צריבות במסך lg oled
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא רואה סרטון. אבל אם זה מסך "חדש" ועדיין לא השתמשת בו, לא אתפלא אם עבדו עליך וזה בעצם מסך מתצוגה.
לא הגיוני צריבה כזו במסך חדש.
לא הגיוני צריבה כזו במסך חדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה לא נראה כמו צריבה, אבל זה נראה כמו בעיה רצינית. הייתי מחזיר את זה מיד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זה נראה כאילו עצרו את הסרט Wall-E כשהוא בחלל והשאירו כך לאורך המון זמן. 
המסך בר החזרה ולכם אם לא ניתן כלום לעשות אחזיר אותו
סרטון לא היה באפשרותי לעלות אבל ניתן לראות את הלוגו של LG במרכז נכון?
האם יש סיכוי לתיקון או רק החלפה אפשרית כאן?
שטיפת מסך זה משהו מוכר ואפשרי?
בברכה
תודה
האם יש סיכוי לתיקון או רק החלפה אפשרית כאן?
שטיפת מסך זה משהו מוכר ואפשרי?
בברכה
תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה זה אומר נקנתה בהנחה? רשמת לא מתצוגה, אבל לא ברור אם קנית מסך משומש או חדש?
אם המסך הגיע ככה אז קנית פשוט מסך פגום שמישהו כנראה צרב לפני שהחזיר אותו ליבואן/חנות.
אם המסך הגיע ככה אז קנית פשוט מסך פגום שמישהו כנראה צרב לפני שהחזיר אותו ליבואן/חנות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Kfiru
·
אם אין לך בעיה להחזיר - תחזיר.
לא שווה את הכאב ראש הזה. נראה שמישהו "התעלל" בו בעבר.
·
אם אין לך בעיה להחזיר - תחזיר.
לא שווה את הכאב ראש הזה. נראה שמישהו "התעלל" בו בעבר.
המקום ההכי הגיוני להיווצרות הצריבות הוא דווקא באמצע תחתית המסך, כיוון ששם מוצגות הכתוביות הלבנות הבהירות בדרך כלל. במילים אחרות זה אזור שמציג הרבה יותר לבן בהיר יחסית לאזורים האחרים במסך. האם מישהו מבעלי הOLEDים הוותיקים שם לב לשינויים כלשהם באזור הזה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@evgenetic
·
לא. שנתיים עם OLED ואין זכר לצריבות. לא כתוביות ולא לוגואים של ערוצים ולא HUD ממשחקים, נאדה.
די קשה לצרוב את המסכים האלה, זה לא כמו הפלזמות (גם פלזמה היתה לי לפני כמה שנים ושם העסק היה רגיש בכמה סדרי גודל מאשר ב- OLED). צריך להתאמץ כדי לצרוב - זה אומר לשים משהו סטטי למשך ימים או לופ אינסופי של וידאו כלשהו שכל הזמן חוזר על אותם אובייקטים נונ-סטופ (כמו הבדיקה ארוכת הטווח שעושים בתקופה האחרונה באתר Rtings).
·
לא. שנתיים עם OLED ואין זכר לצריבות. לא כתוביות ולא לוגואים של ערוצים ולא HUD ממשחקים, נאדה.
די קשה לצרוב את המסכים האלה, זה לא כמו הפלזמות (גם פלזמה היתה לי לפני כמה שנים ושם העסק היה רגיש בכמה סדרי גודל מאשר ב- OLED). צריך להתאמץ כדי לצרוב - זה אומר לשים משהו סטטי למשך ימים או לופ אינסופי של וידאו כלשהו שכל הזמן חוזר על אותם אובייקטים נונ-סטופ (כמו הבדיקה ארוכת הטווח שעושים בתקופה האחרונה באתר Rtings).
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
Re: האם יש דרך לתקן את הצריבה ב B6 שלי (סרטון מצורף)
·נראה כמו מכהKfiru כתב:טלויזיה שנקנתה לא מזמן בהנחה ( לא תצוגה)
זה מה שאני רואה כאשר הרצתי טסט מיוטיוב ( מסך בצבע אדום )
יש מה לעשות?
תודה...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מה זה אומר "שווה"? זה אינדיבידואלי.
המחיר בדיחה, אבל כפי שאתה יודע יש למסך בעיה.
אם רואים את זה בצפייה בתכנים רגילים (ולא רק ככה במסך חלק אדום אחיד ויפה כזה) אז תחליט פשוט עם עצמך אם זה משהו שלא יציק לך וישגע אותי נפשית. אף אחד מאיתנו לא נמצא שם לידך כדי לבחון איתך עד כמה זה מורגש וכו' ואף אחד מאיתנו לא משלם את הכסף ונאלץ לחיות עם זה הלאה. רק אתה.
*אגב, כמה שעות עבודה יש למסך? (ניתן להגיע לזה בתפריט של המסך)
*אגב2, ייתכן שזה יילך ויהיה פחות מורגש עם הזמן החולף, פשוט בגלל "הזדקנות" טבעית של שאר הפיקסלים במסך וגם בגלל מנגנון השטיפה שינסה לעשות קומפנסצייה כל X שעות עבודה. לא יודע אבל לומר בוודאות אם זה ישתפר עם הזמן, רק אומר שייתכן שכן.
המחיר בדיחה, אבל כפי שאתה יודע יש למסך בעיה.
אם רואים את זה בצפייה בתכנים רגילים (ולא רק ככה במסך חלק אדום אחיד ויפה כזה) אז תחליט פשוט עם עצמך אם זה משהו שלא יציק לך וישגע אותי נפשית. אף אחד מאיתנו לא נמצא שם לידך כדי לבחון איתך עד כמה זה מורגש וכו' ואף אחד מאיתנו לא משלם את הכסף ונאלץ לחיות עם זה הלאה. רק אתה.
*אגב, כמה שעות עבודה יש למסך? (ניתן להגיע לזה בתפריט של המסך)
*אגב2, ייתכן שזה יילך ויהיה פחות מורגש עם הזמן החולף, פשוט בגלל "הזדקנות" טבעית של שאר הפיקסלים במסך וגם בגלל מנגנון השטיפה שינסה לעשות קומפנסצייה כל X שעות עבודה. לא יודע אבל לומר בוודאות אם זה ישתפר עם הזמן, רק אומר שייתכן שכן.
@jacko-il
·
תודה על התשובה
אז קודם כל זה מורגש ומציק לכן אם לא אמצא דרך לסדר את זה או לפחות להקטין קצת אני לא אוכל להישאר איתה.
תוכל בבקשה להסביר לי איך להגיע למספר השעות שהטלויזיה עבדה? - מצאתי - 3412 שעות
עבדו עלי! בכל מקרה אחזיר אותה.
בנוסף האם אני יכול לעשות שטיפה יזומה?
תודה מראש
·
תודה על התשובה
אז קודם כל זה מורגש ומציק לכן אם לא אמצא דרך לסדר את זה או לפחות להקטין קצת אני לא אוכל להישאר איתה.
תוכל בבקשה להסביר לי איך להגיע למספר השעות שהטלויזיה עבדה? - מצאתי - 3412 שעות
בנוסף האם אני יכול לעשות שטיפה יזומה?
תודה מראש
המלצה על TV
ואם כבר מחזירים את ה OLED מה כדאי לקנות 55'' עד 5000-5500 שח? שיהיה הכי קרוב לחצי חוויה שהייתה לי?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Kfiru
·
לגבי השעות, לא אמור להיות קשה למצוא. אני לא ליד מסך כרגע אבל אם זכור לי נכון זה משהו שנמצא בתוך "כללי" או משהו כזה בתפריט. משם תחפש משהו כמו "פרטים על מסך זה" או איזו שטות דומה. (באנגלית זה אמור להיות בתוך "GENERAL" ואז "ABOUT THIS TV". אחד הנתונים שיש שם זה זמן פעולה כולל של המסך עד מהרגע שהודלק בפעם הראשונה.
לגבי שטיפה, האפשרות נקראת [Clear Panel Noise] באנגלית.
עוד על זה אתה יכול לקרוא למשל בביקורת על המסך ב- HDTVtest (כמו בעוד המון מקומות אחרים, כולל כאן בפורום)
http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled55e6 ... 274285.htm
עריכה,
ולגבי השאלה הנוספת - אין לי מושג.
עדיף שתחליט קודם אם אתה מחזיר או נשאר עם המסך. כשתהיה סגור על זה תסתכל בפורום על מה בערך ממליצים לתקציב/גודל הזה וגש לחנויות להתרשם בעצמך. משם תמשיך. אבל פרה פרה.
עריכה 2,
3400 שעות עבודה זה די מספר שמסתדר עם מסך שחזר מתצוגה. כנראה עמד שם משהו כמו שנה ומשהו כמו 8-10 שעות ליום עבודה. המספרים מסתדרים. ממש טמטום לצרוב מסך כזה, אם היו מריצים עליו לופ של דמואים שונים לגמרי בלי אלמנטים שחוזרים על עצמם, הוא לא היה נצרב.
·
לגבי השעות, לא אמור להיות קשה למצוא. אני לא ליד מסך כרגע אבל אם זכור לי נכון זה משהו שנמצא בתוך "כללי" או משהו כזה בתפריט. משם תחפש משהו כמו "פרטים על מסך זה" או איזו שטות דומה. (באנגלית זה אמור להיות בתוך "GENERAL" ואז "ABOUT THIS TV". אחד הנתונים שיש שם זה זמן פעולה כולל של המסך עד מהרגע שהודלק בפעם הראשונה.
לגבי שטיפה, האפשרות נקראת [Clear Panel Noise] באנגלית.
עוד על זה אתה יכול לקרוא למשל בביקורת על המסך ב- HDTVtest (כמו בעוד המון מקומות אחרים, כולל כאן בפורום)
http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled55e6 ... 274285.htm
עריכה,
ולגבי השאלה הנוספת - אין לי מושג.
עדיף שתחליט קודם אם אתה מחזיר או נשאר עם המסך. כשתהיה סגור על זה תסתכל בפורום על מה בערך ממליצים לתקציב/גודל הזה וגש לחנויות להתרשם בעצמך. משם תמשיך. אבל פרה פרה.
עריכה 2,
3400 שעות עבודה זה די מספר שמסתדר עם מסך שחזר מתצוגה. כנראה עמד שם משהו כמו שנה ומשהו כמו 8-10 שעות ליום עבודה. המספרים מסתדרים. ממש טמטום לצרוב מסך כזה, אם היו מריצים עליו לופ של דמואים שונים לגמרי בלי אלמנטים שחוזרים על עצמם, הוא לא היה נצרב.