ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
כחולה גדג'טים אני נאלץ להגיד שלא, אין לי ומצטרף לשאלה של igal6666. או ליתר דיוק, חלקית. ניתן לנצל אותה יותר אם יש לך בית חכם. אבל אני משווה אותה לסירי בתקופה שלא תמך בעברית. כבעל אייפון, לפעמים הייתי מבזבז את הזמן כדי שהסירי יבין את המבטא שלי.....עד שהגיע העברית. הגיע העברית לסירי, השתמשתי תקופה באינטנסיביות, בעיקר בנהיגה ובזמן האחרון גרף הירידה הולך וצולל....
הרעיון של האלקסה מגניב ומוצא חן בעיני, אבל נחכה לעברית, בתקווה שיהיה.
1. הזמנתי שתי יחידות בדיל הנל עוד לפני חודשיים בPre order דרך שרות mustop (על המחיר הנל שלמתי עוד כ 500שח מיסים מאסטופ וכו') ,
2. למה שתי יחידות . כי הדיל משתלם , ומאחר ושמתי אחד בסלון ואחד בחדר אחר , יש לי עוד שניים echo dot אחד בחדר הילדים ואחד במשרד ,
אני משתמש ביכולות האינטרקום בין המכשירים וזה נוח (במקום לצעוק לילדים מהקומה למטה שיבואו לאכול אז אני מדבר בשקט ..דרך אלקסה בסלון .
3. אמאזון אלקסה וה echo show הם מוצרים מדהימים!!!! למוזיקה , חדשות ועוד ובעיקר אם יש לכם בית חכם כמו Hue philips harmony logitech , ring/arlo camera עם יכולות תומכות .
4. מסרתי למרטין video review על echo show ואני מקווה שיפורסם באתר בקרוב.
·הרכישה דרך אמזון באמצעות חברת שליחויות בלבד!לא שולחים וגם לא ישלחו לארץ ישירות מוצרי אמזון.
לדעתי היתה הזדמנות של חצי מחיר למוצר פלוס 30 אחוז הנחת משלוח יושופס
...
לא כזה הפסד גדול לדעתי, כל המטרה של זה היא להפוך אותנו ללקוחות שבויים. ברור שמוצר כזה לא באמת יבדוק וישווה מחירים וימצא את העסקה הכי טובה לנו הוא ימצא את העסקה הכי טובה לאמאזון או גוגל.
כשיצא משהו שידע לסרוק את הפורום כאן, את זאפ ועוד אתרים אחרים שאפשר להגדיר ולהגיד מה הכי כדאי ואפילו להתחשב בעובדה שעוד שבועיים נניח אנחנו באילת אז אפשר יהיה לקרוא לזה מוצר "חכם" עד אז זה גימיק יקר.