סיר טיגון אוויר Morphy Richards ב530 שקלים עד הבית

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4667
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 856 פעמים

נושא שלא נקרא #46 

אני מכין ציפס מתפוחי אדמה לבנים , מקלף לבד. במכשיר של מרפי רצארדס.

שם קצת שמן ומערבב אותם.
יוצא סבבה לגמר'ה.

מערבב פעם או פעמיים בזמן הבישול כ 40 דקות לסיר מלא.

גם שם תפוחי אדמה שלמים וכל שאר הירקות ללא שמן. יוצא מעולה. רך ומבושל.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 19/03/2017 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1215
הצטרף: יולי 2007
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

נושא שלא נקרא #47 

@b2k
לא טעמתי, אבל מהתמונה זה נראה בדיוק כמו הצ'יפס שאני מכין מהטוסטר אובן שלי שמזרים גם אוויר.
·יוצא טעים מאוד, אגב...

shraga007 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6362
הצטרף: נובמבר 2005
מיקום: גן-יבנה
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

נושא שלא נקרא #48 

הסיר הזה להיט, אני עושה בו הכל.....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

HTuser1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 490
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

נושא שלא נקרא #49 

רכשתי את הסיר של מרפי ריצארד המדובר והיום הכנתי את הציפס הראשון לפי המתכון בספר המתכונים ויצא לא משהו בכלל מבקש עצות לשיפור:

הצ'יפס הוכן מזן שמיועד לבישול ואפייה הושרה במים חצי שעה (האם זה באמת הכרחי) 20 דקות ב 200 מעלות.

למעלה יצאו חלקים שרופים למטרה הצ'יפס היה לא מבושל מספיק, הוספתי עוד 20 דקות ויצא הרוב חצי שרוף חצי לא מבושל.


אנא עוצו עצות להכנת צ'יפס במכשיר הנ"ל מתפוח אדמה בייתי?
איך? מה? כמה זמן? טמפ וכו... לקבלת צ'יפס קריספי מוזהב.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #50 

בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר), אחרת חלק יוצא שרוף וחלק לא מוכן. בגלל זה לפני כחודש נתתי אותו מתנה ורכשתי את זה, שמערבב לבד:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1

HTuser1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 490
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

נושא שלא נקרא #51 

תודה אבל בכל זאת אני שואל לגבי המכשיר שקניתי המרפי ריצארד איך להכין צ'יפס פריך ומוזהב מתפוח אדמה טרי, האם זה אפשרי???? או שקניתי חתול בשק.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #52 

Huber כתב:בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר)/quote]

עניתי לך :roll:
...

HTuser1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 490
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

נושא שלא נקרא #53 

לפי המתכון בחוברת הוראות, חצי שעה וערבוב כל 10 דקות, אולי שמתי כמות גדולה מידי במיכל בגלל זה יצא שרוף חלקו ולא מבושל חלקו?

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 562
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

נושא שלא נקרא #54 

Huber

ברוויל אחת החברות הטובות באמת והמעטות שנשארו.

ובכל זאת אשאל-חוץ מעירבוב אוטומטי,איך תוצאת האידוי-בישול?

ליאור

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #55 

יש לי אותו רק כמה ימים אז עדיין קשה לי לתת רשמים בצורה רצינית. בצ'יפס הוא עושה את העבודה נפלא, אבל גילוי נאות, אני לא מכין את הצ'יפס לבד אלא קונה מוכן/קפוא.

HTuser1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 490
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

נושא שלא נקרא #56 

המוכן קפוא לא חכמה, כולם אומרים שאם המוכן קפוא יוצא טעים, אבל גם לא בריא, עם שמן, סוכר ו מייצב E כלשהו לא בריא.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #57 

אז זהו שלא, גם במוכן הקפוא עברתי 3-4 מותגים עד שמצאתי אחד שיוצא מושלם (רך בפנים וקריספי בחוץ) ב"טיגון"
באוויר (בניגוד לטיגון בשמן רותח שם הכל יוצא טוב), וגם במוכן יש צורך לערבב 2-3 פעמים אחרת זה לא יוצא אחיד.

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”