פס אופקי עבה ב 55b7 חדשה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אל תשקחו שרוב האנשים שטוב להם
לא יגידו מילה, כלום, פשוט יעלמו לצפיה במסך...אלה שלא טוב להם ויש להם בעיות הם אלה שתראו בפורום ואז מתקבלת תמונה לא נכונה...ביום ההתקנה, אחרי ימים השישי השחור, המתקינים אמרו לי שיש להם מעל 1500 התקנות, אז לפי הפרסומים באתרים השונים, האחוז תקלות הוא מאוד נמוך.
לא יגידו מילה, כלום, פשוט יעלמו לצפיה במסך...אלה שלא טוב להם ויש להם בעיות הם אלה שתראו בפורום ואז מתקבלת תמונה לא נכונה...ביום ההתקנה, אחרי ימים השישי השחור, המתקינים אמרו לי שיש להם מעל 1500 התקנות, אז לפי הפרסומים באתרים השונים, האחוז תקלות הוא מאוד נמוך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9015
- נתן תודות: 1574 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
תנו רגע למסך לעבוד...
גם נורת תאורה רגילה (פלורסנט לדוגמא) ברגע שמחברים לחשמל לוקח כמה דקות עד שהיא מאירה כמו שצריך.
מנוע שמניעים באוטו וכדו'.
גם נורת תאורה רגילה (פלורסנט לדוגמא) ברגע שמחברים לחשמל לוקח כמה דקות עד שהיא מאירה כמו שצריך.
מנוע שמניעים באוטו וכדו'.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@avielsvis
·
הבדל עצום. חותם עכשיו על אחידות כזו בלי לחשוב פעמיים.
חבר'ה, תנו למסך לעבוד כמה ימים, שפטו אותו אחרי מספר פעמים של פעולת מנגנון הפיצוי של הפאנל.
·
הבדל עצום. חותם עכשיו על אחידות כזו בלי לחשוב פעמיים.
חבר'ה, תנו למסך לעבוד כמה ימים, שפטו אותו אחרי מספר פעמים של פעולת מנגנון הפיצוי של הפאנל.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 03/12/2017 13:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·גם לי עברה מחשבה כזאת אבל אחרי כמה ימים הבנתי שיש תיקון אקטיבי או יותר נכון כיול. היצרן חוסך זמן ונותן לך לעשות את הכיול הסופי. בדיוק כמו שווינסטון אמר... רק לא הבנתי למה הוא מתכוון בדיוק.miki775 כתב:לגבי המחשבה שיש תקלה סידרתית ב B7...