מבקש עזרה לפתוח מוטו g דור שני נעול (קוד הכניסה נשכח)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
golden פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום
הבת שלי נעלה את הטלפון שלה (מוטו g דור שני) עם קוד של שבע ספרות וכעת לא זוכרת אותו.
אני לא מתמצא באנדרואיד, משתמש באייפון כבר שנים רבות.
לפני כמה חודשים הפעלתי בטלפון שלה את כל אפליקציות הגיבוי והאבטחה של מוטורולה, כולל גיבוי לחשבון ה gmail שלה ואפשרות נעילה/מחיקה מרחוק.
ניסיתי כל מיני שיטות שקראתי עליהן -
הכנסת קוד שגוי מספר רב של פעמים עד שתהיה אפשרות של כניסה דרך חשבון ה gmail - לא הייתה אפשרות כזו.
ניסיתי לחפש אפליקציות שאמורות לפתוח את המכשיר בהתקנה מרחוק - לא מצאתי.
ניסיתי לפתוח דרך android device manager אך אין אפשרות לפתוח את המכשיר אלא רק לאתר, לצלצל או לנעול. ניסיתי לשלוח קוד נעילה חדש אך לא הצלחתי לפתוח עם הקוד החדש למרות שרואים חיווי על המסך שהנעילה התקבלה.
לפני שאני מתייאש ומבצע factory reset (בתקווה שיעבוד) שימחק את הנתונים, יש לכם רעיון נוסף כיצד לפתוח את המכשיר?
אשמח מאוד לעזרתכם
תודה רבה

golden פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

שלום
הבנתי שאין רעיונות חדשים וביצעתי recovery ומחיקת נתוני משתמש (שימו לב לא לבחור את האפשרות שמוחקת personalized content).
לאחר מכן ביצעתי שחזור ולמעט התמונות המעטות שהיו על המכשיר עצמו הכל שוחזר בשלום.
יום נעים

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #3 

זה הפתרון היחיד להבנתי
מה גם שכפי שאמרת הכל גובה כך שאובחן המידע היה מינימאלי

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

golden כתב:שלום
הבת שלי נעלה את הטלפון שלה (מוטו g דור שני) עם קוד של שבע ספרות וכעת לא זוכרת אותו.
אני לא מתמצא באנדרואיד, משתמש באייפון כבר שנים רבות.
לפני כמה חודשים הפעלתי בטלפון שלה את כל אפליקציות הגיבוי והאבטחה של מוטורולה, כולל גיבוי לחשבון ה gmail שלה ואפשרות נעילה/מחיקה מרחוק.
ניסיתי כל מיני שיטות שקראתי עליהן -
הכנסת קוד שגוי מספר רב של פעמים עד שתהיה אפשרות של כניסה דרך חשבון ה gmail - לא הייתה אפשרות כזו.
ניסיתי לחפש אפליקציות שאמורות לפתוח את המכשיר בהתקנה מרחוק - לא מצאתי.
ניסיתי לפתוח דרך android device manager אך אין אפשרות לפתוח את המכשיר אלא רק לאתר, לצלצל או לנעול. ניסיתי לשלוח קוד נעילה חדש אך לא הצלחתי לפתוח עם הקוד החדש למרות שרואים חיווי על המסך שהנעילה התקבלה.
לפני שאני מתייאש ומבצע factory reset (בתקווה שיעבוד) שימחק את הנתונים, יש לכם רעיון נוסף כיצד לפתוח את המכשיר?
אשמח מאוד לעזרתכם
תודה רבה
...
·נדמה לי שאחרי מספר מסויים של נסיונות להכנס עם הקוד שנשכח, אתה מקבל אופציה להחליף את קוד הנעילה באמצעות חשבון גוגל שאליו מחובר הטלפון

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”