לאחר שמימשתי את החלום האודיופילי שבי,החלטתי לבנות את החלום הוידאופילי שבי !
עוד הערה ששכחתי להתייחס אליה זה גובה המסך,על פי הסטנדרטים המקובלים המסך קצת גבוה יותר מהמקובל או מהגובה האידיאלי. קודם כל וזה הכי חשוב,גם לאשתי וגם לי זה בכלל לא מרגיש גבוה ( מרגיש אני מתכוון שאחרי זמן צפייה יש עייפות של העיניים) וגם כל מי שראה אתנו סרטים לא התלונן על גובה המסך .
זהו, עכשיו אפשר לומר שלכל המגיבים עניתי ושלא שכחתי אף נשמה טובה אחת ללא התיחסות.
זהו, עכשיו אפשר לומר שלכל המגיבים עניתי ושלא שכחתי אף נשמה טובה אחת ללא התיחסות.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
מפחד לשאול ,אבל כמה עולה מסך כזה ?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
@pearljam50000
·אל תפחד מהפחד, תסתכל לו ישר בעיניים ותגיד לו, לא מפחד ממך, למה מי אתה?
חחחח
·אל תפחד מהפחד, תסתכל לו ישר בעיניים ותגיד לו, לא מפחד ממך, למה מי אתה?
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אם ככה זה נראה בתמונות. אפשר רק לדמיין איך זה נראה ונשמע במציאות. אני גם מניח שיש אילוצים כאשר משדרגים ולא בונים מאפס כמו למשל נקודת מינימום למסך בגלל ההכנה לסאב ואז נאלצים לגדול כלפי מעלה מה שבהחלט לא כזה נורא כמו שמעיד פותח השרשור.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
@shlomore
שבת שלום
אני מעוניין לקנות מסך, כרגע לא נעול רק על oled על הפרק נמצאת גם led.
שאתה צופה בsd אתה מרוצה מהתמונה המתקבלת? בהשוואה לled?
שבת שלום
אני מעוניין לקנות מסך, כרגע לא נעול רק על oled על הפרק נמצאת גם led.
שאתה צופה בsd אתה מרוצה מהתמונה המתקבלת? בהשוואה לled?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17918
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
כמי שרכש את האנטם 720 (לא מצאתי הצדקה ל 1120 כי אצלי הוא משמש כפרוססור בלבד ומחובר לפאורים) והתקין תצורה של 7.2.4 אני מבין את ההנאה מהסאונד שאתה מתאר. האנטם הללו מעולים .
הבעיה כרגע שהם האחרונים שלא שחררו עדין את ה dts-x שהבטיחו ואני מקווה שלא נפלנו בפח עם העסק הזה.
לגבי ה ARC ובכן אחלה מערכת כיול אבל עדין לא ברמה של הדיראק. בנוסף המערכת לא מגדירה מרחקי רמקולים זה נתון שאתה צריך להכניס לבד בהסתמך על מדידה פיזית
תתחדש ותהנה
הבעיה כרגע שהם האחרונים שלא שחררו עדין את ה dts-x שהבטיחו ואני מקווה שלא נפלנו בפח עם העסק הזה.
לגבי ה ARC ובכן אחלה מערכת כיול אבל עדין לא ברמה של הדיראק. בנוסף המערכת לא מגדירה מרחקי רמקולים זה נתון שאתה צריך להכניס לבד בהסתמך על מדידה פיזית
תתחדש ותהנה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17918
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
·dondi כתב:יש מצב שאתה מצלם את ההתקנה של הרמקולים בתקרה?
מעניין אותי איפה ממוקמים ביחס לישיבה...
הרמקולים בתקרה (בהנחה שאתה מדבר על 4 ) אמורים להיות ממוקמים ככה שאתה יושב באמצע בין הזוג הקידמי לאחורי . בנוסף הם צריכים להיות ממוקמים באותו קו של הרמקולים הקידמיים.
אלו ההנחיות של דולבי.
לאיטלקי ששאל, אני לעולם לא רואה ולא מנסה לראות חומר לצפייה שהוא פחות מ-HD כך שקשה לי מאד לענות על שאלתך. לדעתי מי שמשקיע במסך על
שכזה לא אמור להשתמש בו כדי לראות חומר מיושן כגון SD . לגבי הפורמטים החדישים שהמסך בנוי בשביל,הוא מוציא תמונה פנומנלית בכל קנה מידה.
מקווה שעזרתי לך .
שכזה לא אמור להשתמש בו כדי לראות חומר מיושן כגון SD . לגבי הפורמטים החדישים שהמסך בנוי בשביל,הוא מוציא תמונה פנומנלית בכל קנה מידה.
מקווה שעזרתי לך .
·shlomore כתב: אז נתחיל בזה שעברתי מהמסך של סמסונג H9000 למסך המדהים של LG הדגם שנקרא E6 בגודל של 65 אינצים.
מנסיוני עם הרבה מסכי פרימיום שראיתי במשך השנים מאז יצאה הפלזמה לעולם,אני בטוח לפחות למראה עיניי שהמסך הנוכחי הוא ללא ספק הטוב מכל מה שראיתי אי פעם.....
תתחדש !
נראה שלפי מה שכתבת (במיוחד שכבר הייתה לך את סדרה 9000 של סמסונג)
שהמסך E6 כנראה נמצא בפסגה בנקודת זמן הזו
גם לפי הביקורת המחמיאה באתר RTINGS :
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/e6
השחור מושלם , וגם Local dimming
למרות שבגוונים של אפור נראה שיש עדיין מקום לשיפור