watsapp
·shahar07 כתב:אם מחקתי את החשבון שלי,
והתחברתי מחדש, האם כל הקבוצות שהייתי בהם או ניהלתי אותם נמחקו גם הם ?
זה המצב עבורי כרגע,
...
זה בדיוק מה שהיה רשום כשביצעת את התהליך...
https://www.whatsapp.com/faq/he/android/21119703
Delete you from your friends' WhatsApp contacts lists.
Delete you from all WhatsApp groups.
Delete your WhatsApp message history on your phone and your WhatsApp/Google Drive backup.

