יש לי בעיה אחת עם המכשירים הללו,
שמן (אמנם בכמות מועטה) ואוויר חם בסירקולציה במכשיר שמפזר את אדי השמן על כל מקום אפשרי במכשיר,
שזה אומר אורך חיים קצר של המכשיר, כי לאדי השמן יש תכונה להדבק בכל מקום שהאוויר לוקח אותם ולא ניתן לנקות את כל הכלי במדיח, רק את מה שנשלף.
קראתי את רוב התגובות על הפיליפס ב-BF, כשהיה המבצע, והיו שדיווחו שהמכשיר שרד בקושי שנה בגלל השמן שמצטבר בתוכו בשימוש יומי.
נראה שהמכשיר הופך עם הזמן למפגע בריאותי בעקבות השמן שמצטבר בתוכו וסירקולצית האוויר בזמן הבישול.
מאחר ויש לי את מכשיר הפפופקורן-פן הכתום הפופולארי אני מבין את הבעייתיות במכשירים הללו.
עושה רושם שעלות-תועלת-אורך חיים הוא נמוך מדי למכשירים הללו + הייפ בריאותי.
נראה שזה מתאים יותר לסטודנטים \ משכירים וכו' שאין להם תנור \ טוסטר אובן \ פלטה.
minime כתב:יש לי בעיה אחת עם המכשירים הללו,
שמן (אמנם בכמות מועטה) ואוויר חם בסירקולציה במכשיר שמפזר את אדי השמן על כל מקום אפשרי במכשיר,
שזה אומר אורך חיים קצר של המכשיר, כי לאדי השמן יש תכונה להדבק בכל מקום שהאוויר לוקח אותם ולא ניתן לנקות את כל הכלי במדיח, רק את מה שנשלף.
קראתי את רוב התגובות על הפיליפס ב-BF, כשהיה המבצע, והיו שדיווחו שהמכשיר שרד בקושי שנה בגלל השמן שמצטבר בתוכו בשימוש יומי.
נראה שהמכשיר הופך עם הזמן למפגע בריאותי בעקבות השמן שמצטבר בתוכו וסירקולצית האוויר בזמן הבישול.
מאחר ויש לי את מכשיר הפפופקורן-פן הכתום הפופולארי אני מבין את הבעייתיות במכשירים הללו.
עושה רושם שעלות-תועלת-אורך חיים הוא נמוך מדי למכשירים הללו + הייפ בריאותי.
נראה שזה מתאים יותר לסטודנטים \ משכירים וכו' שאין להם תנור \ טוסטר אובן \ פלטה.
...
·רשמתי לך שהפטנט של הפיליפס לא משהו מיוחד
ממליץ לך על ה TEFAL.
עולם אחר לגמריי.
רק צריך לחכות לדיל טוב
ממליץ על הדגם עם 2 המגשים במקביל
יש לי מכשיר דומה של חברה מתחרה, בשימוש כבר מעל 3 שנים, עובד נפלא. למי שרוצה צ'יפס מעולה, שישתמש בצ'יפס המוכן הקפוא של חברת טוגן (עברתי 5-6 ברנדים עד שגיליתי שזה יוצא הכי טוב במכשיר הזה), להכין ישירות מהמקפיא על חום מקסימלי, ואחרי 10-15 דקות לפתוח ו"להקפיץ" (על מנת לערבב) כל כמה דקות, לומדים עם הניסון כל כמה זמן. יוצא פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, מאוד מאוד קרוב לצ'יפס בטיגון עמוק.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
הנה החכם התורן הקופץ בראש. ומי אמר שזה בריא? למה להכניס לי מילים לפה?
כפי שציינתי זה טעים בדיוק כמו בטיגון עמוק, לא מצריך התעסקות בטיגון, מוכן הרבה יותר מהר, וקל להפליא להכנה. שום צ'יפס "ביתי" במכשירים הללו לא מתקרב לצ'יפס הזה בטעם ובפריכות, מהרבה הרבה בדיקות וניסיונות. בריא או לא, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
Huber כתב:הנה החכם התורן הקופץ בראש. ומי אמר שזה בריא? למה להכניס לי מילים לפה?
כפי שציינתי זה טעים בדיוק כמו בטיגון עמוק, לא מצריך התעסקות בטיגון, מוכן הרבה יותר מהר, וקל להפליא להכנה. שום צ'יפס "ביתי" במכשירים הללו לא מתקרב לצ'יפס הזה בטעם ובפריכות, מהרבה הרבה בדיקות וניסיונות. בריא או לא, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
...
הובר
לא תורן
אבל לבטח יכול להתמודד מול הידע שלך בנושא......
ציפס קפוא,ולא משנה איזו חברה משווקת אותו,עובר תהליך שבסופו של דבר התוצאה הסופית שמתקבלת מבחינת טעם רחוקה מלהיות טעימה בהשוואה לציפס שמוכן במקום מתפוח אדמה טרי
ואתה גם חוטא למטרה
מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·
מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·
...
·
ולא רק.
גם לנוחות הבישול. וההתעסקות יש פה משקל רב.
הובר
לא תורן
אבל לבטח יכול להתמודד מול הידע שלך בנושא......
ציפס קפוא,ולא משנה איזו חברה משווקת אותו,עובר תהליך שבסופו של דבר התוצאה הסופית שמתקבלת מבחינת טעם רחוקה מלהיות טעימה בהשוואה לציפס שמוכן במקום מתפוח אדמה טרי
ואתה גם חוטא למטרה
מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·
...
·
אז פה אתה טועה, ולא משנה מה הידע שלך. צ'יפס מתפוח אדמה (צ'יפס "ביתי") במכשיר שכזה הרבה פחות טעים מהקפואים - מהרבה הרבה בדיקות ונסיונות. שוב, לא דיברתי על נושא הבריאות, זה שיקול אישי של כל אחד פה, לי המכשיר הזה חוסך המון התעסקות בהכנת "צ'יפס ביתי" ע"י קניה של הקפוא והכנתו בקלות מדהימה. לא מתאים לך? זכותך, יכול להיות שלאחרים כן יתאים.
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:
למה להתגונן אבל? לא תקפתי אף אחד ולא הכנסתי מילים לפה של אף אחד.
אמרתי שזה מוצר לא בריא - לרוב הצ'יפס הקפוא מיוצר עם כמויות שמן אדירות, וזה אמרתי עבור מי שאולי לא יודע את זה וחושב לקנות סיר כזה מבחינה בריאותית ובתכל'ס לא להשיג פה שום אפקט. זה הכל.
עד היום נתקלתי בחבר'ה שמנסים לחסוך בשמן ולהכין מוצרים בריאים יותר בסיר טיגון ללא שמן, עכשיו אני רואה שגם יש אנשים שרוצים את המכשיר רק מבחינת הנוחות. לגיטימי, לא נכנס לשיקולים של אף אחד וזו לא הייתה הנקודה.
ממליץ על המכשיר של טפאל,
אחרי 7 שנים עדיין משתמש בו לפחות פעם בשבוע, נורא נורא נוח להכין צ׳יפס כי הוא גם מערבב אותו, קניתי מתאם מיוחד של רשת שאפשר להניח עליה שניצלים אם רוצים למנוע עירבוב.
החיסרון היחיד הוא שהזרוע המערבבת בעלת נקודה רגישה בחלק הכי צר שלה. אחרי ארבע שנים נשברה, הזמנתי חדשה שפועלת עד עכשיו בלי בעיות
Huber כתב:
יש לי מכשיר דומה של חברה מתחרה, בשימוש כבר מעל 3 שנים, עובד נפלא. למי שרוצה צ'יפס מעולה, שישתמש בצ'יפס המוכן הקפוא של חברת טוגן (עברתי 5-6 ברנדים עד שגיליתי שזה יוצא הכי טוב במכשיר הזה), להכין ישירות מהמקפיא על חום מקסימלי, ואחרי 10-15 דקות לפתוח ו"להקפיץ" (על מנת לערבב) כל כמה דקות, לומדים עם הניסון כל כמה זמן. יוצא פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, מאוד מאוד קרוב לצ'יפס בטיגון עמוק.
...
·ניסיתי היום בפיליפס הגדול יצא מעולה ואחיד למרות ששכחתי לערבב