עדכון לגבי OMEGA וקצת על אחריות Iclebo Arte

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
Iclebo פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #1 

שלוםלכל חברי הפורום,

השבוע קיבלנו אשור סופי מ YUJIN כי הרובוטים החדשים אכן ייצאו מהמפעל בחלק השני של אוגוסט ולא יהיו עיכובים . נעדכן בהמשך ככל שיהיו עדכונים נוספים.
בעבר העלתי את הנושא ואני חושב שכדאי שאעלה זאת שוב. מאז נובמבר 2012 מכרנו אלפים רבים של Iclebo Arte. עוד מעט כבר ארבע שנים שהרובוט נמכר. לקוחות רבים מגיעים לסוף האחריות שלהם בכל חודש. הרובוטים מתמודדים עם אתגרים רבים וישנם מנגנונים שמזדהמים לצד מכלולים מכניים שנחלשים ונשחקים. זה נכון לגבי כל סוגי הרובוטים.
אני מזמין את כל מי שהאחריות שלו עומדת להסתיים להגיע אלינו לטיפול משמר של הרובוט. במסגרת הטיפול אנו מבצעים ניקיון כללי וטיפול בכל המנגנונים כולל החלפת מיסבים בחלק מהם. הטיפול ניתן כשירות בחינם לכל לקוחותנו. עליכם רק לדאוג שהרובוט יגיע אלינו. מי שמתקשה להגיע יכול להשתמש בשירות השליחים שלנו בעלות של 60 ש"ח כולל מע"מ לכל כיוון. טלפון לתיאום *5373.

שבוע טוב לכולם

.

Dorr
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
שם מלא: Dor Rubin
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

האחריות על הרובוט היא לשנתיים, נכון?

Iclebo פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

@Dorr
·

שלוש שנים...

Dorr
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
שם מלא: Dor Rubin
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

תודה

eladgrs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

הי יש חדש עם תאריך ההספקה ?

Iclebo פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #6 

@eladgrs
·
שמחים לבשר לך ולשאר חברי הפורום כי הרובוטים יגיעו בשבוע הבא לארץ. נדרש עוד הליך שחרור שצפוי להיות קצר , אחריו נוכל לשלוח את הרובוטים ללקוחות.
ישנם שני צבעים, חום וזהב או לבן וכסף. כולכם תוכלו לבחור איזה צבע לקבל. לפני המשלוח ניצור קשר עם הלקוחות כדי לדעת מה הצבע המועדף.
מצרף תמונות

Sroreli
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #7 

מישהו קיבל כבר פניה מהחברה לגבי השואב החדש או שיודע מתי הצפי לקבל אותו ?

Iclebo פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

@Sroreli
·
הקדמת אותי בחצי שעה.

אני שמח לבשר כי ה OMEGA השתחררו היום אחר הצהריים מהמכס ויהיו אצלנו במחסנים מחר. הליך הקליטה יארך יום או יומיים לכל היותר. כך שביום רביעי נחל במשלוח הרובוטים ללקוחות. הלקוחות הראשונים יקבלו את הרובוטים כבר ביום חמישי השבוע. אם מישהו מעוניין להגיע אלינו לאיסוף עצמי אבקש שיודיע לי בהודעה פרטית כדי שאדאג לכך. יש לכלול בהודעה מספר טלפון וצבע מועדף.

אנו מודים מקרב לב לכל אילו שנתנו בנו אמון ושלקחו חלק במכירה המוקדמת. אנו מתנצלים על העיכוב של חודש הימים במשלוח הרובוטים מקוריאה. כפי שציינתי קודם לכן העיכוב היה רוחבי לכל המדינות בעולם. למעשה, היות והרובוטים הגיעו לארץ במשלוח אווירי אני נוטה להאמין שישראל היא המדינה הראשונה בעולם בה ימסרו OMEGA ללקוחות.

אני מבקש לשתף את חבריי הפורום בחוויתי האישית בעודי ממתין להשקת ה OMEGA. למרות שאיבדתי כבר את הספירה אני מעריך שאת האומגה ראיתי בציור של בכיר בחברת YUJIN על מפית במסעדה לפני כשנתיים או יותר. חודשים לאחר מכן הוגנב לי סרטון של 40 שניות בו ה OMEGA מנקה משרד ב YUJIN. המפעל דחה שוב ושוב את תחילת שיווק ה OMEGA בערך בקצב בו המתחרים הפציצו דגמים חדשים. חלק מדגמים אילו מהווים חזרה פחות או יותר על דגמים קיימים עם שינויים מינוריים , עם או בלי אפליקציה, חלקם שינוי ענק כמו שעשו ב IROBOT כאשר השיקו את ה 980 עם קונספט ניווט שסותר את מה שטענו כשמכרו למעלה מ 13,000,000 רובוטים בעולם. כל דחיה אכלה לי עוד חלק מהנשמה והחריפה את קנאתי ביבואנים אחרים שמקבלים מידי כמה חודשים מייל על דגמים חדשים שבדרך. החברים ב YUJIN שבינתיים סגרו עסקאות עם MIELE הגרמנית לייצור OEM של רובוטים שימכרו תחת מותג הענק הגרמני , הגיבו לשיחות הבכי שלי בפיהוק משועמם והבטיחו שבסוף יעשו אותנו גאים.
אני מספר את כל זה כדי להדגיש עד כמה אני נרגש ומתוח לקראת מסירת הרובוטים הראשונים וכמה חשוב לי שכל מי שיקבל את הרובוט יהיה מרוצה מהקניה שעשה אצלנו.

תודה רבה לכולם מכל הלב (f)

אני מתכוון לפרסם בקרוב פוסט על שינויים במערך השירות שלנו החל מ 2/10.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”