המלצה על משחק - DYING LIGHT THE FOLLOWING

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #21 

jacko-il כתב:היום הכל הסתדר.
הפעלתי כרגיל את המשחק, לא נגעתי בכלום, והכל פיקס עכשיו.
מה שכן, עכשיו אני רק מבין עד כמה המשחק קשה בלי הצ'יט הזה. נהגתי להסתער על עדרי זומבים בלי פחד ופשוט הייתי מפרק אותם בדקה עם בעיטות. לפתע, זה פשוט לא עובד חחח ישר תופסים אותי והורגים אותי בעשר שניות או שאני פשוט רץ משם מובס עם הזנב בין הרגליים..
לא רוצה לדמיין מה הולך לקרות בלילות עכשיו...
...
שמח לשמוע.
אני רק יכול להמליץ על טקטיקה אחת יעילה:
להצטייד בשני נשקים חמים ובשני נשקים קרים.
אקדח או רובה צייד+רובה סער
ושני נשקים קרים ברמה הכי גבוהה שיש, ולשדרג אותם כך שיוכלו לשאת עד 5 תיקונים. (וגם לשדרג אותם עם בלופרינט שגורם יותר נזק)
לי זה עבד יופי עד עכשיו, מאוד מאזן את הגיימפליי.
וכאמור, משימות בלילה אין הרבה, אבל כשיש או כשאתה רוצה, אז ה PERK שמאפשר לך להימרח עם המעיים של הזומבים הוא מאוד שימושי, כי אתה יכול להתהלך ביניהם ללא בעיה, ובהמשך אפילו להרוג אותם תוך כדי, במצב STEALTH.

gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #22 

מעדכן שבחנות האמריקאית יש SALE של שבוע לכל משחקי האימה למיניהם.
המשחק הזה למי שאין פלוס - יעלה כ 83 שקלים (הגרסה המלאהף המשופרת ועם כל תכני ה DLC)
למי שיש פלוס, המחיר יעמוד על כ 75 שקלים.

gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #23 

סיימתי את המשחק, סביב 63 שעות משחק.
כפי שציינתי, עלילה לא משהו ששווה התייחסות, זה לא THE LAST OF US, אבל בשביל מה שהמשחק מתיימר לעשות - הרג זומבים והשרדות בעולם נגוע, הוא עושה מעולה.
יש גם הישגים מצחיקים שניתן לעשות, אחד מהם ממש הצחיק אותי, נקרא EVERYBODY DANCE NOW, וזה כולל חישמול של 5 זומבים בו זמנית.
הסגמנט עם רכב הבאגי, בהרחבה שנקראת THE FOLLOWING, גם הוא ממש כיף, ושדרוג של הרכב (למשל עם פרונט מאסיבי להרג קל) גורם לך לרצות לנסוע ישר אל תוך עדרי הזומבים, אחד מההישגים מעודד אותך לדרוס לא פחות מ 500, אבל זה יותר קל ממה שזה נשמע.
גם בסוף המשחק ניתן לחזור לכל אחד מהעולמות ולהמשיך להשתולל ולעשות משימות צד שפספסת, יש גם מצב קואופ ומולטיפלייר, עם קהילה רחבה, אך אני פחות מתחבר לזה אישית, כך שלא ניסיתי.
לסיכום, בשביל כמה עשרות שקלים, קיבלתי תמורה מעולה.
צפו בהמשך לסקירה דומה על METRO REDUX

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #24 

@gal-cohen
·
תשמע, הוא בהחלט נחמד בשביל לרוץ ולהשתולל ובדיוק כמו שאמרת - אין בו עומק או משהו מעבר.
את כל העלילה, את הדמויות כמו גם את הדמות שאני משחק וכן הלאה הייתי מסכם בביטוי באנגלית (שאין לו לצערי מקבילה בעברית)
I couldn't care less
אני פעם בכמה ימים חוזר אליו לכמה שעות לשרוף קצת זמן וממשיך הלאה, לא משהו שמשאיר אותי מרותק יותר מידי. עכשיו אני בעיר הסמוכה (Old Town אם זכור לי נכון) ושוב מסנג'רים אותי שם כל מיני אנשים לעשות כל מיני משימות טיפשיות. ואני מסכים ועושה אותן בלי שום סיבה נראית לעין..

אני חושד ש- Crane הוא אמן פארקור וחובב אלימות פיזית וקרב מגע והוא סוף סוף מצא לעצמו תירוץ להשתמש בזה. מגרש המשחקים המושלם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

@jacko-il

מסכים עם כל מילה.
זה משחק של מיינדלס פאן, אין כאן דמויות שממש אכפת לך מהן (התאומים לעומת זאת ממש מצחיקים, ובהרחבה הם בכלל קרעו אותי)
אני כן יכול לומר שמכל משחקי הזומבים (נניח בהשוואה ל DEAD ISLAND) זה ה SANDBOX האולטימטיבי.
שמת לב אגב שהמפתחים הורידו DLC חינמי שוב? ממש לפני כמה ימים.
הם הפגינו אחלה תמיכה במוצר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #26 

@gal-cohen
·
כן, ראיתי משהו על זה.
אין ספק, יש כאן משחק זומבים עולם פתוח מעולה. זה בהחלט כיף. אם יודעים למה לצפות אז אין פה אף אכזבה, הוא סה"כ נותן המון תמורה. הריג'קט היחיד שאני פחות מקבל זה עניין ה- FPS הגרוע שלו בקונסולות (רשמתי את זה גם קודם). חבל שלא השקיעו מעט יותר באופטימיזצייה של המנוע מבחינת ביצועים וכו'. חוץ מזה, אין לי תלונות.
Digital Foundry מדברים על זה יותר לעומק בניתוח שעשו למשחק כאן: (הבעיה עם הקצב שאני מדבר עליה מוסברת החל מ- 4:24 בוידאו)

gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #27 

@jacko-il

יש לך PS רגיל או פרו?
אני מתקשה להבין מה קורה אצלך, כי אצלי המשחק רץ סבבה לגמרי על הפרו.
שים לב שהבדיקה שלהם היתה לפני תקופה ארוכה, וה FOLLOWING ששוחרר כמה חודשים אחרי, שוחרר למעשה עם חידושים רבים, ביניהם חידושים גרפיים וגם של יציבות.
אני לא אומר שהמשחק רץ על 60FPS, אבל עושה רושם שהוא על 30 ויציב, או שהסטנדרט שלי נמוך :lol:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #28 

@gal-cohen
·
אני עם הפרו.
לא, לצערי הוא ממש לא יציב. משגע אותי בדיוק מה שהוא מציין בוידאו. ה- FPS משחק כל הזמן בין 30 FPS למשהו גבוה יותר בהתאם למה שרואים ב- VIEW וכן הלאה. הייתי מעדיף שזה יהיה 30 LOCKED אבל הם לא עשו מנגנון כזה, לכן זה כל הזמן קופץ בין 30 למשהו מעל. זה יוצר קרטועים וג'אדר וזה פשוט מעצבן.
כן, אפשר להבליג ולסלוח, עובדה שאני משחק בו, אבל זה נטו מעצלנות לטפל בבעיה הזו.

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”