שלום חברים,
אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע במאזדה 3 בתצורת 5 דלתות משנתון 2017.
אני איש של צלילים גבוהים בעיקר ושומע סגנונות שונים של מוזיקה, לרוב פופ ורוק והאוס.
חשובה לי האיכות הגבוהה וצליל חד ונקי אבל גם עוצמה לא מוגזמת תתקבל בברכה.
בנוסף, מכיוון שהמערכת המקורית מסתפקת בכיוונים בסיסיים של טרבל ובאס, האם יש דרך להכניס אקולייזר שיאפשר שליטה וכיוונים רבים יותר?
תודה לעונים.
מבקש המלצות לשדרוג מערכת שמע - מאזדה 3 2017
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
חמי שלום,
ההמלצה שלי, להחליף לסט קומפוננט איכותי, תתחיל בלי מגבר, סטים טובים יש המון, הרטז, מורל, MB ועוד רבים וטובים, ולא רק, התקנה הייתי ממליץ אצל מתקינים שמכירים את הרכב ואת הפירוק שלו, הבעיה היא פחות בדלתות אלא יותר באיזור הטיווטרים והחיבור לקונסולה המרכזית, מנסיון, סט טוב ונציל יתן לך תוצאה מצויינת מבלי לחבר לו מגבר, כמובן שאם אתה בכיוון של מגבר, זה תמיד מבורך והשיפור הוא שמים וארץ, אבל לרוב Over Kill.
ההמלצה שלי, להחליף לסט קומפוננט איכותי, תתחיל בלי מגבר, סטים טובים יש המון, הרטז, מורל, MB ועוד רבים וטובים, ולא רק, התקנה הייתי ממליץ אצל מתקינים שמכירים את הרכב ואת הפירוק שלו, הבעיה היא פחות בדלתות אלא יותר באיזור הטיווטרים והחיבור לקונסולה המרכזית, מנסיון, סט טוב ונציל יתן לך תוצאה מצויינת מבלי לחבר לו מגבר, כמובן שאם אתה בכיוון של מגבר, זה תמיד מבורך והשיפור הוא שמים וארץ, אבל לרוב Over Kill.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money