טלויזית NEON

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OmerPiz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #121 

מאחר וממש לאחרונה התחדשתי בטלויזיה חדשה.

לא צריך לקנות את "הכי טוב" וגם לא צריך לרדת נמוך כל כך למוצרים לא ידועים/מוכרים.

נראה לי נכון יותר לקנות מותג שיש לו עבר/היסטוריה, יודעים פחות או יותר מה טיב המוצרים של היצרן, ניתן למצוא ביקורותצ ברשת (פרט חשוב מאוד שעוזר מאוד !!) וכו'.

אז אם ניקח את הסמסונג שהועלה פה כמה פעמים, בסדרה החדשה (K) יש את הזול יותרויש את הכי יקר. כל אחד ירכוש מה שמתאים לו בהתאם לתקציב, לצרכים ולא פחות חשוב: למה שהוא מצפה למצוא במסך החדש.

במקרה שלי בחרתי להשאר איפשהו סביב האמצע והלכתי על ה KU7000. האפשרות לקרוא על המוצר ביקורות מכל העולם היא יתרון אדיר. יותר מזה, באתרים כמו אמזון יש את האופציה לשלוח שאלות על מוצרים מדף המוצר עצמו ואנשים שרכשו אותו מקבלים את השאלה במייל באופן אוטומטי ויכולים לענות ! אין כמו לקבל חוות דעת והתרשמות ממישהו שיש לו את המוצר בידיים.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4592
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #122 

@מקרנסקי

תלוי. מול ה- OLED של LG, תשים כל מסך שתרצה, ספינת דגל / לא ספינת דגל, הייסנס או סמסונג - צריך להיות עיוור כדי לא לראות את ההבדל. זה גם לדעתי המסך היחיד עבורו ייתכן מאוד ושווה לוותר על 10" מול מסך טוב אחר אבל גדול יותר ב-10".
אם נגביל את עצמינו ל-LCD בלבד, אני פחות נחרץ. צריך לבדוק. אני מעריך שגם ניתן יהיה להבחין בהבדלים בין ההייסנס לבין ספינות הדגל, אבל אני פחות נחרץ. בעוד שמול הניאון הזו אני מוכן להתערב על מסך בשווי 5 ספרות האם אבחין בהבדלים או לא בקלות, מול ההייסנס אני יותר שמרן.

ביחס עלות / תועלת? אין שאלה בכלל, הרי חוק התמורה השולית הפוחתת ידוע.
גם בסוזוקי אלטו וגם במרצדס E יכולים לנסוע 5 אנשים מתל אביב לחיפה. כמובן שיהיה הרבה פחות נוח ונחמד באלטו. האם בגלל זה שווה לשלם פי 10 על הרכב? כל אחד וכיסו.

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #123 

פשששש
איפה כל הוידאופילים של לפני כמה שנים שלא איפשרו לאיכות שכזו להיכנס לדיון בכלל באתר הזה
ואלו שנשארו- אני לא יודע אם הם בכלל נכנסים לשרשור הזה..
ואם כן-אז הם מתפקעים מצחוק(כמוני) :wink:
זו דעתי
וחלילה אין לי כוונה לפגוע פה באף אחד,מובן?!
ואל תתקפו אותי כמו ההחבר ההוא מלפני כן :lol: :evil:

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #124 

moss5 כתב:
...
...
·
אחרי שנה תתכונן לזרוק את במסך הזה לפח הזבל כי שירות לא תקבל.
התמונה היא קטסטרופה בכל קנה מידה
אין כסף לקנות מסך נורמלי? אז חוסכים או מחלקים ל 36 תשלומים
גם אותי לא מעניינים כל הפיצ'רים למיניהם ומה שחשוב לי זה קבלת איכויות תמונה טובה נטו
איך אתה בכלל מציע השוואה במבחן עיוור של מסך הבית שימוש הזה למסך מותגי גם מדרג הביניים?
...
·

זה עניין של אחריות , לא שירות . גם למותגים יש שנה אחריות . יהיה יותר מדוייק מצידך לנסות להטיל ספק בשירות בתוך תקופת האחריות , שכן אם גם אז אין עם מי לדבר , קל וחומר לאחר תום האחריות . אלא שכעת נשאלת השאלה האם אי פעם התנסית בשירות של היבואן/מפיץ/משווק/ווטאבר של "ניאון" שאתה כל כך נחרץ לגביו?

"התמונה היא קטסטרופה בכל קנה מידה" . ראית בכלל? אתה יודע שבחנויות כל המסכים נראים אותו דבר פלוס מינוס? אתה מודע לכך שאולי מכיילים בכוונה כדי למכור את היקרים יותר? אתה יודע שגם מסך של 20K נראה לי על הפנים בתצוגה?

מה, במותגים היוקרתיים אלהם אתה נושא עיניך בערגה , אין בעיות של שירות ? הפורום פה לא מוצף לעיתים בתלונות ?

לחסוך? טיעון לקוי . מה קשור עניין של כסף? יש לי פטיש שעולה 10 שקל , ופטיש של 200 שקל עם ידית אלומיניום וראש פלטינה , אם שניהם דופקים את המסמר באופן זהה , מה ההצדקה לקנות את היקר?

אני מרשה לעצמי להעז להציע את ההשוואה העיוורת באותו אופן שמעיזים להציע גם בתחום האודיו . רק אנשים שמראש מגיעים עם הטיה חזקה שעוצבה ע"י מיתוג, מחיר ורשימת פיצ'רים חסרי תועלת/משמעות אמיתית (כמוך?) , חורצים את הדין מראש על "מסכי בית השימוש" , וכבלים של תחנה מרכזית.

גם אם נתמקד בטיעון היותר חזק שלך בדבר איכות התמונה , ניווכח שבמבחן VFM מושאי הערצתך נופלים על הרצפה . בכיף ובכיס שלך לפוצץ פי 5 בכדי לקבל פי 1.3 , לך על זה . וכן , מה לעשות , זה פורום שיוויוני בו ניתנת לכל אחד הזכות להביע דעתו , גם אם אינה עולה בקנה מידה אחד עם ה"גדוילים" של הפורום .

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #125 

nemesis
נו באמת, מאיפה פתאום הבאת לי את ה-oled

רציתי באמת לענות לך, אבל לא כיוונת נכון. ה-oled כרגע לא קשור לדיון.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #126 

התגובה שלי לא נגעה אך ורק ב- OLED, אלא ספציפית שם קל מאוד להדגים.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #127 

Nemesis כתב:@מקרנסקי

תלוי. מול ה- OLED של LG, תשים כל מסך שתרצה, ספינת דגל / לא ספינת דגל, הייסנס או סמסונג - צריך להיות עיוור כדי לא לראות את ההבדל. זה גם לדעתי המסך היחיד עבורו ייתכן מאוד ושווה לוותר על 10" מול מסך טוב אחר אבל גדול יותר ב-10".
אם נגביל את עצמינו ל-LCD בלבד, אני פחות נחרץ. צריך לבדוק. אני מעריך שגם ניתן יהיה להבחין בהבדלים בין ההייסנס לבין ספינות הדגל, אבל אני פחות נחרץ. בעוד שמול הניאון הזו אני מוכן להתערב על מסך בשווי 5 ספרות האם אבחין בהבדלים או לא בקלות, מול ההייסנס אני יותר שמרן.

ביחס עלות / תועלת? אין שאלה בכלל, הרי חוק התמורה השולית הפוחתת ידוע.
גם בסוזוקי אלטו וגם במרצדס E יכולים לנסוע 5 אנשים מתל אביב לחיפה. כמובן שיהיה הרבה פחות נוח ונחמד באלטו. האם בגלל זה שווה לשלם פי 10 על הרכב? כל אחד וכיסו.
...
גם זו לטובה nemesis
לא רק אתה, ישנם עוד רבים שלא היו חותמים בעיניים עצומות על הבדלים כלשהם בין הייסנס החדשה לספינות הדגל שיקרות ממנה פי שתיים.
אז למה לשלם פי שתיים ?

עכשיו קיבלנו חוות דעת מצויינת מחבר בפורום לגבי הניאון. אתה מוכן לחתום על מה שכתבת ? תראה הבדלים באיכות ok. האם שווה לשלם פי חמישה ? עד שלא רואים עין בעין אחת מול השניה, אז באמת שהכל דיבורים. אבל המלצה טובה לגבי הניאון קיבלנו.
ומה בדיוק האסטרטגיה שלי ? לקנות משהו כמו הניאון (או הייסנס מופחת אינצ'ים) להנות ממנה כמה שאפשר, ולאחר שנה - שנה וחצי לרכוש בכיף את ה-OLED הבכירה - שאין אחד שלא חולם עליה, בחצי מחיר.
הניאון תעבור אחר כבוד לחדר שינה, אם וכאשר
·

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #128 

@מקרנסקי

אני עדיין מעריך שיש הבדל לא טריוויאלי, אבל לא בדקתי את הייסנס במו עיני, אני מסתמך על ביקורות.
לגבי הניאון, מוכן לחתום שיש הבדלים ניכרים. השווי של אותם הבדלים אינדיווידואלי, כמו ההבדל בשווי בין סוזוקי אלטו לבין מרצדס.
לפני שבע שנים רכשתי פלזמה די יקרה של פנסוניק לחדר השינה. עלתה כ- 8,000 ש"ח עבור 42". היה אפשר להשיג 42" FHD בשליש מחיר. הלכתי, בדקתי והשוויתי מול דגמים אחרים. לדעתי ההפרש במחיר היה שווה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #129 

מקרנסקי כתב:בהנחה ששניהם מכויילים לתפארת
שים אחד ליד השני - תרגיש הבדלים מן הסתם
...
המושג "מכוייל לתאפרת" (במקרה של השוואה של מסכים ראש בראש) יכולה להיות בעייתית. ההנחה שלך שבכלל ניתן יהיה לכייל כזה מסך או לכל הפחות לכייל אותו כמו שצריך שגויה.
חלק מהמסכים לא יציעו בכלל אופציה לכיול, ואלה שכן, אף אחד לא מבטיח לך שהבקרות באמת יעבדו כמו שצריך. לצורך הדגמה ראה ביקורת לדוגמה למטה. כנראה ניתן יהיה להגיע לשיפור (לאחר הרבה מאד שעות עבודה וראש בקיר), אבל סביר להניח שזה לא שווה את זה. אף אחד לא ישלם אלפי שקלים כדי לכייל מסך שעולה 3500 ש"ח.
בדוגמאות מטה מדובר על מסכים זולים מחברות, אמנם סיניות, אבל גדולות ולא מוצרי מדבקה ללא שום בקרת איכות שהיא. (אולי תוכל למצוא על הטלויזיה מדבקה "QC PASS"?)

http://ca.rtings.com/tv/reviews/tcl/fs3750
http://ca.rtings.com/tv/reviews/tcl/us5800
שים לב להערות הבוחן במדור כיול.
https://www.avforums.com/review/hisense ... view.12122

למרות כל זאת, אם מישהו לא מוכן להתפשר על גודל (וכן מוכן להתפשר על כל השאר) ואין לו את התקציב אז שיבושם לו, אין לי אישית שום בעיה עם זה. פשוט לבוא ולקבוע עובדות ללא שום בדיקה אובייקטיבית מצדך וכמה משתמשים אחרים כאן בשרשור (משני הצדדים) נראה לי הזוי. למען האמת כל השרשור הזה נראה לי הזוי.

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0

שליחה #130 

מת על השרשור הזה, אני נכנס לכאן כבר בתדירות יותר גבוהה מהוואטאספ המשפחתי.

לגבי החדות או sharpness או איך שנקרא לזה, אני די בטוח שהעין שלי ״התרגלה״ לטלויזיה. ערוצים בסיסיים כמו 2 ו10 רואים סביר. אבל, בהשוואה אפילו לערוץ 1 שהוא hd או לערוצי הספורט hd אני מבין שהכל נופל על הוט. כשהם רוצים לשדר משהו טוב, הם משדרים. הטלויזיה מראה מה שהיא מקבלת, והיא מקבלת ברוב הערוצים ***.

איכות מצויינת למשתמש ״רגיל״ (בהשוואה לטעימה של יין אדום - אני יודע להבדיל בין יין אדום ויין לבן, ואולי גם מרלו וקברנה - בעצם לא בטוח). הקודי מעולה, איכות הסאונד פ-ח א-ש-פ-ה. חיברתי ישירות למערכת (אין יציאה אופטית! חיברתי בננות ועובד מעולה).

לעולם לא נסגור את השרשור הזה לא לדאוג. הוא כבר הופך להיות פילוסופי.

ChesterYonany
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 446
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #131 

אתם לא מבינים משהו נורא פשוט, מי שלא חווה מוצר איכותי (לא רק TV) פשוט לא יודע מה הוא מפסיד ככה שאין לו בעיה להתפשר על משהו זול.

סתם דוגמא אישית: כשהייתי קטן תמיד הייתי קונה אוזניות כפתור ב30-40 שקל ומחליף כל תקופה קצרה כי הן היו מתפגרות.
יום אחד אמרתי לעצמי די וקניתי אוזניות IEM ב200 שקל, שבאותה תקופה היו בשבילי הרבה כסף כי הייתי מתבגר לפני צבא, זה היה פשוט וואו! נהנתי מכל רגע.
אבל גם היום שלהן הגיע והן החזירו את נשימתן לבורא בדיוק בתקופת השחרור שלי, אז הזמנתי לי אוזניות ONEAR ב300 שקל בערך (בארץ היו יותר לכיוון ה500), שוב נורא נהנתי מהן ותמיד תהיתי כמה כבר מעבר לזה אפשר לקבל? כמה כבר יותר טוב מזה קיים?
אז קראתי הרבה ביקורות ואפילו הגעתי למפגש, לאחר מכן החלטתי וקניתי אוזניות ב2300 שקל ובנוסף ממיר ומגבר בסכום כולל של כמעט 1000 שקל.
פשוט לא האמנתי כמה זוועה היו האוזניות הקודמות שלי ביחס לחדשות, "מה?! עד עכשיו שמעתי ככה ועוד הייתי מרוצה מזה?!"

ככה זה כשאין לך ריפרנס, כמו שאדם שנסע כל חייו על רכבי יד שניה ישנים לא יודע מה הוא מפסיד כשהוא לא נוסע במרצדס.

יש אנשים שיכולים להתנסות בציוד יקר ואיכותי, להבין שהוא טוב יותר בהרבה אבל אין להם בעיה להשתמש במוצרים זולים יותר.
ויש אנשים (כמוני למשל) שברגע שחוו מוצר איכותי פשוט לא יכולים לחזור אחורה, או ש"מגרד" להם תמיד להשתדרג למוצר האיכותי בזמן שהם "סובלים" עם המוצר הבסיסי.

moss5
טרול
טרול

שליחה #132 

ChesterYonany כתב:אתם לא מבינים משהו נורא פשוט, מי שלא חווה מוצר איכותי (לא רק TV) פשוט לא יודע מה הוא מפסיד ככה שאין לו בעיה להתפשר על משהו זול.

סתם דוגמא אישית: כשהייתי קטן תמיד הייתי קונה אוזניות כפתור ב30-40 שקל ומחליף כל תקופה קצרה כי הן היו מתפגרות.
יום אחד אמרתי לעצמי די וקניתי אוזניות IEM ב200 שקל, שבאותה תקופה היו בשבילי הרבה כסף כי הייתי מתבגר לפני צבא, זה היה פשוט וואו! נהנתי מכל רגע.
אבל גם היום שלהן הגיע והן החזירו את נשימתן לבורא בדיוק בתקופת השחרור שלי, אז הזמנתי לי אוזניות ONEAR ב300 שקל בערך (בארץ היו יותר לכיוון ה500), שוב נורא נהנתי מהן ותמיד תהיתי כמה כבר מעבר לזה אפשר לקבל? כמה כבר יותר טוב מזה קיים?
אז קראתי הרבה ביקורות ואפילו הגעתי למפגש, לאחר מכן החלטתי וקניתי אוזניות ב2300 שקל ובנוסף ממיר ומגבר בסכום כולל של כמעט 1000 שקל.
פשוט לא האמנתי כמה זוועה היו האוזניות הקודמות שלי ביחס לחדשות, "מה?! עד עכשיו שמעתי ככה ועוד הייתי מרוצה מזה?!"

ככה זה כשאין לך ריפרנס, כמו שאדם שנסע כל חייו על רכבי יד שניה ישנים לא יודע מה הוא מפסיד כשהוא לא נוסע במרצדס.

יש אנשים שיכולים להתנסות בציוד יקר ואיכותי, להבין שהוא טוב יותר בהרבה אבל אין להם בעיה להשתמש במוצרים זולים יותר.
ויש אנשים (כמוני למשל) שברגע שחוו מוצר איכותי פשוט לא יכולים לחזור אחורה, או ש"מגרד" להם תמיד להשתדרג למוצר האיכותי בזמן שהם "סובלים" עם המוצר הבסיסי.
...
·אתה הבנת את זה מקרנסקי?
ולא צריך לעלות למרצדס..
גם סובארו טוב מהסוסיתא הזו:wink:

מאיר14
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
קיבל תודות: 0

לחבר הותיק מקרנסקי

שליחה #133 

שלום לך
אני אמנם לא פעיל בפורום וותיק כמוך אך תרשה לי להטיל ספק באמינותך.
עברתי על כל הת'רד הזה ושמתי לב שאתה נחוש בצורה מדהימה לקדם את רכישת המסך המדובר.
אין לי בעיה עם ביקורות חיוביות על מוצרים יהיו אשר יהיו אך לדעתי לקדם בצורה אינטנסבית והמלצות לקניה של מוצר שמעולם לא ראית אפילו את קופסת הקרטון שבה הוא ארוז זה כבר גובל בגניבת דעת.

אני מבקש ממך אם אכן יש בינך קשר כלשהו לאחד היבואנים של המסך אנא עשה גילוי נאות והצהר על כך
אם לא קבל התנצלותי מראש

אגב אני חושב שלקנות מסך או כל מוצר אחר שלא ראית בעיניך זאת טיפשות . והיבואנים מנצלים זאת כדי למכור לנו דברים מבלי לראות או לפתוח. כולנו רוכשים סלולארי או מדפסת בדרך כלל על סמך תיאור לדעתי זה דבר גרוע שהחברות לימדו אותנו לוותר על הזכות לראות מוצר לפני קניה

גילוי נאות איני נציג של אף חברה ובבית יש לי 2 מסכים אחד 42 פלאסמה של סמסונג ו מסך לד 32 של מאסימו

moss5
טרול
טרול

Re: לחבר הותיק מקרנסקי

שליחה #134 

מאיר14 כתב:שלום לך
אני אמנם לא פעיל בפורום וותיק כמוך אך תרשה לי להטיל ספק באמינותך.
עברתי על כל הת'רד הזה ושמתי לב שאתה נחוש בצורה מדהימה לקדם את רכישת המסך המדובר.
אין לי בעיה עם ביקורות חיוביות על מוצרים יהיו אשר יהיו אך לדעתי לקדם בצורה אינטנסבית והמלצות לקניה של מוצר שמעולם לא ראית אפילו את קופסת הקרטון שבה הוא ארוז זה כבר גובל בגניבת דעת.

אני מבקש ממך אם אכן יש בינך קשר כלשהו לאחד היבואנים של המסך אנא עשה גילוי נאות והצהר על כך
אם לא קבל התנצלותי מראש

אגב אני חושב שלקנות מסך או כל מוצר אחר שלא ראית בעיניך זאת טיפשות . והיבואנים מנצלים זאת כדי למכור לנו דברים מבלי לראות או לפתוח. כולנו רוכשים סלולארי או מדפסת בדרך כלל על סמך תיאור לדעתי זה דבר גרוע שהחברות לימדו אותנו לוותר על הזכות לראות מוצר לפני קניה

גילוי נאות איני נציג של אף חברה ובבית יש לי 2 מסכים אחד 42 פלאסמה של סמסונג ו מסך לד 32 של מאסימו
...
לא נראה לי שהוא שתול
הוא פשוט סתם מתלהב
·

מאיר14
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
קיבל תודות: 0

Re: לחבר הותיק מקרנסקי

שליחה #135 

@moss5
·
אוקיי יכול להיות. את האמת אני מחפש עכשיו מסך חדש נתקלתי בניאון ונכנסתי לפורום כדי לקבל קצת ביקורות או המלצות
אך כשהבנתי שאין תצוגה של המכשיר בחנויות החלטתי שאוותר.
מה גם שהת'רד הזה נהיה מיום ליום מחשיד כמו שציינתי מי יודע אולי מנסים להפטר פה מאיזה סטוק פגום ? לא נראה לי שאקנה עם שנת אחריות אחת בלבד.
הסמסונג שלי התקלקלה אחרי שנה וחצי ואם בארזים נפלה שלהבת.....

דרך אגב שמתי לב שהפורום פה מפוצץ בתקלות של סמסונג מה נסגר?? כנראה שהם לא בדיוק ארזים.... אז אולי בכל זאת ניאון?

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #136 

כנראה שהקונצנזוס באתר הזה כל כך חזק עד שכל ציוץ שלא מיישר איתו קו זוכה במיידי לקיתונות בוז, לעג ושלילת לגיטימציה . "שתולים", "מנסים להיפטר מסטוקים" ... גם תורם של תיאורטיקני הקנוניות למיניהם לצוץ הגיע.

אף אחד לא בא ואומר שהנאון נותנת תחרות צמודה לדגמי העילית . אף אחד לא יכול לטעון שהיא מהווה קנייה עדיפה בכל המקרים ולכל האנשים. סך הכל באו ואמרו פה שיש מקום להכיר בה כחלופה ראויה , בהינתן המחיר המגוחך שלה - לאלו שהפרוטה לא מצויה בכיסם , לאלו שאינם מסוגלים להבדיל באיכויות או שזה לא כ"כ חשוב עבורם ולאלו שסתם רוצים 65" אבל יש להם שימוש טוב יותר להפרש המחיר בין הניאון למותגים.

ChesterYonany אין פה עניין של מחסור ברפרנס . כל הדגמים תלויים על הקיר מולך בחנות . הבעיה הפוכה , אף אחד לא ראה את הניאון ונאלצים להסתמך על ביקורות . יכול להיות שהיא באמת *** של טלויזיה , ולכן כולם מחפשים להתגלח על הזקן של זה שקנה אותה , ובכלל יכול להיות שהוא שתול.. אבל עדיין מדובר באופציה מעניינת . חוץ מזה אם כל כך חשובה לך האיכות , למה לעצור באוזניות של 2300 שקל וTV של 15-20K ? יש הרבה יותר יקרים , ובטח הם יותר איכותיים. שווה את זה? זו מהות הדיון פה.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #137 

אחד השרשורים.
פשוט Clash של תרבויות ותפיסות עולם..
כל מוצר הוא לגיטימי כל עוד הציפיות תואמות את המציאות. זה הכל.
למי מאיתנו אין איזה מוצר מדבקה או מוצר סיני (זה לא חייב בכלל להיות סיני אגב) עלוב בתחום כלשהו בחיים שלנו? ממטען לסמארטפון, דרך סטרימר ועד כלי רכב.. לכל אחד מאיתנו יש משהו. אבל צריך לדעתי לשים בפרופורציות ולתאם ציפיות עם המציאות.
למה זה ברור לכל אחד מאיתנו (אני משער לפחות שזה כך) שקשקונים איזה טאלבט סיני זול מאיזו חברת צ'וייאוי (או Whatever) מקבלים איכות מוצר שלא תהיה דומה למשל לאייפד? גודל המסך יכול להיות זהה, בשניהם יכול להיות אותה כמות זכרון ושניהם יכולים להגיע עם שנה אחריות, אבל ברור לכולנו שאלו מוצרים שונים. חוויית השימוש לא תהיה דומה ואורך החיים של הסיני מוטל בספק (אף אחד לא ישים רכיבים איכותיים וייבצע בקרת איכות סופר קפדנית במוצר שאמור להיות סופר זול ולהימכר כמו גרעינים, בלי באמת זיקה פיסית ליצרן עצמו, "בלי אבא ואמא") זה לא אומר כמובן שהמוצר לא עובד - זה הרי די ברור שהוא עובד: מפעילים אותו ויש מערכת הפעלה, מסך צבעוני, טאץ', סאונד וכן הלאה - אבל לא באותה רמה בהכרח.

בכל אופן, מאחל רק הנאה מהניאון לרוכשים. אין שום סיבה שלא תהיה תמונה כאשר מדליקים את המסך - זה הרי טלויזיה אחרי הכל.
אז אם הציפיות מהמוצר תואמות את המציאות הכל בסדר.
*נ.ב - ערוצים שהם SD נראו זוועה על כל מסך שהיה לי בעשור האחרון, כולל ה- OLED הנוכחית. זה עובד על עקרון ה- Garbage in Garbage out - לא ניתן להפיק תמונה פנטסטית ממשהו שבמקור משודר באיכות קטסטרופה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #138 

מאיר אתה מוזמן אליי הביתה, יש לי קופסת קרטון שלה עדיין וטלויזיה אחת תלויה על הקיר. אני עובד בהייטק ולא מוכר ולא סוחר ודוד שלי לא יבואן של ניאונים, אחרת לא הייתי פותח את הט׳רד הזה.

ואם סמסונג מתה אחרי שנה וחצי, אני מוריד את הציפיות שלי מהניאון לשנה :) הגזמתי כשרשמתי שנתיים.

בהצלחה

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #139 

tsror
בפעם השביעית
מה עם החדות ?

(במחילה מכבודך)
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #140 

מקרנסקי :) עניתי על זה -

#130 נשלח: ה' 20/10/16 0:00 תגובה למשתמש תגובה עם ציטוט עריכת/מחיקת הודעה זו
מת על השרשור הזה, אני נכנס לכאן כבר בתדירות יותר גבוהה מהוואטאספ המשפחתי.

לגבי החדות או sharpness או איך שנקרא לזה, אני די בטוח שהעין שלי ״התרגלה״ לטלויזיה. ערוצים בסיסיים כמו 2 ו10 רואים סביר. אבל, בהשוואה אפילו לערוץ 1 שהוא hd או לערוצי הספורט hd אני מבין שהכל נופל על הוט. כשהם רוצים לשדר משהו טוב, הם משדרים. הטלויזיה מראה מה שהיא מקבלת, והיא מקבלת ברוב הערוצים ***.

איכות מצויינת למשתמש ״רגיל״ (בהשוואה לטעימה של יין אדום - אני יודע להבדיל בין יין אדום ויין לבן, ואולי גם מרלו וקברנה - בעצם לא בטוח). הקודי מעולה, איכות הסאונד פ-ח א-ש-פ-ה. חיברתי ישירות למערכת (אין יציאה אופטית! חיברתי בננות ועובד מעולה).

לעולם לא נסגור את השרשור הזה לא לדאוג. הוא כבר הופך להיות פילוסופי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”