ריקון פולי קפה מליטה סולו
שלום חברים
שאלה לי אליכם הביאו לי משהו כמו 100 גרם פולי קפה הכנסתי אותם למליטה סולו שלי והטעם נוראי
במקום לבזבז זמן וחוש טעם וכמובן את הברזיל של גלעד
יש אפשרות להוציא את פולי הקפה שקיימים כרגע במכונה?
דבר נוסף
האם במעבר מסוג אחד לשני יש צורך לעשות משהו מלבד ניקוי יחידת הטחינה?
תודה רבה בילוי נעים וים קפאין
שאלה לי אליכם הביאו לי משהו כמו 100 גרם פולי קפה הכנסתי אותם למליטה סולו שלי והטעם נוראי
במקום לבזבז זמן וחוש טעם וכמובן את הברזיל של גלעד
יש אפשרות להוציא את פולי הקפה שקיימים כרגע במכונה?
דבר נוסף
האם במעבר מסוג אחד לשני יש צורך לעשות משהו מלבד ניקוי יחידת הטחינה?
תודה רבה בילוי נעים וים קפאין
לטעמי, יש צורך לכוון את המטחנה דרגה אחת או שתיים יותר דק מההגדרה הכי דקה של היצרן.
לכן לא כדאי לשפוט את פולי הקפה שלך ,כל כך מהר.
כדי להוציא את פולי הקפה, הדרך היחידה שלך היא ממש להוציא אותם ידנית, או פשוט להכין מספר מנות קפה עד שהקפה נגמר. אין דרך אחרת שאני מכיר.
אין צורך לבצע ניקוי במעבר בין סוגי קפה שונים. אלא ניקוי שבועי תקופתי של ראש החליטה וכל החלל הריק שסובב אותה, וניקוי דו-חודשי (אפשר גם לעתים רחוקות יותר- תלוי בתדירות השימוש במכונה) של אבנית (שקית אבקה אחת מהולה בחצי ליטר מים) וניקוי יחידת החליטה (טבליה אחת בראש החליטה).
לכן לא כדאי לשפוט את פולי הקפה שלך ,כל כך מהר.
כדי להוציא את פולי הקפה, הדרך היחידה שלך היא ממש להוציא אותם ידנית, או פשוט להכין מספר מנות קפה עד שהקפה נגמר. אין דרך אחרת שאני מכיר.
אין צורך לבצע ניקוי במעבר בין סוגי קפה שונים. אלא ניקוי שבועי תקופתי של ראש החליטה וכל החלל הריק שסובב אותה, וניקוי דו-חודשי (אפשר גם לעתים רחוקות יותר- תלוי בתדירות השימוש במכונה) של אבנית (שקית אבקה אחת מהולה בחצי ליטר מים) וניקוי יחידת החליטה (טבליה אחת בראש החליטה).
@Engineer
·
תודה רבה על התגובה,
ראשית אציין גמרתי כמעט את החצי קילו הראשון הברזילאי של גלעד. והוא היה לי מצויין
סיקרן אותי לטעום טעם נוסף והוא באמת אכזבה, אפילו ריח לא מגרה.
כנראה שאעשה את מה שאמרת, ארוקן את מה שיש ואעשה כמה כוסות בכדי לרוקן הכל.
דבר נוסף, רכשתי פילטרים למיכל המים, האם עדיין יש צורך בניקוי אבנתי כל חודשיים כמו שציינת או שכאן ניתן להגדיל את הטווח טיפה?
תודה רבה
·
תודה רבה על התגובה,
ראשית אציין גמרתי כמעט את החצי קילו הראשון הברזילאי של גלעד. והוא היה לי מצויין
סיקרן אותי לטעום טעם נוסף והוא באמת אכזבה, אפילו ריח לא מגרה.
כנראה שאעשה את מה שאמרת, ארוקן את מה שיש ואעשה כמה כוסות בכדי לרוקן הכל.
דבר נוסף, רכשתי פילטרים למיכל המים, האם עדיין יש צורך בניקוי אבנתי כל חודשיים כמו שציינת או שכאן ניתן להגדיל את הטווח טיפה?
תודה רבה
אני אישית מחמיר אז אני מנקה כל חודשיים,
אתה יכול לנקות לעתים יותר רחוקות (בדוק את איכות המים מפעם לפעם עם "סטיקים" לבדיקת קשיות מים), אם לאחר בדיקה של המים תגלה שרמת האבנית גבוהה מהרגיל , תבצע פעולת ניקוי אבנית עם שקית הניקוי הייעודית.
אגב את פילטר המים הצלחתי לסחוב 9 חודשים, עד שהוא הראה סימני זיקנה.
אתה יכול לנקות לעתים יותר רחוקות (בדוק את איכות המים מפעם לפעם עם "סטיקים" לבדיקת קשיות מים), אם לאחר בדיקה של המים תגלה שרמת האבנית גבוהה מהרגיל , תבצע פעולת ניקוי אבנית עם שקית הניקוי הייעודית.
אגב את פילטר המים הצלחתי לסחוב 9 חודשים, עד שהוא הראה סימני זיקנה.
·התעוררתי על הבוקרNEGRO כתב:שנון על הבוקר...
עשיתי ניקוי למכונה מכל שאריות הקפה הלא טעים שהיה לי שם
הכנסתי את האיטלקים שלך
הפעלתי פעמיים על רייק בכדי שהטעם של הקפה הלא טעים יעבור
אני רוצה להגיד לך שהארומה מטורפת והריח העיר את אשתי מהמיטה.
עבודת קודש אתה עושה תאמין לי:)
·כן בידיוק עליהEngineer כתב:איטלקים? אתה מדבר על תערובת LITTLE ITALY ?
לא יצא לי לטעום. איך היא, באמת?...
האמת שהריח שלה לדעתי יותר טוב מהברזיל
מבחינת הפוך/קפוצינו יש לה טעם מצויין ואהבתי יותר מהברזיל.
אבל שוב על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
עדיין ההזמנה הקרובה שלי תהייה חצי ברזיל חצי ליטל איטלי וחצי של משהו נוסף שאני עדיין לא יודע.
טוב אז בינתיים שתיתי קילו ברזיל חצי קילו אתיופי וכוס אחת מאיטליה , נדמה שכל סוג שאני מנסה יותר מוצלח מהקודם מה שגורם לי לחשוש מאוד ממה שרשמת באתר שלך (גלעד) שסוג הקפה איטליה הקטנה הוא מהדורה מוגבלת .
מבחינת ההתאמה שלו למכונה אוטומטית ולקפה הפוך הוא פשוט מושלם , כמובן שנהניתי מאוד מהברזילאי ואפילו עוד יותר מהאתיופי אבל האיטלקי לוקח את כולם לטעמי .
מה הסיכוי שהוא ייהפך להיות קבוע בחנות ?
מבחינת ההתאמה שלו למכונה אוטומטית ולקפה הפוך הוא פשוט מושלם , כמובן שנהניתי מאוד מהברזילאי ואפילו עוד יותר מהאתיופי אבל האיטלקי לוקח את כולם לטעמי .
מה הסיכוי שהוא ייהפך להיות קבוע בחנות ?