כמי שמקדיש לא מעט זמן לשמיעת מוזיקה, מסגנונות שונים, תקופות שונות, גם לי הצטברו במהלך הזמן רשימת אלבומים
מומלצים שלהם אני יכול להאזין כמעט בכל מצב.
השיטה שלי היא פשוטה (ארוכה? כן, מוצלחת? מאוד). אני צובר לא מעט אלבומים, ללא האזנה. כאשר מצטברת כמות גדולה (אצלי כ 200~), אני מפנה זמן ועובר אלבום אלבום. לא האזנה מלאה כמובן. ריפרוף. הרוב לא שורדים את הניפוי (אולי הסגנון
לא לטעמי, הזמר צורח, ההקלטה גרועה...) הזה. מי שכן שרד, עובר לאחר כבוד להאזנה מלאה, אבל לא מחייבת (אני יכול לעשות
דברים אחרים לדוגמא, לא 100% ריכוז).
מי שעבר את הניפוי הזה (אולי זה אמן\ית\להקה של שיר אחד?) עובר לשלב הסופי. האזנה מלאה, שכל תשומת ליבי מופנית רק לזה.
נדיר שמי שהגיע לכאן לא נשאר לתמיד. האמת שקשה לי לזכור מקרה שכזה.
מבחינת סגנונות מוזיקליים, בעיקר רוק\ג'אז\בלוז (עם נקודות זכות למי שמערב 2 או יותר מאלה) אבל גם קאנטרי\אלקטרוני -פופ
או דברים שקשה לשים תחת מסגרות, חיבה יתירה לזמרות (צרודות) וזמרים (לא מוכרים).
חשבתי האם לכתוב מעט על הבחירות שלי, פה ושם אתבל במשפט כזה או אחר, אבל אנסה לקשר לשיר האהוב עליי ביותר מאותו אלבום, אני מניח שזה יסביר את עצמו. לחלוטין לא מסודר לפי איכות (האחרון חובה לדוגמה).
רשימה 1:
[url=]Zero 7 - When It Falls כל דבר שלהם אדיר, זה האלבום הטוב ביותר בכל זאת. חובה. עוד משה שקשה להגדיר.
קצת המלצות מוזיקה לכבוד הסופ"ש
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה צודק. לקחתי את ההמלצה שלך והקשבתי לHome של Zero 7. נתן לי מוטיבציה לפתוח את TIDAL ולחפש אותו שם.
מה שאומר לי שייתכן מאוד ותאהב את I will be there של Odessa
מה שאומר לי שייתכן מאוד ותאהב את I will be there של Odessa
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אמנים שלדעתי הצנועה חובה לשמוע:
Dave Matthews band
Dave Matthews band