מבקש המלצה לאוזניות ל-i-audio M3L לשעת לילה
שלום לכולם. כטירון מושלם בתחום האוזניות נכנסתי ועיינתי בפורום וממש אני נהנה. אולם על מנת למקד את מה שאני רוצה אני פונה אליכם בשאלה הבאה: אני מחפש אוזניות לנגן שלי לשמיעה במיטה בלילה בלא להפריע לאשתי. שומע את כל סוגי המוסיקה (הכנסתי עד כה את כל המוסיקה שלי לנגן - למעלה מ-300 cd.
תקציב - בסביבות 2000 ש"ח.
האם אני צריך אוזניות סגורות עם התנגדות נמוכה? אילו דגמים? או התנגדות גבוהה ומגבר - מה שמוריד את התקציב לאוזניות עצמן. מהן אוזניות חצי פתוחות? האם ה-880 כאלו? היכן לקנות? האם אצל א. יפה בירושלים או שיש גם במרכז או בחיפה - אני חיפאי.
אודה ואשמח לשמוע את המלצותיכם ותודה מראש.
תקציב - בסביבות 2000 ש"ח.
האם אני צריך אוזניות סגורות עם התנגדות נמוכה? אילו דגמים? או התנגדות גבוהה ומגבר - מה שמוריד את התקציב לאוזניות עצמן. מהן אוזניות חצי פתוחות? האם ה-880 כאלו? היכן לקנות? האם אצל א. יפה בירושלים או שיש גם במרכז או בחיפה - אני חיפאי.
אודה ואשמח לשמוע את המלצותיכם ותודה מראש.
האופציה הכי טובה לדעתי תהיה אוזניות תוך-אוזניות , גם הכי מבודדות, גם יעבדו טוב עם נגן נייד וגם עם חלקם אפשר אפילו לישון 
בארץ המבחר די מצומצם ויקר אבל מבין מה שיש נמליץ על האוזניות של Shure E4C או E500 שזה הדגם הכי טוב שלהם אבל יקר יותר מ2000. בחו"ל יש גם את Westone UM2 שיושבות טוב באוזן למרות שאני לא הייתי יושן על אוזניות יקרות גם אם אפשר D:
בארץ המבחר די מצומצם ויקר אבל מבין מה שיש נמליץ על האוזניות של Shure E4C או E500 שזה הדגם הכי טוב שלהם אבל יקר יותר מ2000. בחו"ל יש גם את Westone UM2 שיושבות טוב באוזן למרות שאני לא הייתי יושן על אוזניות יקרות גם אם אפשר D:
הMX500 הם אוזניות כפתור אני דיברתי על אוזניות שנכנסות לתוך האוזן ממש, האיכות יותר טובה והם מבודדות לחלוטין כמעט.
באוזניות גדולות יש פחות מבחר(כמעט ואין למען המעט) רק שתי המלצות , Beyerdynamic DT770 וDT880 בגרסאות של ה32אוהם כדי שלא תצטרך מגבר. ה770 הם סגורות וה880 הם חצי סגורות תצטרך לבדוק איזו מהם מבודדות מספיק בשבילך. האוזניות הגדולות הטובות בד"כ לא מבודדות(פתוחות) בגלל זה יש את הIEM.
באוזניות גדולות יש פחות מבחר(כמעט ואין למען המעט) רק שתי המלצות , Beyerdynamic DT770 וDT880 בגרסאות של ה32אוהם כדי שלא תצטרך מגבר. ה770 הם סגורות וה880 הם חצי סגורות תצטרך לבדוק איזו מהם מבודדות מספיק בשבילך. האוזניות הגדולות הטובות בד"כ לא מבודדות(פתוחות) בגלל זה יש את הIEM.
תודה על ההמלצה. כתבת שהאוזניות הגדולות הטובות בד"כ הן הפתוחות - מה ההבדלים (מבחינה אקוסטית) והאם באמת הסגורות יותר נחותות? מה זה בדיוק חצי סגור/פתוח? מהי כמות הרעש ה"דולפת" ממנה בהשוואה לפתוחות? לסגורות?
עוד המלצות? מישהו? בנוסף לחיבור לנגן שלי (בעיקר במיטה) שהוא הדגם הקודם ל- x5l אני ארצה לחבר לפעמים את האוזניות שארכוש לרסיבר שיש לי בסלון (פיוניר ax4) - האם מספיק לחבר אוזניות של 32 אום ליציאת האוזניות ברסיבר?
תודה מראש
עוד המלצות? מישהו? בנוסף לחיבור לנגן שלי (בעיקר במיטה) שהוא הדגם הקודם ל- x5l אני ארצה לחבר לפעמים את האוזניות שארכוש לרסיבר שיש לי בסלון (פיוניר ax4) - האם מספיק לחבר אוזניות של 32 אום ליציאת האוזניות ברסיבר?
תודה מראש
אוזניות פתוחות הם הסטנדרט , יש soundstage יותר טוב בד"כ ,פיזור יותר טוב של הכלים וכו'. ככה שהרוב המוחלט של האוזניות ברמות הגבוהות הם פתוחות , עם פתוחות אתה לא תוכל לישון במיטה עם עוד מישהו בלי שהוא ישמע , עם חצי סגורות אתה "אולי" תוכל עם הווליום לא יהיה גבוה מדי , ואוזניות סגורות אמורות שלא ידלוף מהם קול בכלל. בכל הדוגמאות האלו כאשר קול לא דולף החוצה זה גם אומר שקול לא יכנס פנימה. לעומת זאת IEM אוזניות תוך-אוזניות(לא מה שיש לך) הם אוזניות שיועדו למוזיקאים למשל שאוטמות לחלוטין כמעט(זה אומר הכול חוץ מאולי בום על-קולי בשימוש יום-יומי) כל דליפת קול פנימה או החוצה . ואלו לעומת זאת מגיעות לרמות פירוט גבוהות מאוד בדגמים היקרים כנראה יותר ממה שתשיג מאוזניות גדולות סגורות(שכמו שראית יש פחות או יותר דגם אחד לבחור) .
http://www.headphone.com/guide/by-headp ... ling-type/
http://www.headphone.com/guide/by-headp ... ling-type/
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
לא כל הך הבנתי את השאלהhalm כתב: בנוסף לחיבור לנגן שלי (בעיקר במיטה) שהוא הדגם הקודם ל- x5l אני ארצה לחבר לפעמים את האוזניות שארכוש לרסיבר שיש לי בסלון (פיוניר ax4) - האם מספיק לחבר אוזניות של 32 אום ליציאת האוזניות ברסיבר?
תודה מראש...
אבל בעיקרון לא צריכה להיות בעיה בכלל עם 32 אוהם.
אני לא יודע איך אתה הולך לשכב עם אזניות יחסית גדולות במיטה
ניסיתי איזו תקופה, אבל גיליתי מהר מאוד שההאזנה מתאפשרת רק בשכיבה על גב והראש מאונך למזרון
. כל סטייה מזה תגרום ללחץ על האזנייה ואזניים.
לכן לדעתי האופציה שלך היא באמת IEM ולא יותר גדול.
לכן לדעתי האופציה שלך היא באמת IEM ולא יותר גדול.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
1.אתה טועה- לי יש את ה880 ודבר ראשון , אין מצב שאשתך שוכבת לצדך ולא שומעת כלום .היא תשמע את זה טוב טוב
2.גם לי (עד לא מזמן)היתה דעה שIEM לא יכולות להוציא צליל ברמה כמו של אוזניות פתוחות ולא נוחות כי הן בתוך האוזן ,עד ששמעתי את הSHURE 4C ודעתי השתנתה מקצה לקצה , לפחות תבדוק כי חבל שאתה סתם שולל.
העצה שלי אליך בתור "מתחיל" היא שאל תסתכל לפי איך מוצר נראה .תבחן אך ורק בהאזנה. או במילים אחרות
אל תסתכל בקנקן אלא תקשיב לתהודה שלו
2.גם לי (עד לא מזמן)היתה דעה שIEM לא יכולות להוציא צליל ברמה כמו של אוזניות פתוחות ולא נוחות כי הן בתוך האוזן ,עד ששמעתי את הSHURE 4C ודעתי השתנתה מקצה לקצה , לפחות תבדוק כי חבל שאתה סתם שולל.
העצה שלי אליך בתור "מתחיל" היא שאל תסתכל לפי איך מוצר נראה .תבחן אך ורק בהאזנה. או במילים אחרות
אל תסתכל בקנקן אלא תקשיב לתהודה שלו
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
מסכים עם הטענה, אולי אפילו הילדיםאוריאל כתב:1.אתה טועה- לי יש את ה880 ודבר ראשון , אין מצב שאשתך שוכבת לצדך ולא שומעת כלום .היא תשמע את זה טוב טוב...
ה DT 770 הן אוזניות נהדרות גם למתחילים וגם לאנשים שקצת יותר זמן בתחום, אבל בונא נודה בזה, אתה לא תצליח להרדם איתן, לא כשהן עליך.