נסיעה לחו"ל - מישהו השתמש בשירות החנייה של 'חניון טסים'?
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני בעיקר מתעניין בשירות ה VIP - אוספים ממך את הרכב ממש בכניסה לאולם ומביאים לך אותו לטרמינל כשאתה נוחת.
אני נוסע בקרוב עם כל החמולה ל 9 ימים וממשלא בא לי להיגרר עם שאטלים מחניון של הנמל.
אשמח לתובנות ממי שניסה את זה
תודה
http://www.tasim33.co.il/vip.php
אני נוסע בקרוב עם כל החמולה ל 9 ימים וממשלא בא לי להיגרר עם שאטלים מחניון של הנמל.
אשמח לתובנות ממי שניסה את זה
תודה
http://www.tasim33.co.il/vip.php
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יותר פשוט בהחלט אבל הרבה יותר יקר אבל אולי באמת זה שווה במקום כל ההתעסקות הזו
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אני לדוגמה, ממודיעין, "גיליתי" שיש לי רכבת ישירה לשדה. הנסיעה ברכבת מהירה יותר מהרכב וזולה מאוד. אז מה שאני עושה זה מחנה בחניון של הרכבת ומשם ממשיך לשדה עם הרכבת, מהר יותר מאשר עם רכב.oris74 כתב:יותר פשוט בהחלט אבל הרבה יותר יקר אבל אולי באמת זה שווה במקום כל ההתעסקות הזו...
גם גילית שיש כל מני תעריפים שונם למוניות, תלוי איך מזמינים, אבל זה כבר לא רלוונטי אחרי מה שראיתי היום בחדשות על המוניות בנתב"ג.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9008
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
כן. משתמשים בשוטף כל פעם שנוסעים לחו"ל, כולל איסוף והחזרה (בתשלום של עוד 100 ש"ח על ההלוך חזור).
לא בדקנו מול עלויות אחרות כי כשאתה בדרך או בחזור ממש לא בא לך להתחיל להיסחב עם המזוודות, מתנו, עגלות ילדים וכו'.
רוצה להגיע ולצאת בלי יותר מדיי תיאומים ולוחות זמנים של תחבורה ציבורית חלופית.
לא בדקנו מול עלויות אחרות כי כשאתה בדרך או בחזור ממש לא בא לך להתחיל להיסחב עם המזוודות, מתנו, עגלות ילדים וכו'.
רוצה להגיע ולצאת בלי יותר מדיי תיאומים ולוחות זמנים של תחבורה ציבורית חלופית.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.