
לדעתי כדאי לחכות עוד איזה חודש-חודשיים.
הרדמי נוט 5 ככל הנראה כבר יגיע בינואר או סוף דצמבר עם מעבד סנפדרגון 636.
הרדמי 5 ו5 פלוס יוכרזו היום, 7 בדצמבר, עם טרנד "המסך המלא"
יש כבר פרסומות בסינית לאיך שזה נראה
http://www.miaopai.com/show/erc0wr4QEer ... AXnQ__.htm
·ziv_r כתב:השיקול הזה לא נכון, כיצד תשווה טלפון כמו ה- Xiaomi Mi Max 2 בעל סוללה של 5300mAh עם מסך של "6.44 מול טלפון כמו ה- Xiaomi Redmi Note 4 בעל סוללה של 4100mAh אבל מסך של "5.5? שניהם אגב עם Snapdragon 625.
אם אתה מחפש את הטלפון של Xiaomi עם הסוללה הכי גדולה, הוא מוזכר בפסקה הקודמת, אבל אני מקווה כי ברור עכשיו שזה לא שיקול נכון....