אני מכין ציפס מתפוחי אדמה לבנים , מקלף לבד. במכשיר של מרפי רצארדס.
שם קצת שמן ומערבב אותם.
יוצא סבבה לגמר'ה.
מערבב פעם או פעמיים בזמן הבישול כ 40 דקות לסיר מלא.
גם שם תפוחי אדמה שלמים וכל שאר הירקות ללא שמן. יוצא מעולה. רך ומבושל.
סיר טיגון אוויר Morphy Richards ב530 שקלים עד הבית
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 19/03/2017 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפלייליסטים שלי ב spotify
https://open.spotify.com/user/44cnozek8ga8d5nuar2svoonp
הפלייליסטים שלי ב deezer
https://www.deezer.com/he/profile/2203287904/playlists
https://open.spotify.com/user/44cnozek8ga8d5nuar2svoonp
הפלייליסטים שלי ב deezer
https://www.deezer.com/he/profile/2203287904/playlists
רכשתי את הסיר של מרפי ריצארד המדובר והיום הכנתי את הציפס הראשון לפי המתכון בספר המתכונים ויצא לא משהו בכלל מבקש עצות לשיפור:
הצ'יפס הוכן מזן שמיועד לבישול ואפייה הושרה במים חצי שעה (האם זה באמת הכרחי) 20 דקות ב 200 מעלות.
למעלה יצאו חלקים שרופים למטרה הצ'יפס היה לא מבושל מספיק, הוספתי עוד 20 דקות ויצא הרוב חצי שרוף חצי לא מבושל.
אנא עוצו עצות להכנת צ'יפס במכשיר הנ"ל מתפוח אדמה בייתי?
איך? מה? כמה זמן? טמפ וכו... לקבלת צ'יפס קריספי מוזהב.
הצ'יפס הוכן מזן שמיועד לבישול ואפייה הושרה במים חצי שעה (האם זה באמת הכרחי) 20 דקות ב 200 מעלות.
למעלה יצאו חלקים שרופים למטרה הצ'יפס היה לא מבושל מספיק, הוספתי עוד 20 דקות ויצא הרוב חצי שרוף חצי לא מבושל.
אנא עוצו עצות להכנת צ'יפס במכשיר הנ"ל מתפוח אדמה בייתי?
איך? מה? כמה זמן? טמפ וכו... לקבלת צ'יפס קריספי מוזהב.
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 51168
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 3051 פעמים
בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר), אחרת חלק יוצא שרוף וחלק לא מוכן. בגלל זה לפני כחודש נתתי אותו מתנה ורכשתי את זה, שמערבב לבד:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 51168
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 3051 פעמים
...
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 51168
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 3051 פעמים
יש לי אותו רק כמה ימים אז עדיין קשה לי לתת רשמים בצורה רצינית. בצ'יפס הוא עושה את העבודה נפלא, אבל גילוי נאות, אני לא מכין את הצ'יפס לבד אלא קונה מוכן/קפוא.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 51168
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 3051 פעמים
אז זהו שלא, גם במוכן הקפוא עברתי 3-4 מותגים עד שמצאתי אחד שיוצא מושלם (רך בפנים וקריספי בחוץ) ב"טיגון"
באוויר (בניגוד לטיגון בשמן רותח שם הכל יוצא טוב), וגם במוכן יש צורך לערבב 2-3 פעמים אחרת זה לא יוצא אחיד.
באוויר (בניגוד לטיגון בשמן רותח שם הכל יוצא טוב), וגם במוכן יש צורך לערבב 2-3 פעמים אחרת זה לא יוצא אחיד.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
https://www.hometheater.co.il/vt284213.html
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."