·כל פעם אתה כותב שאתה לא תכתוב כאן ולא תחזור לשרשורjacko-il כתב:זהו, עילית עלינו בפורום. אכלנו אותה, יאללה לסגור את העסק.
אם אתה יודע כל כך הרבה על כיולים ועל OLED, בשביל מה אתה צריך בכלל את הפורום? איזה יידע כברמיש כאן שאתה לא מכיר? כלום. אי אפשר לחדש משהו למי שיודע הכל. ובהחלט ניכר שאתה יודע הכל, אפילו חשפת את הקנוניה של LG ואת כל אנשי המפתח שהיא קונה ומפזרת בעולם כדי שיגיבו בפורומים וימליצו לאחרים לקנות ולכייל.
אגב, רושמים "דרך אגב" ולא "דרך הגב".. סתם ככה מתנה בקטנה, יכול לפעמים לעזור בחיים בראיונות עבודה ובכלל באופן כללי.
שא ברכה ותהנה מהמסך...
ואתה כל פעם חוזר
וכל פעם לא תורם כלום .
ושאני קורא מה שאתה כותב - יש פחות מכלום , כמו ילד שכל הזמן "תראו רק אותי " " תקשיבו רק לי " , "תקראו רק אותי "
קנוניה לא רק של LG , קנוניה של אתרים רבים שחיים מלמכור שנים רבות סיפורים על מסכים שלא שווים גרוש !
קנוניה של יחצנות במיליונים .
טיולים לתערוכות בעולם
בתי מלון
תשלום לפרסום באתרים
ועוד....
LG לא הוציאה בחיים שלה מוצר איכותי !
בחיים לא הוציאה מוצר שמחזיק מעמד - כמו OLED שכל מערכת הצבע ,פיסלים ,עיבוד מתמוטטים
המסך לאחר שנתיים 10000 שעות מתקשה ב- UPSCAL צריך כל הזמן להוסיף חדות ולשמור על פרטים קטנים ,עד כדי מצב שהפיקסלים נמרחים .זמן תגובה נעשה גרוע .
כיום לאחר שנתיים המסך הגיע למצב שהייתי מוסיף חדות 40 רק לראות פרטים וכאשר המערכת עיבוד תמונה ממשיך ומתמוטט גם זה כבר לא עוזר .
תמונת HD הופכת לאט לאט ל- SD איכותי !
כל הסיפורים של יחצני OLED על שמותיהם השונים נראה גרוע ועלוב .
ותמונת HD מתחילה להיראות כמו SD איכותי !!!!!!! ובקצב שהמסך מתמוטט גם זה לא ישאר לזמן רב .
לאחר שנתיים צריך לזרוק את מסך OLED כי המסך גמור
הצבע הכחול מתמוטט בכהים , ירוק נראה יותר ויותר לא טבעי כמו צבע גועש .
פעם קראתי שמסך OLED לא מחזיק מעמד 10 אלף שעות ע"י מומחים רבים !
עם הסברים רבים וטכניים ( שאלתי איך זה יתכן שהם יודעים שהמסך הכי חדש מיום שיצא לא יכול לעבור 5000 שעות )
הם צדקו , כמו בכל מדינה שיש פורום OLED מהר מאוד מחקו אותם שלא יראו את האמת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום אני יודע שהם צודקים ברמה גאונית !
ואני אומר את בכאב , כי זה הפסד של כולנו שאין תחליף לפיוניר