שלום לכולם
כיום יש לי את ה SAMSUNG C7000 cdusk 46 בגודל 46 אינץ' בחדר(מרחק של 2.5 מטר שבהמשך אולי יגדל במעט). אחלה טלוויזיה אבל עקב רכישת PS4 PRO אני כרגע מחפש טלוויזיה 4K.
הרבה המליצו לי על הB6 של LG בגודל 55 אינץ'.
לפני שאני רוכש רציתי לדעת ולשמוע את המלצותיכם - האם בתקציב כזה יש משהו מומלץ יותר?
יש לציין שהמחיר הזה יישמר לי רק עד מחר ב8 בבוקר (תום ה BLACK FRIDAY, לפחות בפיוצ'ר) אז אשמח לשמוע כמה שיותר מכם כדי לדעת אם הרכישה כדאית.
בנוסף - אני שוקל לקנות מדור בפיוצ'ר , אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות שזו באמת החנות הכדאית
תודה
מחפש טלוויזיה 4K עד 10K אשמח להמלצות
אם הגודל של 55 אינצ' מספיק עבורך, אז בתקציב הזה לא תמצא משהו טוב יותר מה-B6. קניתי כזו ברביעי שעבר ואני מאושר עד הגג מהמסך החדש (אפילו פרסמתי פוסט ביקורת פה בפורום).
אם אתה צריך (להבדיל מ"רוצה") מסך גדול יותר, הרי שהתקציב הזה יש הייסנס 70", או אולי סמסונג ku7000 "65.
לגבי פיוצ'ר ודור בפרט, אני ממליץ בחום. זו לא הרכישה הראשונה שלי מהם, והם באמת כתובת לשירות גם לאחר רכישה, להבדיל מרכישה ברשת.
אם אתה צריך (להבדיל מ"רוצה") מסך גדול יותר, הרי שהתקציב הזה יש הייסנס 70", או אולי סמסונג ku7000 "65.
לגבי פיוצ'ר ודור בפרט, אני ממליץ בחום. זו לא הרכישה הראשונה שלי מהם, והם באמת כתובת לשירות גם לאחר רכישה, להבדיל מרכישה ברשת.
·קודם כל תודה רבה על התגובה ועל ההמלצה. 55 אינץ' לגמרי מספיק לי , גם 46 שיש לי מספיק לי פשוט אין את ה B6 בפחות מ55 אינץ'.wegabi כתב:אם הגודל של 55 אינצ' מספיק עבורך, אז בתקציב הזה לא תמצא משהו טוב יותר מה-B6. קניתי כזו ברביעי שעבר ואני מאושר עד הגג מהמסך החדש (אפילו פרסמתי פוסט ביקורת פה בפורום).
לגבי פיוצ'ר ודור בפרט, אני ממליץ בחום. זו לא הרכישה הראשונה שלי מהם, והם באמת כתובת לשירות גם לאחר רכישה, להבדיל מרכישה ברשת....