זקוקה להמלצה עבור קפסולות איכותיות תואמות נספרסו
היי,
אשמח לקבל המלצה עבור קפסולות איכותיות תואמות נספרסו - שאינן נתקעות במכונת נספרסו.
האם הקפסולות של "קפה ג'ו" טובות? האם יש להם קפסולות ספציפיות שניסיתם והן לטעמכם?
בנספרסו, לרוב אני אוהבת קפסולות בעלות דרגת חוזק גבוהה.
תודה רבה.
אשמח לקבל המלצה עבור קפסולות איכותיות תואמות נספרסו - שאינן נתקעות במכונת נספרסו.
האם הקפסולות של "קפה ג'ו" טובות? האם יש להם קפסולות ספציפיות שניסיתם והן לטעמכם?
בנספרסו, לרוב אני אוהבת קפסולות בעלות דרגת חוזק גבוהה.
תודה רבה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ממה שראיתי הקפסולות של ג'ו נתקעות הכי פחות. זה לא פורמט שלהם ויש עוד כמה חברות עם אותה קפסולה. יש להם טבלה של חוזקים - לא זוכר מה היה חזק - אני חושב שהאפור
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
הקפסולות הקובניות של קפה ג׳ו
ג׳ו יצאו עם הקפסולות האלה לא מזמן ואני ממש אוהב אותם. חזקות בדיוק במידה הנכונה לטעמי. בדיוק היום קיבלתי עוד משלוחה...
לגבי תקיעה של קפסולות ג׳ו, אני כבר המון זמן עם הקפסולות שלהם על איניסיה ופיקסי במשרד ומאסטריה בבית ועוד לא נתקעה לי אף קפסולה באף מכונה. לא חושב שהקפסולות של ג׳ו נתקעות
לגבי תקיעה של קפסולות ג׳ו, אני כבר המון זמן עם הקפסולות שלהם על איניסיה ופיקסי במשרד ומאסטריה בבית ועוד לא נתקעה לי אף קפסולה באף מכונה. לא חושב שהקפסולות של ג׳ו נתקעות
אני מאוד מודה לכם!
קניתי היום קפסולות של "קפה ג'ו" - קניתי גם את קפסולת "קובה".
בינתיים טעמנו את קפסולת "ג'ו", תערובת הבית שלהם.
עשיתי את אותה הכמות שאני מכינה עם קפסולת נספרסו: חלב מוקצף ומנה של אספרסו כפול (בלטיסימה יש כפתורים עם כמות מתוכנתת מראש).
התוצאה.. קפה בטעם מים.
אולי זאת הקפסולה הספציפית הזו שאינה איכותית, אולי אם אשים מנה של אספרסו קצר זה יצא יותר טוב...
בכל אופן, אני מכינה את אותה הכמות עם קפסולה של נספרסו ואין מה להשוות.
אני אטעם את הקפסולות האחרות ואחזור לעדכן.. מקווה שהן יהיו יותר טובות (או לפחות לא כל כך גרועות..).
דרך אגב, אשמח לדעת אם יש לכם איזושהי הנחה על הקפסולות כחברי מועדון או דרך האפליקציה?
או שאתם קונים במבצע מסויים?
תודה.
קניתי היום קפסולות של "קפה ג'ו" - קניתי גם את קפסולת "קובה".
בינתיים טעמנו את קפסולת "ג'ו", תערובת הבית שלהם.
עשיתי את אותה הכמות שאני מכינה עם קפסולת נספרסו: חלב מוקצף ומנה של אספרסו כפול (בלטיסימה יש כפתורים עם כמות מתוכנתת מראש).
התוצאה.. קפה בטעם מים.
אולי זאת הקפסולה הספציפית הזו שאינה איכותית, אולי אם אשים מנה של אספרסו קצר זה יצא יותר טוב...
בכל אופן, אני מכינה את אותה הכמות עם קפסולה של נספרסו ואין מה להשוות.
אני אטעם את הקפסולות האחרות ואחזור לעדכן.. מקווה שהן יהיו יותר טובות (או לפחות לא כל כך גרועות..).
דרך אגב, אשמח לדעת אם יש לכם איזושהי הנחה על הקפסולות כחברי מועדון או דרך האפליקציה?
או שאתם קונים במבצע מסויים?
תודה.
מבצעים של קפה ג׳ו
לגבי הקניה, מעל 4 שרוולים בקניה את מקבלת כל שרוול ב 15 ש״ח, שקל וחצי לקפסולה. בהזמנה של 180 ש״ח ומעלה את גם מקבלת משלוח חינם וזה מה שאני עושה תמיד. מזמין דרך האתר 12 שרוולים ומקבל למחרת.
לגבי סוגים. לכל הקפסולות שלהם יש סימון חוזק. התערובת בית שלהם היא 9. להפוך צריך לדעתי או את הסטרונג או האקסטרא סטרונג או הקובה שהם הרבה יותר חזקות ומתאימות להפוך. התערובת של ג׳ו מתאימה לדעתי לאספרסו קצר נקי
לגבי סוגים. לכל הקפסולות שלהם יש סימון חוזק. התערובת בית שלהם היא 9. להפוך צריך לדעתי או את הסטרונג או האקסטרא סטרונג או הקובה שהם הרבה יותר חזקות ומתאימות להפוך. התערובת של ג׳ו מתאימה לדעתי לאספרסו קצר נקי