שרשור תגובות: אפל משיקה את האייפון החדש
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
ברור לכם שיגיעו מיליון מטענים מהירים של כל החברות המוכרות במחירים אפסיים, אז מה ההתרגשות?
למיטב זכרוני, זו לא החברה הראשונה שתומכת בטעינה מהירה אבל לא מספקת עם המכשיר את המטען המהיר דווקא. אני זוכר שהיו עוד מקרים כאלה. לא נחמד, אבל לא צריך להתרגש...
למיטב זכרוני, זו לא החברה הראשונה שתומכת בטעינה מהירה אבל לא מספקת עם המכשיר את המטען המהיר דווקא. אני זוכר שהיו עוד מקרים כאלה. לא נחמד, אבל לא צריך להתרגש...
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 18/09/2017 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אגב, לא הרבה יודעים, אבל אייפון 7 ו- 7 פלוס מסוגלים להטען בזרם של 2A, אבל המטען שמסופק איתם הינו הסטנדרטי של ה- 1A.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·oferlaor כתב:ברור לכם שיגיעו מיליון מטענים מהירים של כל החברות המוכרות במחירים אפסיים, אז מה ההתרגשות?
...
יגיעו, לא יגיעו - צורת ההתנהלות שלהם היא ה ISSUE פה.
·oferlaor כתב:למיטב זכרוני, זו לא החברה הראשונה שתומכת בטעינה מהירה אבל לא מספקת עם המכשיר את המטען המהיר דווקא. אני זוכר שהיו עוד מקרים כאלה. לא נחמד, אבל לא צריך להתרגש......
איזו חברה מוכרת מכשיר במעל 700$ עם טעינה מהירה וללא מטען מהיר שמגיע עם המכשיר?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
bigib - מתנצל, לא הבנתי את השאלה. או שהתכוונת לשאול שאלה רטורית, במקרה הזה עדיין לא מבין מה אתה רוצה 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
bigib,
הנקודה שהעלה Huber במקום, כיום למיטב ידיעתי אין אף חברה שמכלילה הטענה מהירה חוטית בטלפון שלה ולא מציידת אותו באביזרים הדרושים. ההערה שלך לגופו של אדם לא במקום
הדיון עד כה הוא עינייני, אל תהפכו אותו ל- Fanboys Wars.
הנקודה שהעלה Huber במקום, כיום למיטב ידיעתי אין אף חברה שמכלילה הטענה מהירה חוטית בטלפון שלה ולא מציידת אותו באביזרים הדרושים. ההערה שלך לגופו של אדם לא במקום
הדיון עד כה הוא עינייני, אל תהפכו אותו ל- Fanboys Wars.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·nati-va כתב:כבר כמה ימים עם 8 פלוס שהחליף את ה6 פלוס, עולם אחר..תענוג...
לפני יומיים יצא לי "לשחק" עם 7 פלוס ו 8 פלוס ביחד.
שניהם היו זהים לחלוטין חיצונית והתחושות היו זהות, לא יכולתי להבדיל בינהם בתחילה.
העניין הוא שגם אחרי כמה וכמה דקות של משחק עם שניהם במקביל לא יכולתי להבדיל בינהם.
מטורף כמה שלחב' הזו יש "ביצים" להוציא 2 מכשירים כל כך דומים עד זהים....רק בשביל לעודד החלפת מכשירים.
·nati-va כתב:ברור ש7 ו8 מאוד דומים ואין מה לרוץ ולשדרג
אבל מה6 יש המון דברים חדשים:
3d touch
מצלמות הרבה יותר טובות
מהירות
סוללה
גרפיקה
taptic engine
בקיצור מכשיר שונה לגמרי...
חכה שיצא ה10 ותבין מה זה מכשיר שונה לגמרי...