אני מכין ציפס מתפוחי אדמה לבנים , מקלף לבד. במכשיר של מרפי רצארדס.
שם קצת שמן ומערבב אותם.
יוצא סבבה לגמר'ה.
מערבב פעם או פעמיים בזמן הבישול כ 40 דקות לסיר מלא.
גם שם תפוחי אדמה שלמים וכל שאר הירקות ללא שמן. יוצא מעולה. רך ומבושל.
סיר טיגון אוויר Morphy Richards ב530 שקלים עד הבית
רכשתי את הסיר של מרפי ריצארד המדובר והיום הכנתי את הציפס הראשון לפי המתכון בספר המתכונים ויצא לא משהו בכלל מבקש עצות לשיפור:
הצ'יפס הוכן מזן שמיועד לבישול ואפייה הושרה במים חצי שעה (האם זה באמת הכרחי) 20 דקות ב 200 מעלות.
למעלה יצאו חלקים שרופים למטרה הצ'יפס היה לא מבושל מספיק, הוספתי עוד 20 דקות ויצא הרוב חצי שרוף חצי לא מבושל.
אנא עוצו עצות להכנת צ'יפס במכשיר הנ"ל מתפוח אדמה בייתי?
איך? מה? כמה זמן? טמפ וכו... לקבלת צ'יפס קריספי מוזהב.
הצ'יפס הוכן מזן שמיועד לבישול ואפייה הושרה במים חצי שעה (האם זה באמת הכרחי) 20 דקות ב 200 מעלות.
למעלה יצאו חלקים שרופים למטרה הצ'יפס היה לא מבושל מספיק, הוספתי עוד 20 דקות ויצא הרוב חצי שרוף חצי לא מבושל.
אנא עוצו עצות להכנת צ'יפס במכשיר הנ"ל מתפוח אדמה בייתי?
איך? מה? כמה זמן? טמפ וכו... לקבלת צ'יפס קריספי מוזהב.
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר), אחרת חלק יוצא שרוף וחלק לא מוכן. בגלל זה לפני כחודש נתתי אותו מתנה ורכשתי את זה, שמערבב לבד:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים