המרה מ- 480/576i ל- 480/576p
יש לי מקרן 480p ואני צופה רק בסרטי DVD רגילים שהם למעשה (אם אני מבין נכון) interlace ו- 576.
האם אפשר (וכדאי) להעביר את הסרטים למחשב ואז לעשות המרה (איך?) ל- Progressive? האם יש תוכנות שעושות את זה on-line או off-line שיתנו שיפור בתמונה?
האם אפשר (וכדאי) להעביר את הסרטים למחשב ואז לעשות המרה (איך?) ל- Progressive? האם יש תוכנות שעושות את זה on-line או off-line שיתנו שיפור בתמונה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
נגן DVD סביר כיום יכול בקלות לעשות לך את ההמרה באופן טוב כמו PC.
אם זה DVD, אז אין צורך ב-PC, רק בנגן טוב יותר.
אם זה DVD, אז אין צורך ב-PC, רק בנגן טוב יותר.
אבל אין לי נגן טוב יותר?
יש לי בסה"כ נגן פשוט (כזה של 300 ש"ח). איזה נגן (במינימום מחיר) יעשה את העבודה? האם לסמוך עליו גם בהמרה ל- 480 או לתת למקרן לעשות את העבודה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא רואה בעיות. פשוט חשבתי האם ניתן לקבל איכות טובה יותר ע"י משהו שיש לו עיבוד חזק יותר (מחשב PC).
להערכתי מה שעושה ה- DVD (או המקרן) במעבר מ- I ל- P הוא פשוט לשמור את השורות שלא עודכנו ללא שינוי. אבל נראה לי שניתן לעשות עיבוד תמונה טוב יותר ולנחש חכם יותר את השורות שלא עודכנו. השאלה היא האם אני צודק ואם יש כלי שעושה את זה.
להערכתי מה שעושה ה- DVD (או המקרן) במעבר מ- I ל- P הוא פשוט לשמור את השורות שלא עודכנו ללא שינוי. אבל נראה לי שניתן לעשות עיבוד תמונה טוב יותר ולנחש חכם יותר את השורות שלא עודכנו. השאלה היא האם אני צודק ואם יש כלי שעושה את זה.