טוב אז קודם כל נתחיל בזה שאני יודע שאין מוצר כזה במחיר סביר שאיכותו גבוהה בהתאם למה שרב האנשים פה רגילים, אבל אני לא אודיו פיל ורוצה אלחוטי כי נוחות השימוש חשובה לי מאוד אך עם זאת הייתי רוצה את הכי טוב שאפשר למצוא בתחום גם מבחינת האיכות.
יש 2 דגמים שכרגע אני חושב עליהם:
1.Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones שעולות בארץ 600ש"ח
2.Creative SL3100 שאני נוטה יותר לכיוונם בגלל שמצאתי בארץ חנות שמוכרת ב-200 ש"ח (סולן) מה שנראה לי מחשיד קצת לאוזניות שבחו"ל לא יורדות את ה-100 דולר לא? בנוסף לאוזניות של קריאייטיב יש כניסה לכבל רגיל ואז הן הופכות בעצם לאוזניות רגילות, לעומת זאת הלוג'יטק הם בלוטות' 2 והקראייטיב הם 1.2 האם יהיה הבדל משמעותי באיכות/צריכת חשמל/טווח קליטה וכו?
רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון אם הדגמים האלו? האם לדעתכם כדאי לקנות ב200 ש"ח (מאוד מפתה) או שזה יכול להיות חתול בשק? דיברתי כבר עם החנות והם אמרו לי שזה אכן הדגם הזה והכל.
תודה
אוזניות אלחוטיות ניידות למוזיקה (לא אודיופיל תרגעו)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46346
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
פשש זה חידוש! לא שמעתי על IEM אלחוטי עד עכשיו, אבל זה באמת קצת חורג מהתקציב, קשה להשגה וגם אני לא יכול שלא לצחוק שאני מדמיין איך אני אמור להיראות אם שני מלבנים כאלה יוצאים מהאוזניים
וחוץ מזה זה מתאים רק לאיפוד או נגנים עם בלוטות מובנה במכשיר (לא מבין למה הם לא יכולים לספק משדר שמתחבר ליציאת PL כמו הדגמים שאני הבאתי) ולי יש IRIVER H340.
ובקשר לדגמים שדיברתי יש תגובה?
ובקשר לדגמים שדיברתי יש תגובה?