האם יש לכם אמזון פריים?
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73243
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
הי חברים.
יש לי פה ושם מבצעים שתקפים רק לבעלי אמזון פריים. אינני מפרסם אותם כי הנחתי שלרב פה אין. השאלה היא האם יש פה מספיק בעלי פריים שהפרסום יהיה רלוונטי.
הצביעו והשפיעו.
יש לי פה ושם מבצעים שתקפים רק לבעלי אמזון פריים. אינני מפרסם אותם כי הנחתי שלרב פה אין. השאלה היא האם יש פה מספיק בעלי פריים שהפרסום יהיה רלוונטי.
הצביעו והשפיעו.
·לגמרי, לשלם 10-11$ בשביל פריים לחודש ובשביל דיל שיכול לחסוך מאות שקלים על מוצר משתלם זה טריוויאלי, ואם יעלה משהו נוסף בהמשך החודש אז בכלל..miki775 כתב:הסקר הזה לדעתי מיותר..
בשביל דיל באמת טוב אהיה מוכן לפתוח פריים ואפילו שניים....
·הייתי צריך מוצר נקודתי מאמזון USA בפריים האחרון,בו בזמן שניצלתי את הפריים חינם ב 3 חשבונות שונים.amired13 כתב:·לגמרי, לשלם 10-11$ בשביל פריים לחודש ובשביל דיל שיכול לחסוך מאות שקלים על מוצר משתלם זה טריוויאלי, ואם יעלה משהו נוסף בהמשך החודש אז בכלל...........
מה עשיתי? פתחתי חשבון רביעי על הכרטיס של אישתי.
בעייה? לא.
·גם אפשרותmiki775 כתב:·הייתי צריך מוצר נקודתי מאמזון USA בפריים האחרון,בו בזמן שניצלתי את הפריים חינם ב 3 חשבונות שונים.......
מה עשיתי? פתחתי חשבון רביעי על הכרטיס של אישתי.
בעייה? לא....
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73243
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
36 גולשים עם פריים בהחלט מצדיק פרסום דילים בלעדיים. מה שמוביל אותי לשאלה הבאה (עליה ניתן לענות בלינק למטה), האם יש לכם גם אלכסה (שנותן עוד הנחה במידה וההזמנה מתבצעת ישירות דרכה ולא דרך האתר)?
נא לענות פה:
https://www.hometheater.co.il/vt278999
נא לענות פה:
https://www.hometheater.co.il/vt278999
ומה עם המדינה?
לכן השאלה הכללית לא רלוונטית בכלל.
תפרסם דילים שווים לפריים. מי שרוצה שיעשה במדינה הרלוונטית.
לכן השאלה הכללית לא רלוונטית בכלל.
תפרסם דילים שווים לפריים. מי שרוצה שיעשה במדינה הרלוונטית.