ה 65E7 החדשה
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
הותקנה היום.
החליפה פלזמה של פנאסוניק בת 10.
תכני יוטיוב נראים מהממים.
הארכתי את האחריות ל 6 שנים.
הסאונד נשמע נהדר, עם בסים - עוד הרמקולים לעבור Break in.
לא הולך לחפש דפקטים, הולך להנות מהאיכות.
קצת לא מבין את איך מחזירים את הסמן של השלט (יש דיליי גדול בהוזזת השלט עד שהסמן מופיע).
מ 3.60 מ' היה אפשר מסך גדול יותר 😉.
כנצפה, חוט החשמל קצר, העברתי חוט לבן במסילה בכדי שאחר כך אחתוך את החוט המקורי ואעשה הארכה. (לכן רואים גם חוט שחור ולבן שמשתלשלים מטה.
הנה תמונות של לפני ואחרי
החליפה פלזמה של פנאסוניק בת 10.
תכני יוטיוב נראים מהממים.
הארכתי את האחריות ל 6 שנים.
הסאונד נשמע נהדר, עם בסים - עוד הרמקולים לעבור Break in.
לא הולך לחפש דפקטים, הולך להנות מהאיכות.
קצת לא מבין את איך מחזירים את הסמן של השלט (יש דיליי גדול בהוזזת השלט עד שהסמן מופיע).
מ 3.60 מ' היה אפשר מסך גדול יותר 😉.
כנצפה, חוט החשמל קצר, העברתי חוט לבן במסילה בכדי שאחר כך אחתוך את החוט המקורי ואעשה הארכה. (לכן רואים גם חוט שחור ולבן שמשתלשלים מטה.
הנה תמונות של לפני ואחרי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש, נראה טוב.
כדי להחזיר את הסמן, תקליק על הגלגלת. כדי להעלים אותו, תלחץ על אחד החצים.
כדי להחזיר את הסמן, תקליק על הגלגלת. כדי להעלים אותו, תלחץ על אחד החצים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תתחדש נראה טוב.
*רק צריך אולי למצוא מקום חדש לצמח היפה שם בפינה..
*רק צריך אולי למצוא מקום חדש לצמח היפה שם בפינה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

תודה חברים,
הורג אותי, אחרי כמה שעות צפייה ביוטיוב עם סרטיי 4K, חזרה הבת שלי מהביה"ס, והעבירה למשהוא כמו איי קרלי ב VOD.
SD בסיסי.
אני לא מסוגל לראות איכות כזו איכות על המסך, אז אלך לשנ"צ ואחשוב על מישטר צפייה חדש בסלון 😉.
הורג אותי, אחרי כמה שעות צפייה ביוטיוב עם סרטיי 4K, חזרה הבת שלי מהביה"ס, והעבירה למשהוא כמו איי קרלי ב VOD.
SD בסיסי.
אני לא מסוגל לראות איכות כזו איכות על המסך, אז אלך לשנ"צ ואחשוב על מישטר צפייה חדש בסלון 😉.
·Rekcuf כתב:מה מרחק הצפיה? כי מזוית הצילום נראה שנאלצת להסתפק במסך קטן מידי למרחק הזה שככל הנראה דורש 82 אינטץ לפחות.... תתחדש....
תמיד מסכים בכל גודל נראים קטנים בתמונות.
חבר עם דירה גדולה שלח לי צילום של מסך 85 אינץ שהתקין בחדר השינה.. בתמונה נראה לי רגיל ולא התלהבתי, כשבאתי לבקר וראיתי במציאות נפלתי על הריצפה!!
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

תודה.
מרחק הצפייה - ראש מסך 3.50-3.60 מ'.
עלינו מ "42, כך שליום-יום, זה בסדר גמור.
מעל הטלוויזיה יש מסך של "100 למקרן, שיורד מלפני הטלוויזיה, כל שגם "100 ממרחק כזה אפשרי.
מרחק הצפייה - ראש מסך 3.50-3.60 מ'.
עלינו מ "42, כך שליום-יום, זה בסדר גמור.
מעל הטלוויזיה יש מסך של "100 למקרן, שיורד מלפני הטלוויזיה, כל שגם "100 ממרחק כזה אפשרי.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
אם רואים תכני SD פחות טוב ממה שראו בפנסוניק, אז האפסקייל באולד החדשה לא מספיק טוב. הטלוויזיה צריכה לעבוד בשבילך, ולא להפך. אתה לא אמור להשתעבד לתכני 4K רק בגלל שהחלפת טלוויזיה.moshikantebi כתב:תודה חברים,
SD בסיסי.
אני לא מסוגל לראות איכות כזו איכות על המסך, אז אלך לשנ"צ ואחשוב על מישטר צפייה חדש בסלון 😉....
מצד שני, יכול להיות שהתכוונת שביחס ל 4K, הצפיה ב SD מתסכלת, וזה כמובן ברור, ולא אומר שהאולד החדשה בעייתית מבחינת תכני SD.
·llime כתב:אם רואים תכני SD פחות טוב ממה שראו בפנסוניק, אז האפסקייל באולד החדשה לא מספיק טוב. הטלוויזיה צריכה לעבוד בשבילך, ולא להפך. אתה לא אמור להשתעבד לתכני 4K רק בגלל שהחלפת טלוויזיה.......
מצד שני, יכול להיות שהתכוונת שביחס ל 4K, הצפיה ב SD מתסכלת, וזה כמובן ברור, ולא אומר שהאולד החדשה בעייתית מבחינת תכני SD....
תן לי לגלות לך סוד קטן, תכני SD נראים גרוע על כל מסכי הפרימיום ללא יוצא מן הכלל ולא רק באולד. לא קשור לאפסקייל ולא לכלום. איך אומרים החברה: garbage in garbage out. הפלזמות של פעם עם הרזולוציה הנמוכה ועוצמת ההארה של גפרור שרוף פשוט לא זרקו לנו בפרצוף מספיק חזק את האיכות הירודה של שידור SD ולכן התקבל הרושם שהן מתמודדות יותר טוב עם שידורים כאלה אבל זה ממש לא קשור לאפסקייל או איכות המסך.
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

לדעתי זה פשוט כשאתה לוקח אותה כמות פיקסלים ומפזר אותה על שטח הרבה יותר גדול, אתה בהכרח תראה גרוע יותר.
ולכן הניגודיות בין האיכות ב 4K ל SD ב "65 בולטת הרבה יותר מאשר על מסך ה "42 שהיה לי.
ולכן הניגודיות בין האיכות ב 4K ל SD ב "65 בולטת הרבה יותר מאשר על מסך ה "42 שהיה לי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מסך פצצה, תתחדש 
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

מבחינת בס לי אין תלונות (לאשתי יש 😉), יש מצד שמאל סאב שתכננתי די מזמן עם אלמנט מקצועי של "12 ומגבר של 500W.
מתי שהוא נשדרג גם את שאר מערכת הסאונד לרמת המסך.
מתי שהוא נשדרג גם את שאר מערכת הסאונד לרמת המסך.