iClebo Omega - רשמים ראשונים

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
RoiZentner פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי,
הבטחתי בתגובה אחרת שאשתדל לכתוב כאן על הרשמים שלי מהמוצר החדש בבית של כמה מגולשי הפורום הזה, אז הנה:

בעמוד הראשון של מדריך המשתמש בעברית מומלץ לתת לרובוט שם כדי שירגיש שייך - מיד קראתי לו אלפרד! :D
לאחר מכן, הרכבתי את מברשות הצד שלו בהתאם להוראות ואז נתתי לו להיטען בבסיס למשך הלילה (זה לא מצוין במדריך, אבל כשהדלקתי אותו היה סימן של סוללה כתומה ונהוג לטעון מכשיר שפועל על סוללה לפני שימוש ראשון).
באופן כללי, מדריך המשתמש קצת מבלבל לטעמי וגם מכיל מספר שגיאות כלליות וכן שגיאות כתיב. למזלי, הוא מספיק קצר ופשוט כדי שיהיה אפשר לקרוא אותו לפני השימוש הראשון ולהבין אילו פעולות צריך לבצע לפני הפעלה ראשונה (שוב, חוץ מטעינה).

בבוקר יום שישי אלפרד יצא לפעולה הראשונה שלו: 3 חדרי שינה, 2 חדרי שירותים ומסדרון.
כפי שנכתב פה כבר בעבר, הוא לא השואב הכי שקט בשוק, אבל הרבה יותר שקט משואב אבק רגיל. חוץ מזה, זה תמיד Trade-off בין רעש לעוצמת שאיבה וביניהם אני מעדיף את השני.
עקבתי אחרי אלפרד בזמן הפעילות והבחנתי שהוא מנקה בשיטתיות תוך כדי שהוא נזהר לא להתנגש בעצמים סתם ככה. בקצוות החדר הוא מתעקש להתנגש קלות כדי לנקות, נע קצת קדימה ומתנגש בחלק הבא של הקיר/הארון. הוא ממש מתאמץ להגיע לקצה ולנקות הכי טוב שאפשר.

התוצאות: לאחר כחצי שעה, אלפרד חזר לבסיס וכיבה את עצמו. הרצפה הייתה נקיה מאד (צירפתי תמונות של מיכל האיסוף כדי שתבינו כמה הוא אסף - וזה רק ארבעה ימים אחרי שהעוזרת ניקתה את הבית).

מאוחר יותר,הרמתי אותו בעצמי והפעלתי אותו על החלק השני של הדירה (הסלון והמטבח) שמופרד מהחלק הראשון באמצעות שער בטיחות לילדים. כשהוא סיים, רוקנתי שוב את מיכל האיסוף (רק כדי לקבל פרופורציה של כמה לכלוך הוא אוסף) והופתעתי לגלות בתוכו עכביש חי(!). לאחר מכן, חיברתי לו את המגב (אחרי שהרטבתי את הסמרטוט הייעודי) ונתתי לו לנקות את שטח המטבח. הניגוב עבד בסדר, מלבד העובדה שהגלגלים התחילו לחרוק בקול על הרצפה הלחה. אשמח לשמוע אם גם אנשים אחרים חוו את זה.
אחרי שטח של כ-10 מ"ר אני חושב שכדאי להרטיב את המגב שוב כדי לקבל תוצאה טובה.
כמו כן, לא הצלחתי לראות חיווי על המכשיר עצמו שהוא מבין שחיברתי אליו את המגב.

החזרתי אותו למסדרון בחלק הראשון של הדירה ולחצתי בשלט על Base. אלפרד ניווט אל הבסיס שלו ממרחק של כ-7 מטרים ללא בעיה.

לסיכום, מרשים מרשים מרשים! זהו שואב האבק הרובוטי הראשון שלי כך שאין לי בסיס להשוואה אבל אני מאד מרוצה. היה שווה לחכות לו...

אתם מוזמנים לשאול שאלות וגם להגיב ברשמים משלכם. (Y)
נערך לאחרונה על ידי RoiZentner ב 18/09/2016 9:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

RoiZentner פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

עוד תמונה של מיכל האיסוף לאחר ההפעלה הראשונה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל