האם יש לכם אלכסה?

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.

האם יש לכם אלכסה?

אני והיא חברים כבר שנים
13
20%
לא, בת הזוג שלי קנאית
51
80%

סך הכול הצבעות: 64

Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #21 

amired13 כתב:
...
...
·נראה לי שהכוונה הייתה שאי אפשר לבצע קניות באמזון דרך אלכסה, לא שאי אפשר להזמין את מוצרי אלכסה ישירות לארץ
...
^

מה שהוא רשם

igal6666
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

זה שימושי למי שאין בית חכם?

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #23 

כחולה גדג'טים אני נאלץ להגיד שלא, אין לי ומצטרף לשאלה של igal6666. או ליתר דיוק, חלקית. ניתן לנצל אותה יותר אם יש לך בית חכם. אבל אני משווה אותה לסירי בתקופה שלא תמך בעברית. כבעל אייפון, לפעמים הייתי מבזבז את הזמן כדי שהסירי יבין את המבטא שלי.....עד שהגיע העברית. הגיע העברית לסירי, השתמשתי תקופה באינטנסיביות, בעיקר בנהיגה ובזמן האחרון גרף הירידה הולך וצולל....
הרעיון של האלקסה מגניב ומוצא חן בעיני, אבל נחכה לעברית, בתקווה שיהיה.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #24 

מוצר מדהים ושימושי מזה כשנתיים אצלי בבית ,

1. הזמנתי שתי יחידות בדיל הנל עוד לפני חודשיים בPre order דרך שרות mustop (על המחיר הנל שלמתי עוד כ 500שח מיסים מאסטופ וכו') ,
2. למה שתי יחידות . כי הדיל משתלם , ומאחר ושמתי אחד בסלון ואחד בחדר אחר , יש לי עוד שניים echo dot אחד בחדר הילדים ואחד במשרד ,
אני משתמש ביכולות האינטרקום בין המכשירים וזה נוח (במקום לצעוק לילדים מהקומה למטה שיבואו לאכול אז אני מדבר בשקט ..דרך אלקסה בסלון .
3. אמאזון אלקסה וה echo show הם מוצרים מדהימים!!!! למוזיקה , חדשות ועוד ובעיקר אם יש לכם בית חכם כמו Hue philips harmony logitech , ring/arlo camera עם יכולות תומכות .
4. מסרתי למרטין video review על echo show ואני מקווה שיפורסם באתר בקרוב.

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #25 

@uris
היא יודעת לתקשר עם טלויזיה חכמה של סמסונג, למשל?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #26 

לדעתי אין עדיין בילט אין .
אבל לי זה פחות חשוב כי אני שולט על כל ה av עם אלקסה (כולל טלויזיית סמסונג ) דרך harmony logitech elite hub + alexa

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73250
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #27 

12 דברים שאלכסה יודעת לעשות (בין היתר) ושחלקן הגדול לצערנו לא זמין ב"ארץ הקודש":

https://www.digitaltrends.com/home/amaz ... ul-skills/

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #28 

miki775 כתב:
...
...
·הרכישה דרך אמזון באמצעות חברת שליחויות בלבד!לא שולחים וגם לא ישלחו לארץ ישירות מוצרי אמזון.
לדעתי היתה הזדמנות של חצי מחיר למוצר פלוס 30 אחוז הנחת משלוח יושופס
...
לא כזה הפסד גדול לדעתי, כל המטרה של זה היא להפוך אותנו ללקוחות שבויים. ברור שמוצר כזה לא באמת יבדוק וישווה מחירים וימצא את העסקה הכי טובה לנו הוא ימצא את העסקה הכי טובה לאמאזון או גוגל.
כשיצא משהו שידע לסרוק את הפורום כאן, את זאפ ועוד אתרים אחרים שאפשר להגדיר ולהגיד מה הכי כדאי ואפילו להתחשב בעובדה שעוד שבועיים נניח אנחנו באילת אז אפשר יהיה לקרוא לזה מוצר "חכם" :-) עד אז זה גימיק יקר.

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”