שלום,
על מקום אחסון פנימי
שמעתי בפורומים אמריקאים שיש אנשים שטוענים שאם קונים גירסה של 16GB אז אחרי התקנה נשאר קצת מקום של אחסון.
גם קראתי שכדאי 32GB בגלל העידכוני של מערכת הפעלה שגודלים במשקל.
חברה שיש להם אחת מדגמים שציינתי בכותרת עם 16GB, האם אתם מרגישים שעשיתם טעות שרכשתם 16GB ולא 32GB?
אני שמעתי שיש מגבלות בהעברת מידע וצריך התקן APPLE חיצוני בשביל זה.
על זיכרון RAM
האם 2GB זה חשוב מאוד או שאפשר 1GB? לכמה שנים 1GB יכול להספיק יד ששימוש יהיה איטי בהתחשב לשיפורים של מערכת הפעלה? אם זה לא קריטי, אני מעדיך לא לעדקן למערכת הפעלה חדשה כל פעם כי אם משהו עובד, מספיק לי.
המטרות שימוש שלי הן:
- לקנות עם ציפיות שישרת לי 3 שנים לפחות
- לגלוש באינטרנט
- לראות YOUTUBE
- לקרוא ספרים ומדריכים
- לראות סרטים אבל לא לשמור קבצים ב-IPAD. אולי אפשר דרך אלחוטית בבית אם אין התקן פלאש של APPLE?
- לרוב להשתמש ב-IPAD בבית
מה כדאי לדעתכם?
תודה רבה
16GB נגד 32GB - שאלות לגבי רכישת iPAD Air או iPAD Mini
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

עוד שאלה: האם לרכוש ב-iDigital או בחנויות אחרות שראיתי ב-ZAP?
כעת נגמר מלאי אצל iDigital
גם שקלתי לרכוש iPAD 2 Air בחו"ל במחירשמבדיקתי אני יחסוך 400-500 ש"ח כולל מע"מ מקומי, שילוח מיסים בארץ.
ראיתי גם דגמים "מוחזרים במצב חדש" בארה"ב במחירים מפתאים אבל הבנתי שיש סיכון שמישהו שקנה, החזיר מכשיר במצב נעול ורק APPLE STORE יכולים לטפל בבעיה. לא יודע מה הכוונה לנעול אבל לדעתי מדובר במכשיר שנעול למפעיל סלולארי ספציםי בארה"ב. אם זה נכון אז אני מאמין שאין לי מע לדאוג, חוץ מאחריות שלא אקבל כי זה לא על שמי?
אם ככה אז אולי כבר לקנות דגם במצב "מחודש על ידי מפעל"? עוד חיסכון וגם בדוק שמכשיר שוחזר למצב התחלתי. אגב גם אין בעיה עם נעילה במידה ובעל שכח לפתוח מכשיר.
כעת נגמר מלאי אצל iDigital
גם שקלתי לרכוש iPAD 2 Air בחו"ל במחירשמבדיקתי אני יחסוך 400-500 ש"ח כולל מע"מ מקומי, שילוח מיסים בארץ.
ראיתי גם דגמים "מוחזרים במצב חדש" בארה"ב במחירים מפתאים אבל הבנתי שיש סיכון שמישהו שקנה, החזיר מכשיר במצב נעול ורק APPLE STORE יכולים לטפל בבעיה. לא יודע מה הכוונה לנעול אבל לדעתי מדובר במכשיר שנעול למפעיל סלולארי ספציםי בארה"ב. אם זה נכון אז אני מאמין שאין לי מע לדאוג, חוץ מאחריות שלא אקבל כי זה לא על שמי?
אם ככה אז אולי כבר לקנות דגם במצב "מחודש על ידי מפעל"? עוד חיסכון וגם בדוק שמכשיר שוחזר למצב התחלתי. אגב גם אין בעיה עם נעילה במידה ובעל שכח לפתוח מכשיר.
1. לקנות בארץ זה גזלה, למה גזלה ? כי אפל הפסיקה לייצר את ה 16 גיגה ומוכרת רק דגמים של 32 גיגה ומעלה, בארץ כרגיל מנסים לעשות קופה.
2. תלוי מה אתה הולך לשים על המכשיר, לפי דעתי מכשירי אייפד מחזיקים המון זמן יחסית ולכן כדאי לקנות דגם מעל הבסיסי, אבל אם מחיר זה בעיה לשימושים שלך נראה שגם דגם הבסיס יספיק.
3. הזכרון לא משנה.
4. בארץ יש 2 יבואנים רשמיים iDigital ו C-Data והם מוכרים את המוצרים גם דרך חנויות אחרות. אם הייתי קונה בארץ, הייתי קונה מחנות שעובדת עם אחד משניהם.
5. לא יודע מה ראית, אבל אם אתה קונה יד שניה מחו"ל הייתי קונה רק דרך אפל.
2. תלוי מה אתה הולך לשים על המכשיר, לפי דעתי מכשירי אייפד מחזיקים המון זמן יחסית ולכן כדאי לקנות דגם מעל הבסיסי, אבל אם מחיר זה בעיה לשימושים שלך נראה שגם דגם הבסיס יספיק.
3. הזכרון לא משנה.
4. בארץ יש 2 יבואנים רשמיים iDigital ו C-Data והם מוכרים את המוצרים גם דרך חנויות אחרות. אם הייתי קונה בארץ, הייתי קונה מחנות שעובדת עם אחד משניהם.
5. לא יודע מה ראית, אבל אם אתה קונה יד שניה מחו"ל הייתי קונה רק דרך אפל.
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

@alonrod
בשביל זה מתנה לאימא והיא לא תצטרך יותר מ-16ג'יגה. ראיתי iPad Air 2 32 ג'יגה במחיר של iPad Air 16 ג'יגה בארץ.
הכי נמוך שראיתי היה $274 ב-BESTBUY וב-TARGET
אמרת שיד שנייה היית קונה רק בחנות של אפל. לא ידעתי שהם מוכרים מוצרי יד שנייה...
ראיתי מכשירים בקופסא פתוחה ומכשירים מחודשים באתר - https://www.blinq.com/
אבל בסוף היה לי מזל לרכוש iPad 2 Mini 32 ג'יגה במחיר של $199 לא כולל מיסים.
בשביל זה מתנה לאימא והיא לא תצטרך יותר מ-16ג'יגה. ראיתי iPad Air 2 32 ג'יגה במחיר של iPad Air 16 ג'יגה בארץ.
הכי נמוך שראיתי היה $274 ב-BESTBUY וב-TARGET
אמרת שיד שנייה היית קונה רק בחנות של אפל. לא ידעתי שהם מוכרים מוצרי יד שנייה...
ראיתי מכשירים בקופסא פתוחה ומכשירים מחודשים באתר - https://www.blinq.com/
אבל בסוף היה לי מזל לרכוש iPad 2 Mini 32 ג'יגה במחיר של $199 לא כולל מיסים.