Melitta E953-102 Vs De'Longhi ECAM22

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
yakir_dayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,

הודעה ראשונה שלי כאן בפורום קפה, אין לי כ"כ מושג בכל הקשור למכונות קפה ובכל זאת חשבתי לשדרג את המכונת קפה של נספרסו שיש לי כרגע.

כמו שציינתי בכותרת ההתלבטות שלי היא בין שתי המכונות, ששתיהן כרגע באמזון גרמניה במחיר של כ-1,500 ש"ח כולל משלוח.

בגדול מה שחשוב לי שיהיה במכונה מלבד איכות הקפה, זה המקציף חלב, נוחות השימוש ושאפשר לנקות אותה בלי יותר מידי בלאגן.

בכל מקרה אני אשמח לעוד הצעות מלבד אלו שציינתי, התקציב שלי הוא כ-1,500 ש"ח אולי טיפה יותר.

תודה רבה ושבוע טוב :D (Y)

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

הדלונגי נראית קצת יותר משוכללת וגם ניתן בקלות לשנות את עובי הטחינה לעומת המליטה שאצלה זה קצת מסובך.
המליטה נחשבת למכונה אמינה, לא כל כך בטוח לגבי הדלונגי.
יש לי מליטה עם מקציף צינורית ואני מאוד מרוצה.
קח בחשבון שלא בטוח שתהיה לך קפיצה באיכות הקפה לעומת נספרסו , אבל כן תוכל לנסות מגוון רחב מאוד של פולי קפה.
המכונות האוטומטיות דורשות ניקוי ואחזקה שוטפים והזנה ממים מסונני אבנית, כל שבוע צריך לשטוף את יחידת החליטה (עניין של דקה) ופעם בכמה חודשים להעביר טבליות ניקוי מיוחדות ודיסקיילינג לאבנית.
מכונה ידנית נורמלית+ מטחנה תיתן לך קפיצה הרבה יותר גדולה באיכות הקפה.
מכונה ומטחנה כמו סילביה יד שנייה ואסקסו מיני יכולות להתאים עם חריגה קטנה מהתקציב שלך.

yakir_dayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

detailer כתב:הדלונגי נראית קצת יותר משוכללת וגם ניתן בקלות לשנות את עובי הטחינה לעומת המליטה שאצלה זה קצת מסובך.
המליטה נחשבת למכונה אמינה, לא כל כך בטוח לגבי הדלונגי.
יש לי מליטה עם מקציף צינורית ואני מאוד מרוצה.
קח בחשבון שלא בטוח שתהיה לך קפיצה באיכות הקפה לעומת נספרסו , אבל כן תוכל לנסות מגוון רחב מאוד של פולי קפה.
המכונות האוטומטיות דורשות ניקוי ואחזקה שוטפים והזנה ממים מסונני אבנית, כל שבוע צריך לשטוף את יחידת החליטה (עניין של דקה) ופעם בכמה חודשים להעביר טבליות ניקוי מיוחדות ודיסקיילינג לאבנית.
מכונה ידנית נורמלית+ מטחנה תיתן לך קפיצה הרבה יותר גדולה באיכות הקפה.
מכונה ומטחנה כמו סילביה יד שנייה ואסקסו מיני יכולות להתאים עם חריגה קטנה מהתקציב שלך.
...
בסוף חשבתי ללכת כן על המליטה אבל על הדגם Melitta E957, שאני חושב על זה כל ההתעסקות עם ההקפצה יכול להימאס בשלב מסויים והרעיון עם הצינורית פשוט גאוני.

ולגבי "הקפיצה באיכות הקפה" - את האמת אני דיי מבסוט על הקפה של נספרסו רק הבעיה שם שהקפסולות מאוד קטנות ויקרות ובגלל זה חשבתי לרדת מהמכונות של סילביה וכדו', עניין העיצוב והתפעול גם כן חשוב לי.

שורה תחתונה נראה לי שאולי באמת עדיף ללכת על המליטה עם המקפיץ צינורית, או שיש עוד דגמים מהסוג הזה שכדאי לבדוק?

doutsh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

לא מסכים לגבי ההבדל מהנספרסו.
לי יש מליטה כזו בבית והיא מוציאה קפה טוב מאד. אין מה להשוות בין נספרסו לקפה שנחלט מפולים טריים.
אצל חברים שיש להם נספרסו אני מעדיף לשתות נס.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”