אין קליטת עידן+ ב55B6
אתמול בעת ההתקנה, ניסו לבדוק את הקליטה של הטלויזיה, אבל למתיקינים הייתה אנטנה קטנה, וגם עם מקלט אחר של עידן פלוס ואנטנה לא רואים כלום אז הנחתי שהאשמה באנטנה.
עכשיו חזרתי מהעבודה אחרי שקניתי אנטנה רצינית יותר, ביצעתי סריקה ו.. אותו כלום
חיברתי את האנטנה למקלט החיצוני (יונדאי 1616 HADV) והוא דווקא עובד מעולה וקולט הכל בלי הפרעות בכלל.
האם הטלויזיה תקולה? אולי יש דרך לתקן בלי להחליף?
עכשיו חזרתי מהעבודה אחרי שקניתי אנטנה רצינית יותר, ביצעתי סריקה ו.. אותו כלום
חיברתי את האנטנה למקלט החיצוני (יונדאי 1616 HADV) והוא דווקא עובד מעולה וקולט הכל בלי הפרעות בכלל.
האם הטלויזיה תקולה? אולי יש דרך לתקן בלי להחליף?
אני מחובר דרך אנטנה חיצונית ישירות לטלוזייה ב55B6 קולט עידן פלוס - אין שום בעיה,אני זוכר שהטכנאי שהיה שאצלי בהתחלה הסתבך עם החיבור ולא הצליח לקלוט סיגנל,
נתתי לו מתאם לכבל שיחבר ב RF וזה עובד מעולה. צרפתי תמונה של המתאם.
נתתי לו מתאם לכבל שיחבר ב RF וזה עובד מעולה. צרפתי תמונה של המתאם.
גם אצלי האנטנה מחוברת לכניסת ה RF, ובסריקה האוטומטית זה לא מוצא כלום. אני פוחד שזאת תקלה בממיר הפנימי של הטלויזיה
http://ksp.co.il/?uin=18883 זאת האנטנה שלי.
http://ksp.co.il/?uin=18883 זאת האנטנה שלי.
אין לך בעיה באנטנה אם קבלת סיגנל דרך ממיר חיצוני רגיל של עידן פלוס,
מה גם שהממיר שבתוך הטלוזייה אמור להגביר את האות של הסיגנל של האנטנה,
תבדוק שבמסך ההגדרות של העידן פלוס בטלוזייה נבחר סוג הקלט המתאים לאנטנה ואז תריץ סריקה שוב
מה גם שהממיר שבתוך הטלוזייה אמור להגביר את האות של הסיגנל של האנטנה,
תבדוק שבמסך ההגדרות של העידן פלוס בטלוזייה נבחר סוג הקלט המתאים לאנטנה ואז תריץ סריקה שוב
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בארץ יש שני טווחי תדרים, אולי אתה צריך לבחור בטווח הנכון. 514MHZ ו-538MHZ
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לצערי אין לי את הטלויזיה, כך שאני לא יודע. אני מניח ששאר החברים עם המסך או אפילו מסך LG אחר עם WEBOS3.0 יוכלו לעזור יותר.
עשיתי את הבדיקה, וזה לא קלט אות.
אבל בבדיקה נוספת עם הממיר החיצוני (לפני שעמדתי להתקשר לח.י.), למרות שהוא כן קולט את הערוצים, בלתי אפשרי לצפות בהם וחצי מהזמן גם הוא אומר שאין אות, אז זאת בסוף לא אשמת הטלויזה.
ועכשיו זאת כבר שאלה לפורום של עידן+, אבל אולי מישהו מכם ידע אם יש טעם בלנסות לקנות אנטנה אקטיבית? או שזה לא יעזור
אבל בבדיקה נוספת עם הממיר החיצוני (לפני שעמדתי להתקשר לח.י.), למרות שהוא כן קולט את הערוצים, בלתי אפשרי לצפות בהם וחצי מהזמן גם הוא אומר שאין אות, אז זאת בסוף לא אשמת הטלויזה.
ועכשיו זאת כבר שאלה לפורום של עידן+, אבל אולי מישהו מכם ידע אם יש טעם בלנסות לקנות אנטנה אקטיבית? או שזה לא יעזור
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש מצב שמיקום של האנטנה הוא הבעייתי ובנוסף ההגדרות בטלווזיה לא הושלמו עד הסוף בהצלחהbg1987 כתב:עשיתי את הבדיקה, וזה לא קלט אות.
ועכשיו זאת כבר שאלה לפורום של עידן+, אבל אולי מישהו מכם ידע אם יש טעם בלנסות לקנות אנטנה אקטיבית? או שזה לא יעזור...
·