רכב עם תמיכה ב-carplay
שלום,
אני מעוניין לקנות רכב בקרוב, כנראה את הפריוס 2017, אבל לפי המפרט יש לרכב מערכת שנקראת toyota touch 2 בלי תמיכה ב-carplay. הטלפון שלי הוא אייפון 6. לפי מה שהבנתי mirroring היא אופציה די גרועה.
מה האפשרויות שלי לגבי הפריוס? האם יש רכב אחר עם תמיכה מובנית ב-carplay?
אני מעוניין לקנות רכב בקרוב, כנראה את הפריוס 2017, אבל לפי המפרט יש לרכב מערכת שנקראת toyota touch 2 בלי תמיכה ב-carplay. הטלפון שלי הוא אייפון 6. לפי מה שהבנתי mirroring היא אופציה די גרועה.
מה האפשרויות שלי לגבי הפריוס? האם יש רכב אחר עם תמיכה מובנית ב-carplay?
נראה שהפריוס 2017 בחו"ל מגיעה עם מסך מגע מלא בגודל 11", אתה רציני שבארץ הוציאו את זה ושמו את ה TT2 ?
אני בספק שתמצא רכב משפחתי+ שנמכר בארץ עם CARPLAY כיום, תוכל כמבן להחליף את המערכת מולטמדיה עם משהו אחר, אבל זה יקר דפוק ולא שווה במכוניות חדשות.
אני בספק שתמצא רכב משפחתי+ שנמכר בארץ עם CARPLAY כיום, תוכל כמבן להחליף את המערכת מולטמדיה עם משהו אחר, אבל זה יקר דפוק ולא שווה במכוניות חדשות.
אתה מדבר על הפריוס פריים (עוד לא ברור אם היא תגיע לארץ), אבל בדרך כלל מסרסים את המכוניות כשהן מגיעות לכאן...alonrod כתב:נראה שהפריוס 2017 בחו"ל מגיעה עם מסך מגע מלא בגודל 11", אתה רציני שבארץ הוציאו את זה ושמו את ה TT2 ?
אני בספק שתמצא רכב משפחתי+ שנמכר בארץ עם CARPLAY כיום, תוכל כמבן להחליף את המערכת מולטמדיה עם משהו אחר, אבל זה יקר דפוק ולא שווה במכוניות חדשות....
אז כדי להשתמש בווייז במסך של אני צריך לקנות רכב שונה או להחליף למערכת של פיוניר/אלפיין?
1. זה מכוערalonrod כתב:יש בעיה לשים מעמד לפלאפון ולחבר את האודיו ב BT ?...
2. הרעיון הוא לראות את הוייז במסך הכי גדול והכי נוח ברכב, וזה לא המסך של הטלפון
אבל נראה לי שאין ברירה.. כרגע אם אני מעוניין בתמיכה של carplay אני צריך ממש להתפשר על הרכב...