24 שעות עם Iclebo omega
אתמול קיבלתי את האומגה אחרי כמעט חצי שנה של המתנה:)
אני אשווה אותו לדגם הקודם(arte)..
פונקציות: הם כמעט זהים גם התפריט מאוד דומה, שעון במרכז הצג ובפינות מצב סוללה, מצב עבודה: רנדומלי, ממופה או שניהם(בחדש נוספה אופציה למפות את הבית לכיוון אחד ואז בניצב)
מראה: שונים לחלוטין עיניין של טעם, אני אוהב את שניהם..
אייכות: החדש מרגיש קצת יותר פלסטיקי ופשוט לעומת הקודם.
רעש: לדעתי החדש מרעיש פי שלוש יותר, אני לא מצליח לשמוע את הילדים כשהוא עובד, את הישן היינו מפעילים גם בלילה.
רמת ניקיון: אני לא סגור על זה ב-100% אבל אין הרבה הבדל, אפילו נראה שהמיכל של החדש פחות מלא(יש לי את החדש רק 24 שעות אז זה לא הכי מדוייק, אבל אם יש הבדל אז הוא לא גדול)
תחזוקה( החלק שהכי איכזב): המברשות צד צברו אחריי חצי שעה כמות שערות שהדגם הישן לא צבר במשך חצי שנה(אמיתי)
כל השאר יותר טוב, המברשת הראשית עשויה מסיליקון והמיכל איסוף נשלף מלמעלה בקלות.
בשורה התחתונה עם כל זה אני לא בטוח שיש לו מתחרים(חוץ מאחיו הגדול;))
הוא ממפה את הבית מצויין, עובד בזריזות, חוזר לעמדה בקלות, נראה טוב, עוצמתי, אחריות לשלוש שנים וכמעט 1000 שקל פחות מהמתחרה שלו (980)..
אני אעדכן אם יהיה עוד משהו מעניין;)
אני אשווה אותו לדגם הקודם(arte)..
פונקציות: הם כמעט זהים גם התפריט מאוד דומה, שעון במרכז הצג ובפינות מצב סוללה, מצב עבודה: רנדומלי, ממופה או שניהם(בחדש נוספה אופציה למפות את הבית לכיוון אחד ואז בניצב)
מראה: שונים לחלוטין עיניין של טעם, אני אוהב את שניהם..
אייכות: החדש מרגיש קצת יותר פלסטיקי ופשוט לעומת הקודם.
רעש: לדעתי החדש מרעיש פי שלוש יותר, אני לא מצליח לשמוע את הילדים כשהוא עובד, את הישן היינו מפעילים גם בלילה.
רמת ניקיון: אני לא סגור על זה ב-100% אבל אין הרבה הבדל, אפילו נראה שהמיכל של החדש פחות מלא(יש לי את החדש רק 24 שעות אז זה לא הכי מדוייק, אבל אם יש הבדל אז הוא לא גדול)
תחזוקה( החלק שהכי איכזב): המברשות צד צברו אחריי חצי שעה כמות שערות שהדגם הישן לא צבר במשך חצי שנה(אמיתי)
כל השאר יותר טוב, המברשת הראשית עשויה מסיליקון והמיכל איסוף נשלף מלמעלה בקלות.
בשורה התחתונה עם כל זה אני לא בטוח שיש לו מתחרים(חוץ מאחיו הגדול;))
הוא ממפה את הבית מצויין, עובד בזריזות, חוזר לעמדה בקלות, נראה טוב, עוצמתי, אחריות לשלוש שנים וכמעט 1000 שקל פחות מהמתחרה שלו (980)..
אני אעדכן אם יהיה עוד משהו מעניין;)
השאלה איפה היו השערות האלה קודם:
אם הן הסתבבו בבית אז עדיף על המברשות צד.
אם על הצירים של הראשית (מה שבדר"כ קורה אצלי) אז יותר קל לנקות את מברשות הצד.
אם בתא האיסוף אז זה פחות מוצלח אבל למיטב הבנתי אף רובוט לא אוסף שערות ארוכות (לא בודדות מדי פעם) בתא האיסוף.
אם הן הסתבבו בבית אז עדיף על המברשות צד.
אם על הצירים של הראשית (מה שבדר"כ קורה אצלי) אז יותר קל לנקות את מברשות הצד.
אם בתא האיסוף אז זה פחות מוצלח אבל למיטב הבנתי אף רובוט לא אוסף שערות ארוכות (לא בודדות מדי פעם) בתא האיסוף.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אני חייב לשאול מה קורה אם אין אור בחדר.
לפעמים אני שוכח להרים את התריסים...
לפעמים אני שוכח להרים את התריסים...
- RoiZentner
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
@9xcalibur9
רובוט עם עדשה חייב תאורה. אין לו חיישן אינפרה אדום לראיית לילה.
ככל שהתאורה חלשה יותר, הרובוט ייראה מבולבל יותר.
גם אם התאורה אינה אחידה (פס של אור שמש שחודר מבעד לחלון ומאיר רק חלק אחד על הרצפה) הרובוט יתקשה לעבוד כמו שצריך.
כל זה צריך להיפתר בעוד כמה שנים כשהבתים שלנו יהיו חכמים וידעו להדליק את כל האורות כשהרובוט יוצא מתחנת הטעינה שלו ולכבות את האורות כשהוא חוזר לשם
רובוט עם עדשה חייב תאורה. אין לו חיישן אינפרה אדום לראיית לילה.
ככל שהתאורה חלשה יותר, הרובוט ייראה מבולבל יותר.
גם אם התאורה אינה אחידה (פס של אור שמש שחודר מבעד לחלון ומאיר רק חלק אחד על הרצפה) הרובוט יתקשה לעבוד כמו שצריך.
כל זה צריך להיפתר בעוד כמה שנים כשהבתים שלנו יהיו חכמים וידעו להדליק את כל האורות כשהרובוט יוצא מתחנת הטעינה שלו ולכבות את האורות כשהוא חוזר לשם