בלאסטר MCE וממיר של HOT

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Buffa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים יקרים,
האם מישהו הגיע ליכולת החלפת ערוצים *אמינה ויציבה* בעזרת הMCE Blaster וממיר של HOT?
אם כן, האם באמצעות HIP? האם יוכל לתרום את קבצי הקונפיגורציה של HIP?

בזמנו ניסיתי ללמד את HIP באמצעות השלט של HOT (שלט כחול, ממיר Thomson), ואכן הצלחתי להעביר ערוצים מתוך סייג', אבל הייתה בעיית אמינות: לא תמיד כל הספרות ששודרו גם נקלטו ע"י הממיר; לפעמים הוא נעצר על איזה ערוץ שממנו לא ממש התחשק לו לזוז (איזה ערוץ 1 או 600, כבר לא זוכר...) ושאר שטויות שמראות על פרוטוקול תקשורת לא אמין בין הבלאסטר לממיר.
אני פתוח לכל הצעה; אני משתמש בGirder לצורך קליטה משלט הHarmony שלי, אבל אין לי בעיה שחלק הblasting יהיה דווקא ע"י HIP.

תודה רבה!
בופה

(נ.ב. אני חייב שזה יעבוד כבר, אלוהים יודע כמה כסף הוצאתי כבר בלי לקבל מערכת עובדת בלי תקלות... 8O )

קונפיגורציה רלוונטית:
WinXP Pro
SageTV 5 as PVR
Meedio as Media Center
Harmony remote control
MCE IR v2 receiver+blaster
Girder

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

אני רק יכול להמליץ לך על ה-USB-UIRT...מבחינת אמינות העברת ערוצים - מדהים! וכמובן עובד גם עם ממירים של HOT וגם של YES.
המלצה נוספת - עבור לגרסה 6 של SAGETV.... :D

אורן.

Buffa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אורן, תודה על התגובה. לפני שאני מחליף קונפיגורציה, אני עדיין מקווה שהקונפיגורציה הקיימת שלי, זו ששאלתי לגביה, בכל זאת אפשרית. האם כל מי שהתלהב מהשלט החדש של מיקרוסופט עבור הHTPC שלו עובד עם YES? אין אומלל אחד בסדום שיש לו HOT?

- לגבי USB-UIRT - אפשרי בהחלט, אך אני עדיין לא מספיק עשיר כדי להתייאש מהשלט של MS, אחרי שהוא הומלץ כאן בחום שנה שעברה... אבל זו אכן אפשרות.
- לגבי סייג' 6 - עברתי על הRelease Notes - לא ראיתי שום שיפור רלוונטי לנושא, לצערי.

ובחזרה לנושא - זה נראה לי אבסורד שכל משתמש יצטרך ללמד את HIP מחדש לגבי הקודים של השלט שלו, לפי שיטת 50 השלבים לחינוך HIP.. בסה"כ יש שני קבצי קונפיגורציה, אחד עבור YES ואחד עבור HOT (יתכן ויש וואריאנטים מעטים עבור ממירים שונים) - מי שמגיע לעבודה חלקה עם הממיר שלו יכול לפרסם את הקובץ הזה, ואחרים פשוט יעתיקו אותו לספריה המתאימה... (בדומה לרעיון הPCF/CCF של שלטי Pronto).
האם מישהו מוכן להרים את הכפפה?

נ.ב., אם סייג' ימשיכו להניח שתנאי קדם להתקנה הוא שאתה שילוב של מתכנת, פחח וגיניקולוג, MS תעיף אותם מעל המפה, וזה יהיה לגמרי בצדק.

yoavf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

אני עובד עם HOT והשלט של מיקרוסופט בMCE, אבל הממיר שלי הוא ADB במת"ב לשעבר. אין לי בעיה בהעברת ערוצים. (אני לא משתמש בGirder או Hip)

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #5 

אל תשכח ש-MS עשו לעצמם עבודה קלה ופשוטה - כל התוכנה והחומרה - שלהם ולכן בשליטתם המלאה-> אינטגרציה טובה.

אם הית הולך לכיוון ה-USB-UIRT אשר נתמך פנימית בתוך SAGETV לא היתה לך שום בעיית קונפיגורציה.
אם SAGETV יתמכו ב-בלאסטר של השלט אז החיים של כולנו יהיו יותר קלים - זה נכון.

עוד דבר - MS אכן הולכים להשתלט על תחום ה-HTPC בארץ...

אורן.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

אורן, מה גורם לך להגיד את זה? על סמך ההשקה היום? מה איתך?
HiFiMusic IL

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #7 

בטוח שההשקה תקבור כמעט לחלוטין כל תוכנה אחרת. לכל משתמש שיש לו כבר מערכת הפעלה עם קינפוג מאד מאד פשוט ומדריך שידורים בעברית לא יחשוב אפילו על משהו אחר שיגרור מחלות ילדות עד לקינפוג יציב ושימוש עם מליון תוכנות עזר.

עקב אכילס של מיקרוסופט זה היעדר אפשרות לקליינטים בתוכנה, למרות שבויסטה ניתן להזרים את התוכניות המוקלטות באופן מובנה למחשבים אחרים ברשת. אבל זה לא מספיק.

מזכיר משהו את החדרת האינטרנט אקספלורר לוינדוס, והסוף ידוע לכולם.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #8 

ההשקה היום חיזקה את מה שאני חושב כבר הרבה זמן -
כאשר ישראל ישראלי קונה מחשב עם מערכת הפעלה הכוללת מדיה סנטר מותקנת בתוכה, עם שלט שמתמשק ועם עברית - אין לו שום סיבה שבעולם לבדות מערכות PVR אחרות. וזה הכיוון הכללי.
מה עוד שמיקרוסופט ישראל יצרה שיתופי פעולה בתחום התוכן שמגיע ישירות למדיה סנטר.

אורן.

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

מערכות מוכנות = חסכון בזמן
אנשים מוכנים לשלם יותר בשביל לקבל משהו מוכן
בארץ זה לא תמיד עובד עם ההישראלי הממוצע לכן אני בספק עד כמה זה יתפוס
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #10 

העניין הוא שהם לא משלמים יותר. את מע' ההפעלה כבר יש להם (בהנחה שהם לא קונים את הבסיסית)
תמיכה מלאה בעברית יש להם, מרכז תמיכה בארץ יש להם, שיתופי פעולה עם חברות בארץ עבור תוכן יש להם.

מה עוד צריך?

חוץ מזה שלפחות MCE2005 זה סוס עבודה. מע' יציבה ואמינה מאד ובהרבה מעבר לתוכנת אחרות.

kouliben1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 730

שליחה #11 

אורן, איך הצלחת לכוון את ה-USB-URIT עם HOT?

בלי הגזמה בזבזתי ימים שלמים מחיי לנסות לגרום לזה לעבוד (עם SNAPSTREAM) לא הצליח לא לדייק במספרים, ולא להעביר ערוצים בכלל כי הממיר של הוט נתקע כל רגע באיזה ערוץ אינטראקטיבי

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #12 

לי יש YES...אבל יש לי שכן שקבל את ה-USB-UIRT שלו לפני מספר ימים והוא הצליח ללמד אותו את הקודים של הממיר - הוא לקוח HOT.

מעניין איך הוא שמע על SAGETV....ומי גרר אותו לעסק...

אורן.

Buffa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

טוב, המצב השתפר - הצלחתי להעביר ערוצים, עד כה ללא טעויות(!), דווקא באמצעות Girder (ויתרתי על HIP), וסקריפט עבור Girder בשם SageSetExternalChannel.
Sage מפעיל את הevent של Girder באמצעות קריאה לקובץ עזר של Girder בשם event.exe (שמקביל לHipWSend של HIP).
למעשה המצב טוב מכפי שציפיתי בתחילה, כי Girder חזקה ביותר, ואם בא לי לשחק עם הevents, אני יכול להשיג דברים מעניינים. רק שלא בא לי.

בסיכום, מה יש לי? Sage עובד ומחליף ערוצים מול הממיר של HOT (אבל גם עושה שטויות וגם מתעופף מדי פעם), תלי תלים של קונפיגורציות מוזרות שוודאי לעולם לא אצליח לשחזר, ורצון עז לעשות format מלא ולבדוק את ויסטה...
או במילים אחרות, אל תנסו את זה בבית...

אם מישהו יכול להעזר במשהו ממה שעשיתי, שיגיד (בפרטי או בשרשור הזה).

yishayn
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 497
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

לי יש HOT + MCE2005 - אמין מאוד

שליחה #14 

לגבי שאלך על אמינות:

אתה צריך לדעת שיש מספר ערוצי בממירים של HOT שבאופן מכווון לא ניתן לצאת מהערוץ
ע"י הקלדת מספר ערוץ אחר. אלא רק ע"י Channel-UP
לדוגמא:
ערוצים: 1 , 2 בממיר.

ולכן ה- EPG כולל מספר מצומצם של ערוצים שמהם אני מעוניין להקליט.
יש לי ממיר נוסף אחר - שאינו מחובר ל- MCE לצורך צפייה בערוצים אחרים.
(כולל הבעייתיים)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”