צימוד הטלפון למערכת MAZDA CONNECT - ביטול הפעלה אוט' של קבצי אודיו מהטלפון

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
sd177 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים
אבקש עזרה בבקרת קול כאשר מצמידים את הטלפון למערכת ה INFOTAMENT ברכב מאזדה 3 2017
מקווה שאצליח להבהיר את הנקודה :)
כאשר אני מפעיל את הווייז בטלפון והטלפון מוצמד למערכת של הרכב. אני שומע את כל הפקודות של הוויז דרך שמע הרכב. שזה מצויין ועל הכייפק. עניין זה קורה כאשר אני מעביר את המערכת לערוץ ה-BT של הטלפון.
הבעיה בעניין זה היא כזו: ברגע שאני עובר לערוץ זה. (דרך אגב לאו דווקא קשור לזה שאני פתחתי וויז או לא) אוטומטית המערכת מתחילה להשמיע לי את מה שהיא מזהה בטלפון כקבצי סאונד ומתחילה להשמיע שירים שיש לי נניח כרינגטונים או אלבומי מוסיקה אחרים... עניין זה ממש מציק כאשר אתה בדיוק מפעיל את הוויז ואז בעצם צריך בטלפון לחבות את המוסיקה עלמנת שלא תמשיך לנגן בזמן שהוויז פועל. ברגע שחיביתי זה כבר לא ישמיע עוד פעם. רק בפעם הבאה שאני עוד פעם אעביר לערוץ זה במערכת של הרכב. איך אפשר למנוע מהמערכת להתחיל להשמיע את המוסיקה שיש בטלפון ועדיין להיות בערוץ המוצמד לטלפון?

תודה רבה מראש

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #2 

א. תבטל באפליקציית המוזיקה שנפתחת את האפשרות של המשך מוזיקה בעת חיבור BT או משהו בסגנון.
ב. "לכבות" "שכיביתי".

sd177 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה ag43
א. אני מניח שכוונתך באפליקצייה שניפתחת בטלפון כן?!
אם כן אז לצערי לא מצאתי איך לעשות זאת. יש לי סמסונג S3 אני מצרף תמונות מסך של האפליקציית מוסיקה כדי לראות אם אני מפספס משהו
תמונה ראשונה 01 - זה מה שרואים בטלפון ברגע הצימוד כשעוברים לערוץ הטלפון ברכב - לא ראיתי שם מה אפשר להגדיר
תמונה שניה - 02 - זה כשאני פותח את אפליקציית המוסיקה בטלפון ופותח את התפריט בלחיצה על מקש שמאלי בטלפון
תמונה שלישית - 03 - זה כשאני לוחץ על הגדרות בתפריט שניפתח קודם. ניסיתי שם כמה דברים אבל שום דבר לא עזר ובטח אין משהו כמו שציינת...

האם אני מפספס משהו?

ב. אני מבין שזה ביקורת על הכתיב ?! חח קיבלתי תודה

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #4 

תנסה ללחוץ לחיצה ארוכה על "MAZDA" בהגדרות הBT של המכשיר ושם להוריד את הV מ"MEDIA" (או משהו דומה).

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”