שואב אבק רובוטי של שיאומי

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
טל8888 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
מס' שאלות בנוגע לשואב האבק הרובוטי של שיאומי:-
1. הפעלתי את השואב 'ככה סתם' בלי האפליקציה ומיפוי הבית, כדי לראות איך הוא עובד ושמחתי לראות שעבד מצוין. הבעיה, שנגמרה הסוללה ואני לא מצליחה לטעון את השואב. הצמדתי את הצד עם הפסים של הרובוט לעמדת הטעינה ולא קורה כלום.. ניסיתי גם מספר שקעים בבית וללא הואיל. האם יכול להיות שזה בגלל שלרובוט תקע אמריקאי והטעינה היא בעזרת מתאם אירופאי? ואם כן, מה הפתרון?
2. במקביל (ובשלב שבו שואב האבק כבר כמעט בלי בטרייה) הורדתי את האפליקציהMI HOME ובחרתי בשרת של סין, כדי שהאפליקציה תהיה באנגלית. ואז נתקלתי ב-2 בעיות:
א) לא מצאתי באפליקציה מקום שמאפשר את עדכון השפה ברובוט עצמו מסינית לאנגלית. האם זה בגלל שבינתיים הרובוט שבק חיים (ולא הצלחתי כאמור לטעון אותו) ולכן לא היה ניתן לבצע פעולות?
ב) כשניסיתי להוריד את עדכון הגרסה המוצע באפליקציה, בפלאפון הופיעה הודעה, שזה אתר לא בטוח (או משהו כזה) ושאם אאשר את העדכון זה יאפשר הורדות/גישה של אתרים דומים. האם להתעלם מההודעה או שיש בכך סיכון?
תודה רבה

bad1hair1day
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

היי.
אצלי לא ניסיתי בכלל לחבר את הכבל שהגיע איתו, חיברתי כבל ישראלי רגיל.
הייתי שמח לעזור לך עם האפילקציה אבל השתמשתי בה בהתחלה איזה פעמיים, ועכשיו אני פשוט מפעיל אותו ידנית ונותן לו לרוץ (הדירה שלי לא גדולה, הוא מסיים מהר וחוזר למקום)

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”