סיר טיגון אוויר Morphy Richards ב530 שקלים עד הבית

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4360
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

הודעה שלא נקראה #46 

אני מכין ציפס מתפוחי אדמה לבנים , מקלף לבד. במכשיר של מרפי רצארדס.

שם קצת שמן ומערבב אותם.
יוצא סבבה לגמר'ה.

מערבב פעם או פעמיים בזמן הבישול כ 40 דקות לסיר מלא.

גם שם תפוחי אדמה שלמים וכל שאר הירקות ללא שמן. יוצא מעולה. רך ומבושל.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 19/03/2017 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפלייליסטים שלי ב spotify
https://open.spotify.com/user/44cnozek8ga8d5nuar2svoonp

הפלייליסטים שלי ב deezer
https://www.deezer.com/he/profile/2203287904/playlists

detailer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1163
הצטרף: יולי 2007
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

הודעה שלא נקראה #47 

@b2k
לא טעמתי, אבל מהתמונה זה נראה בדיוק כמו הצ'יפס שאני מכין מהטוסטר אובן שלי שמזרים גם אוויר.
·יוצא טעים מאוד, אגב...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6360
הצטרף: נובמבר 2005
מיקום: גן-יבנה
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

הודעה שלא נקראה #48 

הסיר הזה להיט, אני עושה בו הכל.....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

HTuser1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 482
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

הודעה שלא נקראה #49 

רכשתי את הסיר של מרפי ריצארד המדובר והיום הכנתי את הציפס הראשון לפי המתכון בספר המתכונים ויצא לא משהו בכלל מבקש עצות לשיפור:

הצ'יפס הוכן מזן שמיועד לבישול ואפייה הושרה במים חצי שעה (האם זה באמת הכרחי) 20 דקות ב 200 מעלות.

למעלה יצאו חלקים שרופים למטרה הצ'יפס היה לא מבושל מספיק, הוספתי עוד 20 דקות ויצא הרוב חצי שרוף חצי לא מבושל.


אנא עוצו עצות להכנת צ'יפס במכשיר הנ"ל מתפוח אדמה בייתי?
איך? מה? כמה זמן? טמפ וכו... לקבלת צ'יפס קריספי מוזהב.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 51168
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 3051 פעמים

הודעה שלא נקראה #50 

בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר), אחרת חלק יוצא שרוף וחלק לא מוכן. בגלל זה לפני כחודש נתתי אותו מתנה ורכשתי את זה, שמערבב לבד:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html

"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."

HTuser1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 482
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

הודעה שלא נקראה #51 

תודה אבל בכל זאת אני שואל לגבי המכשיר שקניתי המרפי ריצארד איך להכין צ'יפס פריך ומוזהב מתפוח אדמה טרי, האם זה אפשרי???? או שקניתי חתול בשק.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 51168
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 3051 פעמים

הודעה שלא נקראה #52 

Huber כתב:בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר)/quote]

עניתי לך :roll:
...
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html

"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."

HTuser1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 482
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

הודעה שלא נקראה #53 

לפי המתכון בחוברת הוראות, חצי שעה וערבוב כל 10 דקות, אולי שמתי כמות גדולה מידי במיכל בגלל זה יצא שרוף חלקו ולא מבושל חלקו?

תלתל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 474
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

הודעה שלא נקראה #54 

Huber

ברוויל אחת החברות הטובות באמת והמעטות שנשארו.

ובכל זאת אשאל-חוץ מעירבוב אוטומטי,איך תוצאת האידוי-בישול?

ליאור

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 51168
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 3051 פעמים

הודעה שלא נקראה #55 

יש לי אותו רק כמה ימים אז עדיין קשה לי לתת רשמים בצורה רצינית. בצ'יפס הוא עושה את העבודה נפלא, אבל גילוי נאות, אני לא מכין את הצ'יפס לבד אלא קונה מוכן/קפוא.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html

"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."

HTuser1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 482
הצטרף: פברואר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

הודעה שלא נקראה #56 

המוכן קפוא לא חכמה, כולם אומרים שאם המוכן קפוא יוצא טעים, אבל גם לא בריא, עם שמן, סוכר ו מייצב E כלשהו לא בריא.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 51168
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 3051 פעמים

הודעה שלא נקראה #57 

אז זהו שלא, גם במוכן הקפוא עברתי 3-4 מותגים עד שמצאתי אחד שיוצא מושלם (רך בפנים וקריספי בחוץ) ב"טיגון"
באוויר (בניגוד לטיגון בשמן רותח שם הכל יוצא טוב), וגם במוכן יש צורך לערבב 2-3 פעמים אחרת זה לא יוצא אחיד.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html

"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”