מחפש לשדרג גריל גראנדהול GTI3S
שלום לכולם
משתמש בגריל של גראנדהול GTI3S עם כירת צד.מזה כשנה ואני די מרוצה מהתוצאות והשימוש. מחפש להשתדרג בעיקר בגלל שאני מחפש גריל יותר גדול ( משטח צליה )
משתמש בתשתית גז שקיימת במרפסת ולא בבלון.
לגבי השימוש, בעיקר צליית בשר, חשוב שהגריל יהיה עוצמתי עם כמה שפחות שטחים מתים על פלטת הצליה.
עברתי על פוסטים בפורום ואני שומע שיש אלטרנטיבות לוובר ( בעיניי וובר מתומחרים מאוד גבוה בארץ)
לא פוסל יצרנים מקומיים כמו ויקטור או שדר ומעוניין לשמוע ביקורות ומחירים ממי שיש לו
מה אומרת חכמת ההמונים? מה הכיוון ?
תודה לעונים
משתמש בגריל של גראנדהול GTI3S עם כירת צד.מזה כשנה ואני די מרוצה מהתוצאות והשימוש. מחפש להשתדרג בעיקר בגלל שאני מחפש גריל יותר גדול ( משטח צליה )
משתמש בתשתית גז שקיימת במרפסת ולא בבלון.
לגבי השימוש, בעיקר צליית בשר, חשוב שהגריל יהיה עוצמתי עם כמה שפחות שטחים מתים על פלטת הצליה.
עברתי על פוסטים בפורום ואני שומע שיש אלטרנטיבות לוובר ( בעיניי וובר מתומחרים מאוד גבוה בארץ)
לא פוסל יצרנים מקומיים כמו ויקטור או שדר ומעוניין לשמוע ביקורות ומחירים ממי שיש לו
מה אומרת חכמת ההמונים? מה הכיוון ?
תודה לעונים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
·EhudDana כתב:@idonoach
·בהנחה שאמכור את הגריל הנוכחי, סביבות ה 4000...
תוסיף כ 1500 ולך על וובר גנסיס .
מדובר במנגל בליגה שונה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·idonoach כתב:ב5500 יש אופציות פי כמה יותר טובות מהג'נסיס......
·...
ברור, מלא אופציות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·EhudDana כתב:·אז פרט בבקשה, אני לא טוב ברמזים.........
גם אני לא זרמתי עם idonoach.
תשמע,EhudDana כתב:·אז פרט בבקשה, אני לא טוב ברמזים.........
אתה כבר שנה עם גריל לא רע ואתה מבין מה החסרונות שלו, ובעיקר מה חשוב לך מהגריל הבא. גם מבחינת עצמה, גם מבחינת גודל וגם מבחינת פונקציונליות.
הGTI3 אכן מתאים יותר לצלייה ממושכת ופחות חזקה על פי שיטת האינטרגריל.
בתקציב שלך (נגיד 4-5.5) יש לנפוליאון כמה דגמים מצונים, אבל נראה לי שלכיוון שלך (גודל+עצמה) הגרילים הישראלים יתנו מענה טוב יותר. אין לי ספק שלאורך זמן הם גם יהיו אמינים יותר. יש לי חבר עם גריל שאוליז בן 12 שמתפקד מעולה.
הבעיה שהם מכוערים ולא נראים שגרתיים.
קפוץ לסדנאות האלו (שאוליז, ויקטור, שדר) ותראה בעיניים מה אתה מקבל בתקציב. אח"כ תשווה את זה לנפוליאון שיש באולם התצוגה בלוד או לדגמי ברויל קינג באמישראגז (סדרת הסיגנט מהוללת) ויהיה לך קל יותר להחליט.
·
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73199
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
לי יש את זה, 4 משטחים (3 רגילים ואחד החלפתי לפנצ'ה), אין שטחים מתים ועושה עבודה נפלאה (מה גם שבעיניי העיצוב מאוד יחודי):
https://www.carmeldirect.com/brands/gra ... C/918/1037
https://www.carmeldirect.com/brands/gra ... C/918/1037
idonoach כתב:תשמע,......
אתה כבר שנה עם גריל לא רע ואתה מבין מה החסרונות שלו, ובעיקר מה חשוב לך מהגריל הבא. גם מבחינת עצמה, גם מבחינת גודל וגם מבחינת פונקציונליות.
הGTI3 אכן מתאים יותר לצלייה ממושכת ופחות חזקה על פי שיטת האינטרגריל.
בתקציב שלך (נגיד 4-5.5) יש לנפוליאון כמה דגמים מצונים, אבל נראה לי שלכיוון שלך (גודל+עצמה) הגרילים הישראלים יתנו מענה טוב יותר. אין לי ספק שלאורך זמן הם גם יהיו אמינים יותר. יש לי חבר עם גריל שאוליז בן 12 שמתפקד מעולה.
הבעיה שהם מכוערים ולא נראים שגרתיים.
קפוץ לסדנאות האלו (שאוליז, ויקטור, שדר) ותראה בעיניים מה אתה מקבל בתקציב. אח"כ תשווה את זה לנפוליאון שיש באולם התצוגה בלוד או לדגמי ברויל קינג באמישראגז (סדרת הסיגנט מהוללת) ויהיה לך קל יותר להחליט.
·...
תודה! אני חייב לציין שמבחינתי הוויזואליות של הגריל היא משנית. נכון הגרילים של נפוליאון ,וובר או לינקס נראים מאוד יפה אבל הם יקרים. אפילו יקרים מאוד. אין לי בעיה להתפשר על מראה חיצוני אם באמת התוצאות טובות יותר באופן מורגש. אחרת אני מקבל את אותה תוצאה עם גריל שלכאורה מגיע מבית פחות ידוע ומוכר ויוצר באיזו מסגריה שמבינה בתשתית גז וגריל בצורה כזו או אחרת ואש היתרון היחסי שיש לגריל כזה פוחת.
פונקציונליות חשובה לי, כמה מהר הוא מתחמם כמו גם כמה קל לנקות ולתחזק את הגריל ורמת האחריות והתמיכה שיש למוצר.
·
גש לש.ד.ר כמו שאמרו לך.
שלי בן 15 שנה 6 מבערים מפלדה (לא נירוסטה כמו כיום) על שטח של 70*40. יש דגם של 9 מבערים על שטח גדול יותר כמדומני 100 ס"מ אורך.
הכל מנירוסטה איכותית והרשת היא מיציקה מסיבית המגיעה במספר יחידות, ככה שאפשר נניח להוציא 2 והניח במקומם פלנצ'ה.
לפני 3 שנים החלפתי אמבטיה מאבנים לרדיאנטים - אמבטיה חדשה לגריל בן 12...
ובפסח האחרון החלפתי את הרשת שהייתה גם כן ממוטות פלדה לרשת יציקה מודולרית.
הגריל עובד ללא דופי, קל יחסית לניקוי - רוב החלקים מתפרקים.
עוצמתי בטירוף ביחס לשטח הצלייה - 6 מבערים שברוב המיובאים מקבלים 3-4 על שטח דומה.
וכן הוא די קופסאתי ולא מעוצב, אבל הוא רוב הזמן מכוסה ככה שלא רואים
שלי בן 15 שנה 6 מבערים מפלדה (לא נירוסטה כמו כיום) על שטח של 70*40. יש דגם של 9 מבערים על שטח גדול יותר כמדומני 100 ס"מ אורך.
הכל מנירוסטה איכותית והרשת היא מיציקה מסיבית המגיעה במספר יחידות, ככה שאפשר נניח להוציא 2 והניח במקומם פלנצ'ה.
לפני 3 שנים החלפתי אמבטיה מאבנים לרדיאנטים - אמבטיה חדשה לגריל בן 12...
ובפסח האחרון החלפתי את הרשת שהייתה גם כן ממוטות פלדה לרשת יציקה מודולרית.
הגריל עובד ללא דופי, קל יחסית לניקוי - רוב החלקים מתפרקים.
עוצמתי בטירוף ביחס לשטח הצלייה - 6 מבערים שברוב המיובאים מקבלים 3-4 על שטח דומה.
וכן הוא די קופסאתי ולא מעוצב, אבל הוא רוב הזמן מכוסה ככה שלא רואים