החלפת רסיבר
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
החלפתי רסיבר מ אונקיו 595 ל פיוניר 2014I אני שומע ברמקולים של BW 603
הרסיבר הרבה יותר חזק ויותר חד ומדויק בסרטים שומעים פיצוץ
הבעיה שמוזיקה (הופעה חיה ב DTS ) ומוזיקה רגילה הצליל נשמע מאוד מתכתי ושטוח ( מת זה ) לעומת האונקיו שהיה לי שמוע מוזיקה פיצוץ ניסתי לכוון את כל האופציות
יש משהו לעשות ??
הרסיבר הרבה יותר חזק ויותר חד ומדויק בסרטים שומעים פיצוץ
הבעיה שמוזיקה (הופעה חיה ב DTS ) ומוזיקה רגילה הצליל נשמע מאוד מתכתי ושטוח ( מת זה ) לעומת האונקיו שהיה לי שמוע מוזיקה פיצוץ ניסתי לכוון את כל האופציות
יש משהו לעשות ??
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

אני שומע מוזיקה בלי סאב ורמקולים ב LARGE
אולי בכל זאת פיספסת משהו בהגדרות? אולי המעבר החדש קצת משפיע?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

יש שיפור קל במיוחד שאני מפעיל את האופצית נה EQ ACCUSTIC (הכיוון האוטו' שלך הרסיבר לרמקולים)אבל.. לפי דעתי שמעתי ב אונקיו 595 הישן שלי יותר טוב פחות מתכתי ושטוח
יוכל להיות האוקניו לוקח בהליכה את הפיוניר למרות הדגם הישן שלי מלפני 4 שנים לעומת
החדש שרק יצא לפני כמה חודשים וזכה בביקורת מעולות ???
יוכל להיות האוקניו לוקח בהליכה את הפיוניר למרות הדגם הישן שלי מלפני 4 שנים לעומת
החדש שרק יצא לפני כמה חודשים וזכה בביקורת מעולות ???
יצא לי....
להקשיבלא פעם אחת למגברי כוח של אונקיו לא רסיברים , ק"ב, וכיוצא באלה...
ובאמת מגברי הסטריאו שלהם מפתיעים מאד באיכות הצליל הבוקע מהם והם יכולים לתת "פייט" רציני לחברות המתומחרות למעלה מהם.
בברכה גיא.
אז אל תהיה מופתע....
ובאמת מגברי הסטריאו שלהם מפתיעים מאד באיכות הצליל הבוקע מהם והם יכולים לתת "פייט" רציני לחברות המתומחרות למעלה מהם.
בברכה גיא.
אז אל תהיה מופתע....
נוסע57 יקר,
ברור שיש הבדלים בין רסיברים/מגברים שונים בגוון הצליל ובפירוט הטונלי. הבדלים כאלו שגם כאלו בעלי אוזן פחות מיומנת
(כמוני לדוגמא
) יכולים לחוש בהם.
ההנחה שרסיבר חדש יותר או יקר יותר או בעל פונקציות רבות יותר ישמע יותר טוב היא מוטעת. המבחן היחיד הוא האוזניים שלך, בעיקר כשמדובר בהשוואה ראש בראש של שני רסיברים.
ודבר אחרון, בקשר לביקורות המצויינות שהרסיבר החדש שלך זכה להן, כתבות אוהדות וביקורות במגזינים הם קצת בעייתיים, היה איזה שרשור בנושא, אתה מוזמן להביט בו.
ברור שיש הבדלים בין רסיברים/מגברים שונים בגוון הצליל ובפירוט הטונלי. הבדלים כאלו שגם כאלו בעלי אוזן פחות מיומנת
(כמוני לדוגמא
ההנחה שרסיבר חדש יותר או יקר יותר או בעל פונקציות רבות יותר ישמע יותר טוב היא מוטעת. המבחן היחיד הוא האוזניים שלך, בעיקר כשמדובר בהשוואה ראש בראש של שני רסיברים.
ודבר אחרון, בקשר לביקורות המצויינות שהרסיבר החדש שלך זכה להן, כתבות אוהדות וביקורות במגזינים הם קצת בעייתיים, היה איזה שרשור בנושא, אתה מוזמן להביט בו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7392
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
ימהה ידועים בקולנוע הביתי מאשר במוסיקה היה לי בהתחלה פיוניר אחר כך ימהה 620 ועכשיו ישלי את ה650 מנסיון שלי האמת אני רק רואה סרטים או הופעות של 5.1 או dts [סקורפיונס] לא שומע דיסקים של מוסיקה בכלל. אבל אני יפתיע אותך שהימהה הישן דגם rxv800 וגם rxv1000 וrxv 1200 הם יענו לך על שאלתך . הם אומנם דגמים ישנים של ימהה אבל לוקחים ברוורס גם דגמים שיש היום חדשים במוסיקה .בייחוד הrxv 1000 מגבר ברמה גבוהה לשני הצדדים.