שברולט טראוורס 2011

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
שלח תגובה
SnirZa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
הסיפור קצת ארוך אז אני מתנצל מראש אני פשוט כבר עובד עצות.
קניתי שברולט טראוורס 2011 עם מערכת של bose מהחברה- המוח המרכזי כנראה של שברולט מסך אנדרואיד אנמי שכולל בתוכו יחסית הכל.
כשקניתי את הרכב המוכר אמר לי שהמערכת לא עובדת לו כמה ימים והיה זימזום מוזר מהמערכת.
קניתי את הרכב בכל מקרה כי הנתונים שלו היו מצויינים אחרי בדיקה, חוץ מהמערכת.
לאחר הרכישה שמתי לב שכלום לא עבד ברכב לא המערכת (מסך שחור) לא המסכים האחוריים (מסך שחור) לא האיתות ולא החיישני רוורס.
שוחחתי עם חבר והוא אמר לי לנסות להוציא מצבר, לאחר הוצאה המצבר הכל חזר לקדמותו המסכים נדלקו והאיתות והרוורס גם כן, דבר אחד לא חזר וזה הסאונד, לא משנה מה חיברתי למערכת לא הצלחתי לשמוע פלט מהרמקולים.
כאן התחיל הסיבוב הלא נעים שלי, הייתי אצל מתקין מערכות שפירק חצי אותו אבל לא הצליח להבין את הבעיה, נבדק רכיב דינגדונג ונמצא תקין, המערכת נבדקה חיצונית ונמצאה תקינה, הדבר היחידי שלא נדבק הוא המגבר המקורי של המערכת בשל מיקומו הבעייתי.
לאחר מכאן הרכב הוכנס למוסך מרכזי להמשך בדיקה וגם הם לא הצליחו להבין מהייכן הבעיה ושלחו אותי לאדי מערכות, באדי טוענים שהמערכת לא הורכבה אצלהם.
ההתלבטות שנשארה לי היא כזו,
1. האם להמשיך לחפור ברכב בעלות גבוהה ובמידה וזה המגבר להחליפו ולהפעיל את המערכת המקורית של הרכב( אם מישהו מכיר את האיכות הייתי שמח לקבל חוות דעת)
2. למשוך כבילה חדשה מהרמקולים ישירות למגבר חיצוני חדש ובעצם לעקוף את הבעיה שקיימת ברכב, שוב לא יודע מה האיכות של הרמקולים ושל המגבר המקורי.
3. לשים קומפוננט איכותי קדמי ועוד זוג קומפוזיט אחורי שיחוברו למגבר חדש ועוד סאב של לאנזאר שיש לי היום שיחובר למגבר קטן יותר.

חשוב לציין שמדובר על רכב בעל חלל פנימי מאוד גדול
(8 מקומות) ובנתונים היבשים של היצרן מדובר על מערכת בעלת 10 רמקולים.

אשמח לעזרה בנושא.
תודה ושבת שלום ומבורך.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

SnirZa כתב:שלום לכולם.
הסיפור קצת ארוך אז אני מתנצל מראש אני פשוט כבר עובד עצות.
קניתי שברולט טראוורס 2011 עם מערכת של bose מהחברה- המוח המרכזי כנראה של שברולט מסך אנדרואיד אנמי שכולל בתוכו יחסית הכל.
כשקניתי את הרכב המוכר אמר לי שהמערכת לא עובדת לו כמה ימים והיה זימזום מוזר מהמערכת.
קניתי את הרכב בכל מקרה כי הנתונים שלו היו מצויינים אחרי בדיקה, חוץ מהמערכת.
לאחר הרכישה שמתי לב שכלום לא עבד ברכב לא המערכת (מסך שחור) לא המסכים האחוריים (מסך שחור) לא האיתות ולא החיישני רוורס.
שוחחתי עם חבר והוא אמר לי לנסות להוציא מצבר, לאחר הוצאה המצבר הכל חזר לקדמותו המסכים נדלקו והאיתות והרוורס גם כן, דבר אחד לא חזר וזה הסאונד, לא משנה מה חיברתי למערכת לא הצלחתי לשמוע פלט מהרמקולים.
כאן התחיל הסיבוב הלא נעים שלי, הייתי אצל מתקין מערכות שפירק חצי אותו אבל לא הצליח להבין את הבעיה, נבדק רכיב דינגדונג ונמצא תקין, המערכת נבדקה חיצונית ונמצאה תקינה, הדבר היחידי שלא נדבק הוא המגבר המקורי של המערכת בשל מיקומו הבעייתי.
לאחר מכאן הרכב הוכנס למוסך מרכזי להמשך בדיקה וגם הם לא הצליחו להבין מהייכן הבעיה ושלחו אותי לאדי מערכות, באדי טוענים שהמערכת לא הורכבה אצלהם.
ההתלבטות שנשארה לי היא כזו,
1. האם להמשיך לחפור ברכב בעלות גבוהה ובמידה וזה המגבר להחליפו ולהפעיל את המערכת המקורית של הרכב( אם מישהו מכיר את האיכות הייתי שמח לקבל חוות דעת)
2. למשוך כבילה חדשה מהרמקולים ישירות למגבר חיצוני חדש ובעצם לעקוף את הבעיה שקיימת ברכב, שוב לא יודע מה האיכות של הרמקולים ושל המגבר המקורי.
3. לשים קומפוננט איכותי קדמי ועוד זוג קומפוזיט אחורי שיחוברו למגבר חדש ועוד סאב של לאנזאר שיש לי היום שיחובר למגבר קטן יותר.

חשוב לציין שמדובר על רכב בעל חלל פנימי מאוד גדול
(8 מקומות) ובנתונים היבשים של היצרן מדובר על מערכת בעלת 10 רמקולים.

אשמח לעזרה בנושא.
תודה ושבת שלום ומבורך.
...
·אז אחרי שחצי מהעולם המקצועי פירק את הרכב וראה את הציוד בפעול ולא הצלי לפתור את הבעיה אתה חושב שתקבל את התשובה פורום מאנשים שלא רואו ולא נגעו ברכב שלך?

בעיקרון, רוב המערכות המותקנות ברכב מהמעפל הן ברמה מאוד נמוכה וזולה. אני אישית היתי מחליף את הרמקולים הקדמיים לסט קומפוננט איכותי, אולי אפילו 3 חלקים, מחבר למגבר טוב וסאב עוצמתי. אתה לא ממש צריך רמקולים בדלתות מאחורה.

SnirZa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@BUGY
·
תודה,
מה זה אומר מערכת שלושה חלקים ?
ואם אפשר המלצות לרמקולים.
תודה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

SnirZa כתב:@BUGY
·
תודה,
מה זה אומר מערכת שלושה חלקים ?
ואם אפשר המלצות לרמקולים.
תודה
...
·קומפוננט מורכב לרוב משני אלמנטים, טוויטר ווופר. יש קומפוננטים עם שלושה אלמנטים, טוויטר, מיד ווופר גדול יותר. זה נותן הפרדה טובה יותר, איכות גבוה יותר, יותר באס, בכללי זה פשוט יותר טוב (כמובן עם משווים את סטים ברמות דומות). יש פה גם חשיבות למיקום והאם ניתן בכלל להתקין סט 3 חלקים ברכב או שעדיף 2 חלקים כי בגלל צורת הרכב הוא זה שיתן מענה טוב יותר.
כפי שאתה מבין, זה הכל מאוד מורכב ועוד לא התחלנו לדבר על תקציב, לכן אתה צריך למצוא לך מתקין טוב שמוכר במחירים טובים ולגשת אליו להתקנה, לדבר על זה בפורום מאוד בעייתי.
לא יכול לתת לך דגמים ספציפיים בלי תקציב ובלי לדעת הרבה פרטים אחרים על הרכב .

SnirZa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@BUGY
·
תודה.
הרמקולים לפי הפרומים השונים הם 6 וחצי בדלתות,
יש לי כבר מגבר 2 ערוצים וסאב של לאנזאר.
אני צריך רמקולים טובים שיעשו את העבודה ועבודה של התקנה של כל הרכיבים.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

SnirZa כתב:@BUGY
·
תודה.
הרמקולים לפי הפרומים השונים הם 6 וחצי בדלתות,
יש לי כבר מגבר 2 ערוצים וסאב של לאנזאר.
אני צריך רמקולים טובים שיעשו את העבודה ועבודה של התקנה של כל הרכיבים.
...
·תשובה מאוד כללית. כמובן שאתה רוצה רמקולים טובים והתקנה טובה, מי רוצה התקנה גרוע? :wink:

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”