שלום
הבת שלי נעלה את הטלפון שלה (מוטו g דור שני) עם קוד של שבע ספרות וכעת לא זוכרת אותו.
אני לא מתמצא באנדרואיד, משתמש באייפון כבר שנים רבות.
לפני כמה חודשים הפעלתי בטלפון שלה את כל אפליקציות הגיבוי והאבטחה של מוטורולה, כולל גיבוי לחשבון ה gmail שלה ואפשרות נעילה/מחיקה מרחוק.
ניסיתי כל מיני שיטות שקראתי עליהן -
הכנסת קוד שגוי מספר רב של פעמים עד שתהיה אפשרות של כניסה דרך חשבון ה gmail - לא הייתה אפשרות כזו.
ניסיתי לחפש אפליקציות שאמורות לפתוח את המכשיר בהתקנה מרחוק - לא מצאתי.
ניסיתי לפתוח דרך android device manager אך אין אפשרות לפתוח את המכשיר אלא רק לאתר, לצלצל או לנעול. ניסיתי לשלוח קוד נעילה חדש אך לא הצלחתי לפתוח עם הקוד החדש למרות שרואים חיווי על המסך שהנעילה התקבלה.
לפני שאני מתייאש ומבצע factory reset (בתקווה שיעבוד) שימחק את הנתונים, יש לכם רעיון נוסף כיצד לפתוח את המכשיר?
אשמח מאוד לעזרתכם
תודה רבה
מבקש עזרה לפתוח מוטו g דור שני נעול (קוד הכניסה נשכח)
שלום
הבנתי שאין רעיונות חדשים וביצעתי recovery ומחיקת נתוני משתמש (שימו לב לא לבחור את האפשרות שמוחקת personalized content).
לאחר מכן ביצעתי שחזור ולמעט התמונות המעטות שהיו על המכשיר עצמו הכל שוחזר בשלום.
יום נעים
הבנתי שאין רעיונות חדשים וביצעתי recovery ומחיקת נתוני משתמש (שימו לב לא לבחור את האפשרות שמוחקת personalized content).
לאחר מכן ביצעתי שחזור ולמעט התמונות המעטות שהיו על המכשיר עצמו הכל שוחזר בשלום.
יום נעים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
זה הפתרון היחיד להבנתי
מה גם שכפי שאמרת הכל גובה כך שאובחן המידע היה מינימאלי
מה גם שכפי שאמרת הכל גובה כך שאובחן המידע היה מינימאלי
·נדמה לי שאחרי מספר מסויים של נסיונות להכנס עם הקוד שנשכח, אתה מקבל אופציה להחליף את קוד הנעילה באמצעות חשבון גוגל שאליו מחובר הטלפוןgolden כתב:שלום
הבת שלי נעלה את הטלפון שלה (מוטו g דור שני) עם קוד של שבע ספרות וכעת לא זוכרת אותו.
אני לא מתמצא באנדרואיד, משתמש באייפון כבר שנים רבות.
לפני כמה חודשים הפעלתי בטלפון שלה את כל אפליקציות הגיבוי והאבטחה של מוטורולה, כולל גיבוי לחשבון ה gmail שלה ואפשרות נעילה/מחיקה מרחוק.
ניסיתי כל מיני שיטות שקראתי עליהן -
הכנסת קוד שגוי מספר רב של פעמים עד שתהיה אפשרות של כניסה דרך חשבון ה gmail - לא הייתה אפשרות כזו.
ניסיתי לחפש אפליקציות שאמורות לפתוח את המכשיר בהתקנה מרחוק - לא מצאתי.
ניסיתי לפתוח דרך android device manager אך אין אפשרות לפתוח את המכשיר אלא רק לאתר, לצלצל או לנעול. ניסיתי לשלוח קוד נעילה חדש אך לא הצלחתי לפתוח עם הקוד החדש למרות שרואים חיווי על המסך שהנעילה התקבלה.
לפני שאני מתייאש ומבצע factory reset (בתקווה שיעבוד) שימחק את הנתונים, יש לכם רעיון נוסף כיצד לפתוח את המכשיר?
אשמח מאוד לעזרתכם
תודה רבה...