הזוי- אפל הסירה את האפסטור והאפליקציות מהאייטונס במחשב
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
ברגע שאתה משחזר מהגיבוי של ICLOUD הכל חוזר לך
חתימה חתימתית !
נראה לי שהם מתחילים להבין [url=http://www.itunes.com]שאייטיונז [/url] פשוט נפוח מדי. הגיע הזמן. הבעיה שכל מה שיורידו עכשיו יהיה חסר לי...
נערך לאחרונה על ידי עמינדב ב 20/09/2017 9:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46347
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
בשביל מה אתם צריכים iTunes?
כבר שדרגתי 4 אייפונים מבלי להזדקק כלל ל- iTunes בשנים האחרונות או מעולם למעשה.
כבר שדרגתי 4 אייפונים מבלי להזדקק כלל ל- iTunes בשנים האחרונות או מעולם למעשה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
היו לי את כל דגמי האייפון החל מהראשון ועד לאחרון, בחיים לא "ניהלתי אפליקציות" דרך ה Itunes
(ואני כן משתמש באייטונס, למשל לשמיעת מוסיקה דרך אפל מיוזיק או לגיבוי התמונות)
(ואני כן משתמש באייטונס, למשל לשמיעת מוסיקה דרך אפל מיוזיק או לגיבוי התמונות)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הגיוני שיש שימוש ל- iTunes כיום, אני אישית פשוט לא רואה צורך בו, אולי מישהו שמשתמש בו יוכל להעיר את עיני?
תמונות אני מגבה ב- Google Photos, מוזיקה אני שומע דרך ה- Sandisk Clip או דרך השעון.
תמונות אני מגבה ב- Google Photos, מוזיקה אני שומע דרך ה- Sandisk Clip או דרך השעון.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
שימוש לא גדול אומנם, אבל קיים..
לעדכוני גירסה, שאני אישית דבק בלעשות דרך המחשב ולא דרך ה OTA מניסיון שלי לאורך השנים זה הרבה יותר חכם. (אם תרצו אפרט מדוע)
למוסיקה - מכיוון ואני משתמש ב Apple Music כל האלבומים וההרגלי האזנה שלי מסונכרנים בכל המכשירים ולכן שאני רוצה לשמוע אלבום מסוים במחשב הוא כבר מופיע ב iTunes מכיוון ושמעתי אותו באייפון וכו'...
ולגיבוי שלם של הטלפון, מידי פעם אני פשוט עושה גיבוי מלא למקרה ויהיה משהו...
אפשר להסתדר בלי לגמרי, מובן לחלוטין.. פעם אייפון לא היה קיים בלי האייטונס, אבל אפל לאט לאט הורידו את התלות בזה
לעדכוני גירסה, שאני אישית דבק בלעשות דרך המחשב ולא דרך ה OTA מניסיון שלי לאורך השנים זה הרבה יותר חכם. (אם תרצו אפרט מדוע)
למוסיקה - מכיוון ואני משתמש ב Apple Music כל האלבומים וההרגלי האזנה שלי מסונכרנים בכל המכשירים ולכן שאני רוצה לשמוע אלבום מסוים במחשב הוא כבר מופיע ב iTunes מכיוון ושמעתי אותו באייפון וכו'...
ולגיבוי שלם של הטלפון, מידי פעם אני פשוט עושה גיבוי מלא למקרה ויהיה משהו...
אפשר להסתדר בלי לגמרי, מובן לחלוטין.. פעם אייפון לא היה קיים בלי האייטונס, אבל אפל לאט לאט הורידו את התלות בזה
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
בזמני איפון 4 הייתי עורך את הipa של האפליקציה במחשב-לדוגמא, שלא תופיע התרעה לעידכון APP
ואז מעביר לאיטיונס ומשם לאיפון .
היום כבר בלתי אפשרי
זה היה השימוש העיקרי שלי באיטיונס
ואז מעביר לאיטיונס ומשם לאיפון .
היום כבר בלתי אפשרי
זה היה השימוש העיקרי שלי באיטיונס
And the meek shall inherit the earth
...
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
האמת שעדיף שהיו כותבים את כל הדבר הזה מחדש עם הרבה פחות פונקציות.שיפצלו הכל - אפליקציה של גיבוי, אפליקציה של סינכרון, אפליקציה של מוזיקה, חנות מוזיקה וכו'. נגמרו הימים של אפליקציות מונוליתיות.
ובאותו נושא (שינוי באייטונס)
יש לי icloud music library אך איני מצליח למצוא שיטה להוריד את כל המוסיקה (30גיגה) לאייפון. ניתן להוריד אלבום, אלבום באופן ידני. בעבר פשוט חיברתי לאייטונס וסינכרנתי את המוזיקה.
ועוד שאלה, איך מעברים רינגטונים? שוב, הסירו את האופציה לסנכרן.
יש לי icloud music library אך איני מצליח למצוא שיטה להוריד את כל המוסיקה (30גיגה) לאייפון. ניתן להוריד אלבום, אלבום באופן ידני. בעבר פשוט חיברתי לאייטונס וסינכרנתי את המוזיקה.
ועוד שאלה, איך מעברים רינגטונים? שוב, הסירו את האופציה לסנכרן.
·הפיתרון פשוט מאוד, באייטונס תעשה smart playlist חדש, תדאג ש Match Music מסומן, מאפשרויות בחירה למה שיופע ברשימה בחר בקוביה הראושנה ב time ובקוביה מיד אחריה בחר is greater then ובקוביה האחרונה רשום 0:00 בתור הזמן, אל תשכח לסמן live update בתכתית החלון ולחץ על אישור.nati-va כתב:ובאותו נושא (שינוי באייטונס)
ועוד שאלה, איך מעברים רינגטונים? שוב, הסירו את האופציה לסנכרן....
כעט תיווצר לך רשימה חדשה עם כל השירים שלך באייפון תיכנס לרשימה החדשה ואייקון של ענן להורדה יופיע בראש הרשימה לחיצה עליו תוריד לך את כל המוסיקה, לחילופין באייטונס ניתו לחחוץ כפתור ימני על הרשימה וללחוץ על download.
בהורדה של כל המוסיקה באייפון אני מציע לחבר את האייפון לחשמל ולבטל את כיבוי המסך ונעילת המכשיר אוטומטית כייון שהורדה של רשימה גדולה היא קצת בעיתית אם לא עושים כך.
תודה רבה. מה שעשיתי- כיביתי את הicloud music library באייפון, באייטונס התנתקתי מהמשתמש וכך למעשה סינכרנתי כרגיל את השירים. אחרי זה הפעלתי את ה icloud music library באייפון והכי חשוב בחרתי באיחוד ולא במחיקה והחלפה.