חודשיים לפני מועד ההכרזה המשוער, תמונות הגלקסי S8 החדש דולפות לרשת
היא אולי לא תהיה בברצלונה, אבל סמסונג מושכת אליה עניין רב לקראת המכשיר החדש שאמור להיות מוכרז בעוד כחודשיים. במיוחד בגלל סאגת ה Note 7 המתפוצץ וסקרנות רבה מה יהיה עם המכשיר הבא שלה.
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 31/01/2017 12:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת, נראה צעד אינקרמנטלי ראוי, רק מספר פרמטרים מאכזבים / לא ברורים בעיני.
1. למה סוללה של רק 3000 / 3600 mah? בטח כשמדובר על מסכים גדולים יותר.
2. המיקום של קורא טביעת צמוד לעדשה של המצלמה... כמה פעמים יצטרכו לנקות אותה?!
3. 4 ג'יגה ראם בלבד למכשיר דגל של 2017? נראה לי שהגיע הזמן (אפילו אם ברמת ה-marketing לעלות ל6/8).
מלבד זה נראה שדרוג מתבקש למי שעדיין לא שדרג מהגלאקסי 5/6 שלו.
מעבד חזק, מסך גדול, טעינה מהירה וטעינה אלחוטית, מעניין איך יעבוד קורא ה-iris, אנדרואיד 7....
היו מספר טענות משמעותיות בנוגע לגלאקסי S6, בטח מאלו שהיו להם S4 או S5, כמו גם הבדלים נוספים למשל:
1. Water Resistance - תכונה שהיתה ב-S5 ונעלמה לה משום מה מה-S6.
2. סוללה *קטנה*.. רק 2250 Mah.... בהחלט לא מספיק.
3. איכות המכשיר. בניגוד ל-S7 שבאמת מרגיש כמו מכשיר פרימיום (סוף כל סוף), כל המכשירים הקודמים הרגישו ומרגישים מאוד פלסטיקיים ולא כמו מכשירי דגל.
4. עדכוני מערכת הפעלה שבה סמסונג ידועה (לשמצה), תרצה להמשיך ולהתעדכן רצוי שיהיה לך מכשיר עדכני יותר (בכל אופן, הבדל של שנתיים).
5. גודל מסך - כפי הנראה ה-S8 יכיל מסך משמעותית יותר גדול מה-S6 וזאת מבלי לשנות באופן מהותי את הגודל הפיזי של המכשיר.
6. מצלמה - המצלמה ב-S8 אמורה להיות טובה יותר מאשר ב-S6 (רזולוציה, וידיאו ב-4K, מהירות צילום)
7. מעבד - נמדד לא רק בביצועים שלו בביצוע פעולות, אלא גם בצריכת החשמל שלו, שאמורה להיות טובה יותר ב-S8.
8. כרטיס הרחבה SD. יכול להיות שעבורך זה לא משמעותי, אולם יש רבים אשר מייצרים הרבה מדיה (תמונות / וידיאו) ועבורם היכולת לשמור עוד 256 ג׳יגה על המכשיר היא דרסטית.
9. טעינה מהירה - טכנולוגית Quick Charge שקיימת בSOC של קוואלקום, אבל לא ב-S6 שרץ על Exynos.
כמו שכתבתי, אין פה מהפכה גדולה, אלא שינוי אינקרמנטלי, שבדילוג של 2 דורות עשוי לקרוץ לבעלי S5/S6 לשדרג.
למה אני שנים עם סמסונג מעבר למסך והנתונים הטכנים,
בגלל הסופט קייז וכפתור הבית.
ברגע שהם ביטלו את זה קצת יורד לי מהמכשיר.
לא מתאים לי שהמקשים האלה יתפסו לי נתח תחתון מהמסך.
צריך לחכות ולראות מוצר סופי, כבעלי S7 כצפוי, אין למה לשדרג.
מאוד לא מוצא חן בעיני שהעבירו את קורא טביעות האצבע לאחורי המכשיר. זה ממש ממש לא נוח ולא מאפשר פתיחה של המכשיר כשהוא מונח על השולחן, שזה תרחיש שאני עושה כל הזמן. זה ברמת show stopper מבחינתי.
כמו שאמרו, הסוללה של ה-S6 לא גרוע עד כדי כך.. היא 2550mAh, מעבר לכך, לפחות בעידכוני התוכנה, אם להסתכל על ה-S5 למשל, אז המכשיר נמצא כעט על 6.0.1, הוא יצא עם 4.4.4 ככה שלפחות בגזרה הזאת נראה שהוא ראה כמות מכובדת של עידכונים, לפחות בהשוואה למכשירים לפניו.. ולבסוף, בנוגע לטעינה המהירה - מה שה-S7 מוסיף זה טעינה אלחוטית מהירה (משהו שמאז שרכשתי את המטען שלהם בהחלט בא לידי ביטוי, ואני לא זוכר מתי פעם אחרונה חיברתי את הטלפון לשקע), משהו שסמסונג הוסיפו ל-S6 Edge Plus ול-Note5 אבל לא ל-S6/Edge הרגילים.
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 29/01/2017 18:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
היה לי s6 מכשיר לא רע ובטח לא מרגיש כמו מכשיר זול, להפך מרגיש מצוין.
מה שהפריע לי זה באמת הסוללה 2550 באמת לא מספיק. אם הסוללה הייתה חזקה יותר אין ספק שהיה נשאר אצלי עוד שנה לפחות.