המרת קלטות VHS לקבצים
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
ממש לא בטוח שזה הפורום שבו אני אמור לשאול את השאלה אבל...... יש בזה סוג של עיבוד תמונה......
יש באתר המון שאלות לגבי המרה של קלטות וידאו לקבצים, אני יודע שיש מעבדות שעושות את זה אבל אני רוצה לעשות את זה עצמאית ובאיכות המיטבית שיש
יש לי את ההתקן שבצד אחד חיבור USB ובצד שני בננות לחיבור לוידאו.
האיכות שמתקבלת מהתקן זה לא טובה לטעמי
אודה להצעה להתקן, כרטיס, מכשיר, או כל פטנט אחר שיעשה לי את העבודה באיכות הכי טובה שאפשר
נברתי שעות בעשרות אם לא מאות השרשורים שיש בנושא ולא מצאתי תשובה עדכנית לשאלתי
תודה לעונים
MOLVY
יש באתר המון שאלות לגבי המרה של קלטות וידאו לקבצים, אני יודע שיש מעבדות שעושות את זה אבל אני רוצה לעשות את זה עצמאית ובאיכות המיטבית שיש
יש לי את ההתקן שבצד אחד חיבור USB ובצד שני בננות לחיבור לוידאו.
האיכות שמתקבלת מהתקן זה לא טובה לטעמי
אודה להצעה להתקן, כרטיס, מכשיר, או כל פטנט אחר שיעשה לי את העבודה באיכות הכי טובה שאפשר
נברתי שעות בעשרות אם לא מאות השרשורים שיש בנושא ולא מצאתי תשובה עדכנית לשאלתי
תודה לעונים
MOLVY
-
molvy
- חבר במועדון HT

הציעו לי את זה ואמרו שהוא הרבה יותר איכותי המלוכד הזול של ה 70 שקל
http://www.imatrix.co.il/pl_product~694~25~0.htm
מישהו יכול לומר משהו בנושא?
http://www.imatrix.co.il/pl_product~694~25~0.htm
מישהו יכול לומר משהו בנושא?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
חקרתי את הנושא בעבר, זה כל כך רבה עבודה שזה פשוט לא שווה את זה.
להקליט, לעצור, לראות שנגמר, להפסיק, לערוך, לחותך ואז שוב ושוב סיוט זה היה.
25 שקל בחנות ועשו המרה.
להקליט, לעצור, לראות שנגמר, להפסיק, לערוך, לחותך ואז שוב ושוב סיוט זה היה.
25 שקל בחנות ועשו המרה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
molvy
- חבר במועדון HT

mp3lll
תודה על ההארה אבל יש לי יותר ממאה קלטות
אין לי 2500 ש"ח לשים על זה
אני צריך לחסוך ל 16 אינצ' החדש של SVS
בכול אופן אני מודע לכמות העבודה ואני מוכן לה נפשית
רק רוצה לדעת אם ההתקן שאני קונה הוא אכן איכותי
תודה על ההארה אבל יש לי יותר ממאה קלטות
אין לי 2500 ש"ח לשים על זה
אני צריך לחסוך ל 16 אינצ' החדש של SVS
בכול אופן אני מודע לכמות העבודה ואני מוכן לה נפשית
רק רוצה לדעת אם ההתקן שאני קונה הוא אכן איכותי
האמת שגם לי יש אוסף לא קטן של קלטות, חקרתי את הנושא לא מעט, ויש לי ציוד איכותי למדי לבצע פעולה כזאת.
הכל תלוי בתקציב שלך וכמה חשובה לך איכות.
אני מנחש שברוב מוחלט של החנויות שתבצע את זה, זה יעשה עם ציוד פשוט למדי ולא מקצועי, והאיכות בהתאם (ללא שום קשר למחיר שהם גובים, וזה בעיקר מחוסר ידע/מודעות בנושא).
אם חשובה לך איכות, או תחפש חנות שתדע לתת לך דין על הציוד שלהם והתהליך של ההקלטה, או תשקיע ותעשה בעצמך (את הציוד תמיד אפשר למכור אחרי).
ציוד: הכל מתחיל במקור - האם הוא במצב תקין / דורש post processing קל, או אולי מעבר.
- רצוי וידיאו מקצועי
- מכשיר TBC לתיקון שגיאות אותות ויצוב התמונה
- כרטיס לכידה טוב. לא הפשוטים הסינים. מצד שני אין משמעות בכרטיס תומך HD, כי המקור לא כזה.
אחרי הלכידה, יש תוכנות שמנקות את התמונה, מתקנות צבעים, ואף מייצבות תמונה (אם יש צורך). איכות VHS/אנאלוגית סבלה מהרבה תסמונות.
ובסוף, ממירים לפורמט הרצוי, אם זה מיוצא ל DVD, או סתם בפורמט mkv לצפיה על המחשב.
כל זה כמובן על קצה המזלג, יש הרבה משמעות בכל סעיף, אפילו בעניין הפורמט (רזולוציה, המרה (או שלא) לוידיאו פרוגרסיבי, כו׳).
אם תרצה עוד מידע, אוכל לפשט לך במה אני בחרתי לעשות בהזדמנות.
אגב, הדרך הכי פשוטה (ואולי זולה), זה להשיג וידיאו עם dvd מובנה, ולהקליט ישר לדיסקים. חלק מהמכשירים האלה היו לא רעים באיכות המכולולים שלהם.
הכל תלוי בתקציב שלך וכמה חשובה לך איכות.
אני מנחש שברוב מוחלט של החנויות שתבצע את זה, זה יעשה עם ציוד פשוט למדי ולא מקצועי, והאיכות בהתאם (ללא שום קשר למחיר שהם גובים, וזה בעיקר מחוסר ידע/מודעות בנושא).
אם חשובה לך איכות, או תחפש חנות שתדע לתת לך דין על הציוד שלהם והתהליך של ההקלטה, או תשקיע ותעשה בעצמך (את הציוד תמיד אפשר למכור אחרי).
ציוד: הכל מתחיל במקור - האם הוא במצב תקין / דורש post processing קל, או אולי מעבר.
- רצוי וידיאו מקצועי
- מכשיר TBC לתיקון שגיאות אותות ויצוב התמונה
- כרטיס לכידה טוב. לא הפשוטים הסינים. מצד שני אין משמעות בכרטיס תומך HD, כי המקור לא כזה.
אחרי הלכידה, יש תוכנות שמנקות את התמונה, מתקנות צבעים, ואף מייצבות תמונה (אם יש צורך). איכות VHS/אנאלוגית סבלה מהרבה תסמונות.
ובסוף, ממירים לפורמט הרצוי, אם זה מיוצא ל DVD, או סתם בפורמט mkv לצפיה על המחשב.
כל זה כמובן על קצה המזלג, יש הרבה משמעות בכל סעיף, אפילו בעניין הפורמט (רזולוציה, המרה (או שלא) לוידיאו פרוגרסיבי, כו׳).
אם תרצה עוד מידע, אוכל לפשט לך במה אני בחרתי לעשות בהזדמנות.
אגב, הדרך הכי פשוטה (ואולי זולה), זה להשיג וידיאו עם dvd מובנה, ולהקליט ישר לדיסקים. חלק מהמכשירים האלה היו לא רעים באיכות המכולולים שלהם.
-
molvy
- חבר במועדון HT

@ido22
·
תודה על ההתייחסות
זה בדיוק מה שאני מחפש, המלצה לציוד איכותי שימיר את הקלטות בצורה המיטבית לקובץ דיגיטאלי.
ההמחצה היחידה שקיבלתי עד עתה זה ההתקן שפירסמתי http://www.imatrix.co.il/pl_product~694~25~0.htm
ההמלצה היא מהחנות כך שהוא לא הכי אובייקטיבי, אבל הוא אמר לי שיש לו ציוד דומה בפחות מחצי מחיר והוא לא ממליץ על הזול אלא על זה
אשמח אם תסביר לי מה אני צריך כדי להתחיל להמיר את הקלטות שלי כי אני חושש שככול שעובר זמן הסיכוי שיקרה להם משהו גודל
·
תודה על ההתייחסות
זה בדיוק מה שאני מחפש, המלצה לציוד איכותי שימיר את הקלטות בצורה המיטבית לקובץ דיגיטאלי.
ההמחצה היחידה שקיבלתי עד עתה זה ההתקן שפירסמתי http://www.imatrix.co.il/pl_product~694~25~0.htm
ההמלצה היא מהחנות כך שהוא לא הכי אובייקטיבי, אבל הוא אמר לי שיש לו ציוד דומה בפחות מחצי מחיר והוא לא ממליץ על הזול אלא על זה
אשמח אם תסביר לי מה אני צריך כדי להתחיל להמיר את הקלטות שלי כי אני חושש שככול שעובר זמן הסיכוי שיקרה להם משהו גודל
·מתנצל, אבל אין לי את זה זמין ואני לא זוכר במדויק. בעקרון, mkv, 25 פריימים לשניה (PAL), רזולוציה בערך של 720x576 (כי המקור לא גבוה יותר מזה). לא זוכר באיזה ביטרייט (שזה נתון חשוב)Thehobit1 כתב:@ido22
אודה אם תוסיף. באיזו תוכנה השתמשת ומה הקונפיגורציה האופטימלית (קודק, קצב פרמים, פורמט, רזולוציה)....
-
molvy
- חבר במועדון HT

@Thehobit1
·
אני המרתי כ 100 קלטות וידאו בעזרת הרכיב הזה http://www.imatrix.co.il/pl_product~694~25~0.htm עם התכנה המצורפת אליו
האיכות לא בשמיים אבל כולם רואים ונהנים
שווה את ההשקעה ..... לא זרתקי את הקלטות!
·
אני המרתי כ 100 קלטות וידאו בעזרת הרכיב הזה http://www.imatrix.co.il/pl_product~694~25~0.htm עם התכנה המצורפת אליו
האיכות לא בשמיים אבל כולם רואים ונהנים
שווה את ההשקעה ..... לא זרתקי את הקלטות!
@molvy
יש לי מכשיר שנראה דומה מאד, התוכנה מאוד לא נוחה, האיכות סבירה יחסית למקור, אני עדיין מנסה להגיע לתוצאות אופטימליות תחת מגבלות האיכות של הקלטות והמכשיר וידאו.
אני מוכן להשקיע יותר, השאלה אם יש טעם ומה האפשריות (תוכנה וחומרה).
·
יש לי מכשיר שנראה דומה מאד, התוכנה מאוד לא נוחה, האיכות סבירה יחסית למקור, אני עדיין מנסה להגיע לתוצאות אופטימליות תחת מגבלות האיכות של הקלטות והמכשיר וידאו.
אני מוכן להשקיע יותר, השאלה אם יש טעם ומה האפשריות (תוכנה וחומרה).
·
-
molvy
- חבר במועדון HT

גם אני הייתי מוכן להשקיע יותר אבל לא מצאתי שום פיתרון אחר שייתן תוצאות יותר טובות וזה כולל כרטיסי לכידת תמונה משוכללים יותר.
הפתרון שאני חיפשתי זו מערכת שמתרגמת קלטת שלמה לקובץ אחד והיחידה שבה השתמשתי נתנה פיתרון כזה כך שהיה מאוד נוח לבצע את ההמרה, משמע לא היה צריך להקדיש זמן ליד המחשב.
התכנה עצמה מאוד נוחה וכאמור לא צורכת זמן מהמפעיל.
הפנטזיה לערוך את הקלטות נגוזה די מהר נוכח הכמות האדירה של החומר גלם
הפתרון שאני חיפשתי זו מערכת שמתרגמת קלטת שלמה לקובץ אחד והיחידה שבה השתמשתי נתנה פיתרון כזה כך שהיה מאוד נוח לבצע את ההמרה, משמע לא היה צריך להקדיש זמן ליד המחשב.
התכנה עצמה מאוד נוחה וכאמור לא צורכת זמן מהמפעיל.
הפנטזיה לערוך את הקלטות נגוזה די מהר נוכח הכמות האדירה של החומר גלם