רובוט שואב בבית עם כלבה
אהלן.
בת הזוג שלי, סוף סוף, תודה לאל, התרצתה ומסכימה שנקנה רובוט שואב לבית. לא בית גדול מדי - 75 מ"ר.
העניין הוא שיש לנו כלבה שמעבר לכך שהיא משירה לא מעט שיער, במיוחד בקיץ, הבנתי שלא תמיד מיודדת עם רובוטים שכאלו.
לגיסי (שגם לו יש כלב ובית בגודל דומה) יש את irobot 960 שהוא מאד מתלהב ממנו, אבל מבירור קצר גיליתי שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו באינטרנט ואין כמעט חוו"ד והמעט שיש לא חיובי.
אשמח לעצות ולהמלצות מנסיונכם.
תודה רבה!
בת הזוג שלי, סוף סוף, תודה לאל, התרצתה ומסכימה שנקנה רובוט שואב לבית. לא בית גדול מדי - 75 מ"ר.
העניין הוא שיש לנו כלבה שמעבר לכך שהיא משירה לא מעט שיער, במיוחד בקיץ, הבנתי שלא תמיד מיודדת עם רובוטים שכאלו.
לגיסי (שגם לו יש כלב ובית בגודל דומה) יש את irobot 960 שהוא מאד מתלהב ממנו, אבל מבירור קצר גיליתי שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו באינטרנט ואין כמעט חוו"ד והמעט שיש לא חיובי.
אשמח לעצות ולהמלצות מנסיונכם.
תודה רבה!
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
לי יש שני כלבים, והכלבה באמת משירה המון..
הרובוט שלנו הוא iRobot, והכלבים בתחילה התייחסו אליו בחשדנות והלכו מסביבו ובעקבותיו תוך שהם מרחרחים להבין מהו היצור המשונה. כיום (לאחר כמה חודשים) הם כבר הבינו שמדובר במשהו שלא ממש מעניין להם וכשהוא מופעל, הם הולכים לפינה שלשם הוא לא מגיע (מנסיון) ומחכים שהשטות הזו תיגמר.
ג'יימס
אה, זה הדגם:
[img2=663x397]http://www.irobotweb.com/-/media/Images ... a=en&w=663[/img2]
ג'יימס
אה, זה הדגם:
[img2=663x397]http://www.irobotweb.com/-/media/Images ... a=en&w=663[/img2]
נערך לאחרונה על ידי JamesStone ב 23/07/2017 15:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: לי יש שני כלבים, והכלבה באמת משירה המון..
@JamesStone
·תודה רבה.
אני לא מצליח להבין מהתמונה איזה דגם יש לכם?
·תודה רבה.
אני לא מצליח להבין מהתמונה איזה דגם יש לכם?
נסה לבדוק גם על הדיבוט סלים של ****** -הוא נחשב לאחד הרובוטים הכי דקים שיש, מה שמאפשר לו להיכנס בקלות מתחת לכל הרהיטים בבית. מבחינת מחיר - עולה בסביבות 1300, אולי קצת יותר.
לגבי הכלבה - היא כנראה תתייחס בחשדנות לכל רובוט שתכניס הביתה. יקח לה קצת זמן ,אבל בסוף היא תתרגל
לגבי הכלבה - היא כנראה תתייחס בחשדנות לכל רובוט שתכניס הביתה. יקח לה קצת זמן ,אבל בסוף היא תתרגל
- JamesStone
- חבר ותיק

·imki כתב:@JamesStone
·תודה רבה.
אני לא מצליח להבין מהתמונה איזה דגם יש לכם?...
לחברה קוראים iRobot ולדגם קוראים "רומבה"
ואגב, יש דגמים הרבה יותר מוצלחים ממנו.
ג'יימס
@JamesStone
·
רומבה זה שם כללי לשואבי irobot (כמו שסקובה זה השוטפים שלהם). הוא התכוון למס' הדגם (למשל, הדגמים האחרונים הם 980 ו-960).
·
רומבה זה שם כללי לשואבי irobot (כמו שסקובה זה השוטפים שלהם). הוא התכוון למס' הדגם (למשל, הדגמים האחרונים הם 980 ו-960).
- JamesStone
- חבר ותיק

תודה על ההארה. אכן, כשהופכים את הרומבה, רשום שם Model Number: 631
מבדיקה באתר, אני מניח שהדגם הזה כבר לא נמכר יותר.
בהצלחה,
ג'יימס
מבדיקה באתר, אני מניח שהדגם הזה כבר לא נמכר יותר.
בהצלחה,
ג'יימס